bugün
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması5
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması5
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak5
- ressam mehmet raif ersoy3
- mehmet okuyan4
- kiraz cicegi kolonyasi35
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle20
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak2
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları4
- hastane randevusu3
- ab parlamentosu'nun türk askerine iftira atması2
- corona sonrası dünya düzeni5
- ona bir şey söyle19
- bir anne sözü bırak4
- köfteci yusuf2
- mersin de 41 sürücüye 3 milyon lira ceza3
- sözlüğe bikinili fotoğrafını atan terbiyesiz2
- yazarların en sevdiği meyve8
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite7
- işimizin başındayız uludağ sözlük5
- 1000 liralık boxer giymek6
- yazarların en sevdiği sözler9
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi10
- kuran da namazın olmaması21
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- bir ayet reddedince dinden çıkmak17
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- velvet38
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- kadın yazarların kavga etmesi11
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- mantra grubu6
- b ehliyete 125ccnin sonbaharda olmasının nedeni2
- havalimanlarinda fahiş fiyat uygulamalari3
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- saraca finch house25
- 10 temmuz 20265
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- 2026 dünya kupası24
- macron koşacak diye park kapatan akepe25
- kürdistan5
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
bugünkü 40. entrymi girdiğim konu. ulan 39'da kaldım yarım saattir düşünüyorum 40. entryi girsem de azcık oyun oynasam diye. ohh be. açılın.
kendimi kötü hissettiren buton. neymiş efendim 40 entry girince pörtlüyormuş sağ taraftan. al on dakka sonra kaybolacak yani nedir ki? çocuk mu kandırıyorsunuz kardeşim. kalksın bu rezil uygulama artık.
sağ frame'de gözüken butondur, anladığım kadarıyla gün içinde 40 entry'yi geçenler görebilir.
an itibariyle sözlüğün sağ tarafında gördüğüm buton. bana artık sözlükten çıkmam gerektiğini hatırlatmıştır.
amacı sadece "günde 40 entry yazdın yeter artık yazma" olan buton.
bugün tanıştığım sempatik buton. maalesef beraberliğimiz yarım saat sürdü.
kutsal bir ışık saçan gizli buton.
40 entry sonucu, sozluge entari giydirmeye calisan yazara, sozlugun bir hediyesi.
yeter entrylerinle sözlüğü batırdın biraz oyun oyna sözlüğü rahat bırak dediklerini düşündüğüm, gururumun kırıldığını anladığımda tıkladığım uğraş.
"bu kadar entry girdin biraz kafanı boşalt" diyen yerdir. bana son zamanlarda gözükmemiştir. Bukalemun gibidir.
''gir de biraz rahatla, hakettin sen bunu'' diyen butondur. ilk defa bugün gördüm.
an itibariyle sağ tarafta tanışma şerefine nail olduğum buton. pacman ise anılara yolculuk şeysidir. baki kalacak mıdır sorusu tarafımdan sorulasıdır. hayırlara vesile olsundur. falandır filandır.
''Bu sayfayı sadece günde 40 entry'den fazla entry girenler görebilir.''
yukarıdaki uyarı göz önünde tutulursa, 40 entry girenler artık oyun oynasın, bırakın gençler yazsın gibisinden bir anlam çıkmaktadır. ya da ben çok fesatım. emekliliğe ayrılırken verilen aidat ödemelerine benzetmekteyim.
yukarıdaki uyarı göz önünde tutulursa, 40 entry girenler artık oyun oynasın, bırakın gençler yazsın gibisinden bir anlam çıkmaktadır. ya da ben çok fesatım. emekliliğe ayrılırken verilen aidat ödemelerine benzetmekteyim.
bazi oyunlarin altindaki aciklamalari, cesitli adult seviyesi olmayan adult forumlarindaki link aciklamalari gbi olan aparat-ul hebele.
cok zevkli, bombadan kacmali, emmeli, gommeli, kombili, 3+1, mutfak fantazili, izmirli, falan nedir abi o ya? *
(bkz: dostum izmirli yazmissin ama bu kiz zenci)
cok zevkli, bombadan kacmali, emmeli, gommeli, kombili, 3+1, mutfak fantazili, izmirli, falan nedir abi o ya? *
(bkz: dostum izmirli yazmissin ama bu kiz zenci)
kavuştuğumdur.
daha tıklamadım kıyamıyorum bebeğime.
daha tıklamadım kıyamıyorum bebeğime.
biraz önce farkedip o ne lan nidasıyla ve meraklı meraklı bastığım butondur.
(bkz: büyük beklenti hayal kırıklığı yaratır)
(bkz: büyük beklenti hayal kırıklığı yaratır)
literatürdeki anlamı; iş güç, uğraş olan kelime. bir de bu kelimenin sözlük içinde farklı bir konumu vardır. günde kırk entry'yi bulan yazarlara verilen bir nevi armağan butonudur. içerisinde türlü oyunlar bulunan lakin içerisinde en vazgeçemediğim olan pacman'i barındıran muazzam buton.
linkine tıkladıktan sonra yaşın tutmuyor dercesine daha 14 entrydesin diyen sözlük hedesi.
40'dan fazla entry girdiyseniz moderasyonun 'hadi abim beynin daha fazla sulanmasın sen biraz oyun oyna kendine gel' şefkatiyle sağ sütunda ışıklar saçan oyun zavazingosu, kutsal buton.
zall'ın "git artık hacım yaa işin gücün yok mu senin sözlüğün ağzına s.ctın gözünü seveyim" düşüncesinin hayata geçirilmiş projesi. sanırım bu kadar yeter deyip biraz da oyun falan oynamalı yazar bu noktada.
an itibariyle görmüş olup korktuğum butondur. Meğerse yararlı bir butonmuş.*
eskiden daha az entry girince çıkan buton ya da ben daha çok entry giriyordum.
moral bozan butondur kendisi. "5 dakika sözlüğe gireyim, çıkıp ders çalışacağım" diye sözlüğe girip bu butonu görmek ciddi moral bozukluğuna yol açıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar