bugün

/28
bu entrymi tamamladığımda yedi aylık uludağsözlük kariyerimde ilk kez karşılaşacağım fasilitedir buton da olabilir. karşılaştıktan sonra kendisine dair izlenimlerimi paylaşacağım tekrar. *

(bkz: çok heyecanlıyım sözlük)*
frikik oyununun eklenmesini istediğim fasilitedir. hani şu adı shoot m in olanın.
çoktandır günde 40 entry girmeyen bünyeler için hayal olan sözlük fasilitesi. çok eskiden 20ydi de yararlanabiliyorduk. bir de tabi o zamanlar burası dutluktu.
"yeter la beynimizi s.ktin" odası.
40 entry den sonra sağda beliriveren renkli buton, bu butonun içinden çıkan, beni mutlu eden oyunlar.
az önce ilk defa gördüğüm, daha önce varlığından bile haberdar olmadığım, "sen bugün çok kastın yeter artık bokunu çıkarma, biraz dinlen istersen" anlamına geldiğini düşündüğüm, geceme bir ı$ık gibi doğan, gece yarısına kadar oynayıp bokunu çıkaracağım sözlük fasilitesi.
anaa masmavi yazılmış beklio diye gördüğüm ve hemen dalış yaptığım odacıktır.oyunla moyunla işimiz olmaz hacı diye hemen sözlüğe geri döndüğüm olaydır.

(bkz: gaza gelmek)
pacman'le benı benden almıs butondur.
girip bir türlü çıkamadığım, en sonunda sözlüğü tamamen kapatarak kurtulabildiğim bölüm.
classroom 2 adlı oyunu yüzde 11 den soğora yüklenmeyen fasilite.
günlük 40 entari giren yazarın sahip olabileceği hede hödö dödö...
sanırım birileri mesaj vermeye çalışıyor galiba.
açıkca söyleyin kardeşim gideyim mi oyun da neymiş *
artık düzgün çalışan bölmüdür.
günde 40 entry giren yazar için hele otur bi soluklan yigidim anlamına gelen sözlük butonu.
sağ tarafta görününce çocuksu bir sevinçle gülümsememi sağlayan buton.
(bkz: sözlük formatı bizi kurtar)
(bkz: meşgale de bizi görecek mi)
(bkz: yeni bir şey değil bu ama)*
çaylakken değil kırk entry girmek g.tünüzle kuş tutsanız göremeyeceğiniz, kullanamayacağınız fasilite.

edit: frozsgy ve sidikliye teşekkürler fakat çok incindim sözlük bi kere. çaylağız diye de böyle yapılmaz ki.
beni dumur etmiş sözlük hedesi. zira varlığından hiç mi hiç haberim yoktu taki gün içinde 40 entry girinceye kadar.

edit: hay mına koyim tadını çıkaramadan uçtu gitti.
azami 40 km gibi bir şey..Fazla entry girdin dur artık ; oyun felan oyna mı demektedir ?
(bkz: kıllanan adam)
ilk defa gördüğüm buton * sözlük senin daha ne özelliklerin var.
ilk kez dün gördüğüm beni dumura sevkeden sözlüğümüz süper bir özelliği. yahu ne zaman modifiye ettiniz bunu *
boş zamanlarda oyalanmak, vakit geçirmek amaçlı yapılan uğraşılardır. yararları oldukça fazladır. geçiçi de olsa sıkıntıyı, huzursuzluğu, üzüntüyü unutturur. kafayı dağıtır ..
40 entry yollamadan bu fasiliteden yararlanmak isteyen afacan yazarlar için:

(bkz: mesgale/@frozsgy)

(bkz: mesgale/@sidikli)

büdüt: yukarıdaki yazarlardan dahada afacan moderatorler tarafından artık 40 entry girmeden girilmesi engellenen fasilite.
boş işler. acilen sadede gelmek lazım.
© copyright 2005 - 2026