/30
Kardeş demle ittifak kuran akp mhp değil mi? iki belediye gelecek diye demişsin de zaten o belediyelerin çoğuna da el koydular.
ya hala farazi şeylerdesin be bro artık reel dünyaya dön. benim genel bir başkanım yok bu bir. iki görüşmek istiyorum demiş yani bu bir temenni gerçekleşmiş bir şey değil.

bak gerçekleşmiş olan şey şu ; senin taptığın reisin dem ile ittifak yaptı. kapiş ? bir tarafta temenni var onu ölümüne eleştiriyorsun diğer tarafta reel yani gerçek yaşanmış olan var ona yorum yapmamak için 40 takla atıyorsun. 2 dakika delikanlı ol bir yorum yap lan hep böyle kaçak dövüşe dövüşe nereye kadar.. sana "yaşanan" şeye yorum yap diyorum cevabın hep "ama özgür özel de şunu söylemişti ama kılıçdaroğlu da bunu temenni etmişti" oluyor. aynaya nasıl bakabiliyorsun be kardeşim harbiden şaşırıyorum..
tamam siz gidin yeni partiye bağış yapın hemen, acından öldü genel başkanınız yahu? doyurun ki sonra selahattin demirtaşla yemek yiyeceğim diye tutturmasın.
hala yeni parti diyor ya şaka gibi * olm 3500 pkk lı serbest bırakılıyor senin reisin bırakıyor ? cevap verene kadar yazacağım bunu hani çok vatanseverdiniz hani pkk*dem düşmanıydınız ne oldu onlar ?
https://x.com/ErkanTrukte...349215027469/video/1?s=46

https://x.com/refahizmm/s...;t=o1kDp73LU0TuukjZkDd2Ag

https://x.com/erkantrukte...;t=o1kDp73LU0TuukjZkDd2Ag
ama kent muzlaşısı...
-Pkklıları serbest bırakıyorlar?
- yeni partinin tüzüğünü okudun mu ?

Ahahah.

Müthiş ya.
Bu arkadaşı tanımam ama şunu mu demek istiyor ?
Ana muhalefet “yeni particiler (eski chp) bu açılıma, çözüme, barış sürecine karşı değiller “ mi demek istiyor?
Doğru, destekliyorlar, hatta bu af olayına bir karşı duruşları yok.
Tamam ama adamlar zaten bu çizgideyken demediğinizi bırakmıyordunuz.
Şimdi aynısını fazlasıyla siz yapıyorsunuz dediğimizde ıslık çalıyorsun.
uludaki aktrollerden tespih yapsan imamesi bu eleman olur. her iktidarın illaki tarihte dalkavukları olmuştur. lakin bu zirzop furkan büllükbaşı denen aktrolü de geçmiştir.
ama ne de olsa dalkavukluğun ve trollüğün getirisi fazla değil mi zirzop masklavi ?

not: eğer bir türk düşmanına laf atarsanız ve karşınızda bu davaro hemen mesaj kutunuzu doldurmuşsa doğru bir şey girmişsiniz demektir. zira kendisi kurtuluş savaşı döneminde yaşasa muhtemelen damat fer(it) gibi birisi olurdu.

kendisini ve kendisi gibi aktrolleri özetleten en iyi söz ektedir.
görsel
yerli giorgia meloni.
bir gün ama uzak ama yakın bir gelecekte bir gün bugün buraya yazdıklarımız aklına düşecek ve "hakikatten kendimi ne hallere düşürmüşüm" diyecek olan yazardır. he bunu sesli olarak dile getiremeyecek muhtemelen çünkü bu tarzdaki insanlar hatalarını asla kabul etmezler es kaza pişman olsalar bile içten içe yaşarlar dışarıdan birisi hatırlatırsa gene inatla karşı çıkarlar kabul etmezler.

ben burada yıllardır kendisi ile uğraşıyorum aslında içten içe kötülüğüne değil iyiliğine yaptığımı da biliyor ama işte "menfaatleri" gereği aslında zerre inanmadığını düşündüğüm ideolojiden de vazgeçemiyor. hiçbir para, hiçbir makam, hiçbir aş, hiçbir iş, hiçbir mal mülk bile bile yanlış yolda yürümene değmez bro bir gün bunu tamamen idrak edeceksin ama muhtemelen çok geç olacak.

