bugün

/75
HAftaya ocağına düştüm hain diye diye bilet alacağım firma.
On bir saatlik yolculukta yalnızca bir kez mola veriyor, canımı yakıyor. Bacak bunlar, uyuşuyor, şişiyor arkadaş. Ne yapayım otobüsün içini mi turlayayım?
Rezalettir.
kazalarıyla ünlü turizm firması.
Koltuk arkasi tablet/tv karisimi olan aletleri bozuk olan seyehat firmasidir. Cok zorda kalmadikca tercih etmem. forza kamilkoç.
şefkat tokadı yiyen otobüs firması.
Hizmete karşı kötü konuştuktan sonra bayağı kaza yaptı otobüsleri. Her otobüs kazası haberi akabinde metro turizm logosunu görüyorum, görüyorum.
emin değilim ama patronu akp'nin yağcısı bildiğim kadarıyla.
ak parti'nin kazalardan bitap düşmüş otobüs firması.
güzel anilarim oldugu firma..niye ustune gidiyonuz.olm.
bom bok turizm sirketidir.
Akepe yalaması, cinayet sabıkalı bir sahibi olan dandik firma. Soma maden faciası için " zamanlama manidar, paralel yapı olabilir" gibi bir açıklama yapıp, milleti infiale uğratınca tipik bir kaypak olarak ortalıktan kaybolmuştur.
1992 kurulmuş şehirlerarası otobüs firmasıdır. Bir aralar bolca kullandığım firma memnuniyetsizliğim dolayısınla bıraktım.
manisa'ya gitmek için internet üzerinden bilet alırken "abi istersen metro da var, belki onun saatleri uygundur" dediğinde hiç tereddütsüz ve saniye dahi israf etmeden "ulan üstüne para verseler bile o firmayla gitmem" dediğim, ilçe minibüsü gibi her gördüğü ördeği* otobüse almaya çalışan ne hizmeti hizmet ne gidişi gidiş olan firma(mtırak).
(bkz: düz turizm)
övüneceği tek şey otobüs sayısı.
nereye gidersen git 55 lira bilet fiyatı olan firmadır.
(bkz: sahte mazot turizm)
kampüse sürekli minibüslerinin bulunması sebebiyle mecburen tercih ettiğim, bazı otobüsleri güzel ancak bazıları da bir o kadar dandik olan firma. bir çalışanıyla sorun yaşamadım henüz. sahibinin falan da kim olduğu pipimde değil çok afedersiniz. koysunlar kampüs girişine diğerleri de o kulübelerden, şehrin hemen her yerine ayrı minibüs koysunlar, onları da tercih edelim. ama kampüs girişi tarafına bir bakıyoruz ce eee metro turizm. başkasını seçmek için taa kampüsün derinliklerine inmek gerekiyor.
Ince düşünceli otobüs firması.. Daha dün, sevgililer günü sebebiyle yazıhanenin önündeki görevlisi "metro turizmin sevgililer günü hediyesidir buyrun efenim" diyerek elime harika bir şiir kitabı sıkıştırmıştır. Güzel güzel, severim böyle nezaket kokan halleri. Alkışlar metro turizme o halde.
Bir daha binersem sksinler. Anlayışsızlık da tavan yapmış bu firma.
tek korkum birgün hava taşımacılık sektöründe faaliyet göstermeleridir.
pamuk gibi kale varken binilirmi metroya.
Rezil otobüslerine ve iğrenç, maganda gibi muavinlerine rağmen hala yolcu taşıması yapabilen berbat firma.
her seferinde ayrı mağduriyetler yaşatmasına rağmen bir türlü vazgeçemediğim firma.
nedendir bilmiyorum, bolu'da inecek olmamıza rağmen ankara'ya kadar götürmüş olmasını sevdim sanırım.
yakında göklerde de faaliyet gösterecek nadide firma, yalnız kaçak mazot yakan uçak bulamamışlar.
Üniversite yıllarımda ankaradan bursaya dönerken sadece 1(bir) kez binmek zorunda kaldığım ve ramazan günü orucumu küfürle açmama sebep olan firma.

iftara 1 saat var. Ailem bekliyor oğlumuz gelsin de harika bir iftar yapalım diye hooop birden durdu otobüs köfteci orhan(inegöl) da. Muavinin yanına gittim "hayırdır" dememle kıyametten önceki cevabı aldım "iftar için durduk".

Be hey o. çocuğu. Ben öğrenci adamım, köfteciye verecek iftar param var mı, velev ki var ailemle duamı edip orucumu açmak varken bu köfteci köşesinde sırf sen avanta alacaksın diye niye iftar yapacakmışım!

Bir kavga, bir hengame. Sayemde gaza gelen bir kaç kişi güç bela bindik otobüse geç de olsa ailemle yaptım iftarımı.

Işte böyle yavvvvşaaakk bir turizmdir bunlar.
Olası şekilde havacılık sektörüne girmesi halinde uğramadığı "ilçe" kalmayacak olan firmadır.
iyi ya da kötü tartışılır.
© copyright 2005 - 2026