bugün
- arkadaşlar bakar mısınız10
- hep kendini suçlamak12
- çocuğa yabancı isimler vermek3
- yeni biriyle tanışmak5
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- hangi manifest kızısın10
- winamp msn messenger half life windows 983
- havalar da ısındı9
- allah2
- ona bir şey söyle18
- hazır mantı6
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- yks'ye öylesine girmek2
- yalnız yaşamak12
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- güne bir şarkı bırak6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- sigarayı tersten yakmak4
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- true'ya arkadan sahip olmak15
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- devlet bahçeli4
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- araplaşmış türkler3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- ergenlikten kişilik analizi2
- türkçe ezana kuduran türk3
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- götü büyük kadın3
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- baygın koku2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- güne bir söz bırak2
- şapka2
- kuran-ı kerim2
- paşa gönlüm bilir2
- çelenk2
- namus takıntısı olan erkek17
dinlemem etmem de...
eski yeni fark etmez... olur da kazara bir plağına denk gelirseniz kaçırmayın.
götünüze mi sokarsınız... yoksa suç ve cezadaki gibi yaşlı karıyı mı öldürürsünüz bilmem.
manyakları yüzünden alakalı her bokunun para ettiği ve bulunmadığı biri plak piyasasında.
köşe olmanız/olmamanız içten değil (hangisiydi lan). aklınızın bir köşesinde olsun.
eski yeni fark etmez... olur da kazara bir plağına denk gelirseniz kaçırmayın.
götünüze mi sokarsınız... yoksa suç ve cezadaki gibi yaşlı karıyı mı öldürürsünüz bilmem.
manyakları yüzünden alakalı her bokunun para ettiği ve bulunmadığı biri plak piyasasında.
köşe olmanız/olmamanız içten değil (hangisiydi lan). aklınızın bir köşesinde olsun.
müziği muhteşem insan. harika müzik yapardı ve çok iyi şovlar ortaya koyardı.
(video artık mevcut değil)
Muhtemelen kendisi Müslüman olduğu için iftira atıldı.
cenazesine 17.500 kişinin katıldığı, televizyonda 3 milyar kişinin izlediği pop yıldızı.
slash, orianthi gibi büyük gitaristleri müzik bünyesinde barındırmış büyük bir üstat.
ölmüş birisi arkasından aklandığı suçlar hakkında kesin konuşup, sonra birde ''dalyarak'' lafını yakıştıran, ama yine ölmüş birisi arkasından konuşmayı sevmeyen tiplerin hakkında angil dingil konuştuğu adam.
bu ölmüş birisi arkasından konuşmayı sevmeyen hali yani...
bu ölmüş birisi arkasından konuşmayı sevmeyen hali yani...
çok erken yaşta aramızdan ayrıldı. o kadar saçma sapan insanlar bile 100 sene yaşıyor halbuki.
(bkz: Billie Jean)
Bu adam öyle bir adamdır ki pop sevmeyen ben bile bu adama sanatçı gözüyle bakarım.
Pop sektörünün Harun Can'ı.
şu an youtube konser kayıtlarını izliyorum. şu gün konserine katılma şansım olsa 3 aylık gelirimi saniye düşünmeden verirdim, büyük efsane.
2025’te yegeni jafaar jackson’in amcasini canlandiracagi live action’unu merakla bekledigim, benzeri bir daha gelmeyecek olan siyahi (ve bundan hep gurur duymus) amerikali sanatci. Ayrica nihayet. Yillardir Bir cok buyuk sanatcinin hayatini sinemaya tasimis yonetmenler sonunda mj’i de tasimayi akil etti (ya da cesitli sebeplerden ertelediler/cesaret edemediler).
Edit: taylor swift isimli, aldigi her sahnede sen de mayo ben diyim zıbın ile konser veren ve hala 2000’lerde cikis yaptigi ergen pop janrasiyla devam eden kisiyle asla kiyaslanmamasi gereken sanatcidir ayrica.
Edit: taylor swift isimli, aldigi her sahnede sen de mayo ben diyim zıbın ile konser veren ve hala 2000’lerde cikis yaptigi ergen pop janrasiyla devam eden kisiyle asla kiyaslanmamasi gereken sanatcidir ayrica.
2024'te telif haklarından 600 milyon dolar kazanmış.
Bu adama zamanında pedofili ve çocuk tacizcisi iftirası açılmıştı ve sonra bunların yalan haber olduğu açığa çıktı.
Ama tabi bazı sözde aydın kanallar hala bu adamın çocuk tacizcisi olduğunu sanıyor.
Mesela Yorekok.
Ama tabi bazı sözde aydın kanallar hala bu adamın çocuk tacizcisi olduğunu sanıyor.
Mesela Yorekok.
epstein ve diddy olaylarındaki ünlülere bakınca çocuklara ilgisi efsanesi yalan olmayabilir.
ama iftira da olabilir.
ama iftira da olabilir.
prime halini bile tek tokatta bayıltırım!
vakti zamanında eminem buna diss atmıştı skandalları gündeme getirip jackson'ın şarkılarıyla dalga geçmişti. reisse olayların sıcağında sadece "büyük sanatçılar başkalarıyla uğraşmaz" demekle yetindi. 3 sene sonraysa eminenim plak şirketini satın aldı.
20'li yaşındayım hâlâ ölmediğine dair bir umut var içimde.
pedofil değil dense de bir kez daha şüpheleri üzerine çeken bir zamanların hortlak beyazına dönmüş pop ilahı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar