akp manifest'e taktı. grup üyeleri londraya taşınıyor. ama bu akpyi durduramadı. grup kurucusunu gözaltına aldılar.
Benim tezime göre bu işlerle uğraşan, uğraştıran Bilal Erdoğan.

Manifest falan rte takip edecek bir kafa değil artık.
devlet anayasal görevini yerine getiriyor toplumu koruyor.
devlet toplumu korumak istiyorsa sokaktaki çetelere, sahillere çöken hırtlara birşey yapsın.
çok yakında dağılacaktır. götleri kalktı çünkü salak salak rapçilerle de ortamlara girilmeye başlandı.
sanat sanat olarak kalmıyor.
Siyasete karışmamalarına rağmen AKP'yi fena kudurttular.
devletin üçüncü dünya ülkelerinde bi boka yaradığı yok, anca insanları dolandırır garibanın alın terine çöker, sokakları ırz düşmanı mafyanın meskeni haline getirir.
bence artık globalleşmeye yönelmeliler.

türkiye'de artık yaşlı teyzeler bile manifest'i biliyor. ama eğer globalleşirlerse ülkemiz de güney kore gibi bilinecektir.

bunu da ingilizce şarkılar söyleyerek yapabilirler.
Zoktay mıdır , nedir bir üyesi var bu grubun Facebook'ta nereye baksam o kız çıkıyor belliki o kızın enerjisi bu grubu sürüklüyor, ne diyeyim başka , muhtemelen 5' inci seneyi göremeyecek gruptur ,yakında çoluk çocuğa karışırlar. (bkz: )hepsi, tatu daha niceleri yok oldu gitti.
Çok takip edemiyorum ama Tolga bey hilali zorla sevgilisinden ayırdı sanırım, ahı tutmuş olabilir kızın.
En güzelleri zoktay, Lidya ve hilal idir.
Bozit yapan bir kşrı barındıran grup.
toz pembede gördüklerimden sonea stilistlerini acilen bırakması gerektiğine kanaat getirdiğim grup. Tepki’de aynı şeyden yakınıyordu az evvel izledim. niye herkesi über züber feminen giydiriyor lan bunlar. pembe ve maviden başka bir renk yok. başrol sensin’de hilal’e sarı giydirerek çok iyi bir tercih yapmışlar lakin devamı belli ki gelmemiş. hatta başrol sensin’deki styling ile toz pembe’deki styling’de bariz bir kalite farkı var. başrol sensin bu yıl çıkarttıkları tek özgün şarkı da olabilir. kızların tek derdi aşk mı amına koyim.
22 ile 25 yaş arası 6 tane kızdan oluşan gruptur. 1-1,5 ay öncesine kadar sadece grup isimlerini duymuşluğum vardı merak edip bakmamıştım bile ne yapıyorlar kim bunlar isimleri nedir vs diye.

sosyal medyadan baktım giyimleri kuşamları, dansları, konuşmaları vs acayip bir linçlenme yemişler. ekşi sözlükte, burada ve diğer sosyal medyada bu linçleyenlere baktım çoğu seceresi bozuk tipler. namustan ahlaktan örften adetten gelenekten yürümüşler ama profillere bakıyorsun, daha önceki yazdıklarına bakıyorsun, savundukları şeylere bakıyorsun, ettikleri küfürlere vs bakıyorsun fırsatını bulur bulmaz zinadan kumara haram paradan bilmem neye kadar her şeye el atacak tipler..

yürüdükleri konu da "çocuklarımızın ahlakı bozuluyor" ana başlığı. kesim malum kesim.. hani şu çocukların tecavüz edilmesine "bir kereden bir şey olmaz" diyen asıl ahlaksızları destekleyenler.. hani malum vakıflarda, dergahlarda, tarikatlarda bu iğrençlikler bu şerefsizlikler ortaya çıkınca "bir iki olay yaeaeaea her yerde var genele yayamazsınız" diye normalleştiren iblisler.. hani şu rüşvetçi hırsız bakanları savunan tipler..

neyse dedim ya 1.5 ay öncesine kadar kim olduklarını bile bilmezdim merak da etmemiştim bu beyni erimiş zombiler sayesinde videolarını falan izledim giyim kuşamları müstehcen dersin katılırım ama geri kalanı bildiğin dans eden şarkı söyleyen kızlar. topluma kötü örnek oluyorlarmış ya çocukların ahlakı bozuluyormuş ya. keşke şu yukarıda saydığım olaylarda da linçleyip nefret kussaydınız da en azından nacizane bana samimi gelebilseydiniz amk. bu kızlar çıkıp deseler ki biz reisin grubuyuz reisin izindeyiz az da kılık kıyafetlerini kapalı seçseler ama aynı dansları yapsalar aynı şarkıları söyleseler emin ol o linçleyenlerin hepsi duvarlarına posterlerini falan asarlar hiçbirisinin aklına gelenek görenek gelmez bile.. bu samimiyetsizlik midemi çok bulandırıyor yoksa manifestmiş falan bunların hepsi dünya işi gelir geçer.
--spoiler--
sosyal medyadan baktım giyimleri kuşamları, dansları, konuşmaları vs acayip bir linçlenme yemişler. ekşi sözlükte, burada ve diğer sosyal medyada bu linçleyenlere baktım çoğu seceresi bozuk tipler. namustan ahlaktan örften adetten gelenekten yürümüşler ama profillere bakıyorsun, daha önceki yazdıklarına bakıyorsun, savundukları şeylere bakıyorsun, ettikleri küfürlere vs bakıyorsun fırsatını bulur bulmaz zinadan kumara haram paradan bilmem neye kadar her şeye el atacak tipler..
--spoiler--

Bu sallayanların sallama sebebi din iman falan değil. Hepsi bahane.
Azıyorlar. Kuduruyorlar. Elde edemedikleri için de uzanamadığı ciğere mundar diyen kedi misali böyle maskelerin arkasına saklanıyorlar.

Verseler nefessiz.
kim ahlaklı-ahlaksız anlamam ama en büyük ahlaksızlar ahlak bekçiliği yapanlardır.
dinsizler din tüccarlığı yapar, hainlerse vatan millet edebiyatı...

bakınız: arsız ihtiyar bukowski reyiz ne demiş?

Ortalama insanda
Herhangi bir günde herhangi bir orduya
yetecek kadar ihanet,
nefret, şiddet
ve saçmalık vardır.
VE Cinayet konusunda En Becerikliler
Cinayet Karşıtı vaaz verenlerdir
VE Nefreti En iyi Becerenler
Sevmeyi Vaaz Edenlerdir
VE-SON OLARAK-
SAVAŞI EN iYi BECERENLER
BARIŞ VAAZI
VERENLERDiR

Tanrıyı Vaaz Edenlerin
Tanrıya ihtiyacı Var
Barış Vaaz Edenlerin
Huzuru Yok
SEVGiYi VAAZ EDENLER
SEVGiSiZDiR
VAAZ VERENLERDEN SAKININ
Bilmişlerden Sakıının.

DURMADAN
KiTAP
OKUYANLARDAN
Sakının
Yoksulluktan Nefret Edenlerden
Ya da Gurur Duyanlardan Sakının
Övgü Göstermekte Hızlı Davrananlardan SAKININ
Karşılığında ÖVGÜ Beklerler

Sansürlemekte Hızlı Davrananlardan SAKININ
Bilmedikleri Şeylerden
Korkarlar

Sürekli Kalabalıkları Arayanlardan Sakının;
Tek Başlarına
Bir Hiçtirler

Ortalama Erkekten
Ortalama Kadından
Sakının
Sevgilerinden SAKININ

Sevgileri Vasattır, Vasatı
Aranır Dururlar
Ama Nefretleri Dahiyanedir
Nefretleri Seni Beni
Herkesi Öldürebilecek Kadar
Dahiyanedir.

Yalnızlığı istemezler
Yalnızlığı Anlamazlar
Kendilerinden Farklı
Herşeyi
Yoketmeye
Çalışırlar

Sanat
Yaratamadıklarından
Sanatıı
Anlayamazlar
Yaratma Başarısızlıklarını
Dünyanın Beceriksizliğine
Yorarlar

Kendileri Tam Sevemedikleri için
Senin Sevginin
Eksik Olduğuna iNANIR
VE SENDEN
NEFRET EDERLER.

Ve Nefretleri
Parlak Bir Elmas
Bir Bıçak
Bir Dağ
Bir KAPLAN
Bir Baldıranotu Gibi
Mükemmeldir

En Usta Oldukları
SANATTIR
NEFRET!

bunun için ahlak diyerek manifest eleştirisi yapmak biraz ikiyüzlülük oluyor.
© copyright 2005 - 2026