biz bilmiyor muyduk bu akp iktidar olur olmaz üye olmayı, bir yerlere atanmayı, birilerinin adamı şak şakçısı olmayı ? sizdeki cep de bizdeki un çuvalı mı bizde de var o ceplerden gayet güzel doldururduk 24 senede ? ulan bunlar bu partiyi bizim semtte kurdular membağı bizim istanbul fatih bunların. bu partiyi kuranların yarısını şahsen tanıyoruz hani aklımız da bunları yapabilecek kadar vardı yaşımız 20 lerin başıydı o zamanlar. ama değmez hesabını veremeyeceğin işlere girmeyeceksin. bu dünyada gününü gün edersin yersin içersin birilerinin sırtına basar para kazanırsın mal mülk edinirsin ama finalde 1 metreye 2 metre kazılmış toprağa giriyorsun yanında hiçbir şey götüremiyorsun. günahların ve sevapların hariç..
--spoiler--
dalkavukluğun ve trollüğün getirisi fazla değil mi zirzop masklavi ?
--spoiler--

bak sayıyı fazla da istemiyorum. bir tane getirimi ispatlayamazsan şerefsizsin, adisin.

genelde senin gibi yüzsüzler bu cümleden sonra ya topukluyor ya konuyu değiştiriyor sözlükte.
--spoiler--

genelde senin gibi yüzsüzler bu cümleden sonra ya topukluyor ya konuyu değiştiriyor sözlükte.

--spoiler--

lan olum şu cümleyi kuracak en son zat sensin şu sözlükte. kaç kere çıkartıp vurdum kafana ben unuttum, keza mmgb da öyle. her seferinde ya cevap vermedin ya da konuyla alakasız bir şeyler yazıp tüydün. en basit örneği bugünkü berberi konulu girdi. merak eden açıp baksın. insan şu yukardakini yazarken birazcık utanır. bak sende 3 tane kalıp var klasik biri kuyruğundan tutup kaldırınca kullandığın;

-neyse ki demokratız/dededen cehapeliyiz,
-siz de çok iyi biliyorsunuz ama erdoğan/akape nefreti gözünüzü kör ettiği için işinize gelmez,
-şakşakçılarınız var nasıl olsa onlar beğenir hadi gidin masklavi ye nefret kusun (sanki kimsenin çok umrundaymışsın gibi)

bugüne kadar kim çıkartıp hangi konuda kafana vursa şu yukardaki 3 kalıbın önündeki ardındaki cümle değişiyor, ama bu kalıplar sabit kalıyor ve ardından topukluyorsun. sende ciddi ciddi yansıtıcı kişilik bozukluğu olabilir. bak bunu ciddi olarak yazıyorum amacım hakaret falan değil. yani kendin yaptığın şeylerle ilgili olarak sürekli başkalarını suçluyorsun. git bu konuda profesyonel yardım al.
#bak sayıyı fazla da istemiyorum. bir tane getirimi ispatlayamazsan şerefsizsin, adisin.#

Bu yazdığına mukabil senden sadece tek şey istiyorum: Öyle üç beş şey değil, tek şey... Dinine, imanına inandığın en kutsal şey üstüne yemin eder misin, hiç menfaatin olmadığına? Eğer edersen; söz, burada senden herkesin içinde özür diyeceğim. Etmezsen ütnesin! Net.
Yeni partinin tüzüğüne bakmak lazım.
(#48058492)

Yemedi mi? Yine de içinde az Allah korkusu kalmış olması güzel bir şey. Bundan sonra totoşluk yapma! Yalamalık yapacağım diye takla üstüne takla atmak olmaz. Dünya bile Tayyipistler'den daha yavaş dönüyor. Net.
pkklıların afedilmesi, hapisanelerden salınıp sokaklara salınmasını da muhalefete yükleyecek. bundan sonraki yazıları anlaşıldı.

https://www.uludagsozluk.com/e/48058452/
Ama akp de çerçeve yasa…
çerçeve yasayı hazırlayan akp ve mhp, meclise gelene kadar peşin peşin "360" imzayı atan akp ve mhp milletvekilleri, apo ile görüşen dem ile ittifak yapan pkk lıları salacak olan akp ve mhp, bu taslağa karşı çıkan imzalamayacağız diyen iyi parti ve yeni parti ama taslağın onaylanacak olmasındaki suç muhaliflerde.

vay amk vay vay vay vay vayyyyyy.. ulan 44 yaşındayım şu hayatta görmediğim duymadığım fırıldak kalmamıştır diyordum ama her gün yeni bir şey görüyorum duyuyorum. öğrenmenin yaşı yoktur diye boşuna dememişler..
Memlekete gidince bana şövalye şeklinde 1 mt boyunda boş şarap şişesi getirsin. Koleksiyonumda vardı kırıldı. Linki bulup eklerim kanka.

https://www.google.com/se...RgHIICQ7JQLSggQARgBIAEoAQ
Yeni rakıcılar abluka altına almaya çalışmış
ama maşallah üstad herkese haddini bildiriyor.
Kerhanene geri dön lan it! Yallah!
© copyright 2005 - 2026