manifest

22 ile 25 yaş arası 6 tane kızdan oluşan gruptur. 1-1,5 ay öncesine kadar sadece grup isimlerini duymuşluğum vardı merak edip bakmamıştım bile ne yapıyorlar kim bunlar isimleri nedir vs diye.

sosyal medyadan baktım giyimleri kuşamları, dansları, konuşmaları vs acayip bir linçlenme yemişler. ekşi sözlükte, burada ve diğer sosyal medyada bu linçleyenlere baktım çoğu seceresi bozuk tipler. namustan ahlaktan örften adetten gelenekten yürümüşler ama profillere bakıyorsun, daha önceki yazdıklarına bakıyorsun, savundukları şeylere bakıyorsun, ettikleri küfürlere vs bakıyorsun fırsatını bulur bulmaz zinadan kumara haram paradan bilmem neye kadar her şeye el atacak tipler..

yürüdükleri konu da "çocuklarımızın ahlakı bozuluyor" ana başlığı. kesim malum kesim.. hani şu çocukların tecavüz edilmesine "bir kereden bir şey olmaz" diyen asıl ahlaksızları destekleyenler.. hani malum vakıflarda, dergahlarda, tarikatlarda bu iğrençlikler bu şerefsizlikler ortaya çıkınca "bir iki olay yaeaeaea her yerde var genele yayamazsınız" diye normalleştiren iblisler.. hani şu rüşvetçi hırsız bakanları savunan tipler..

neyse dedim ya 1.5 ay öncesine kadar kim olduklarını bile bilmezdim merak da etmemiştim bu beyni erimiş zombiler sayesinde videolarını falan izledim giyim kuşamları müstehcen dersin katılırım ama geri kalanı bildiğin dans eden şarkı söyleyen kızlar. topluma kötü örnek oluyorlarmış ya çocukların ahlakı bozuluyormuş ya. keşke şu yukarıda saydığım olaylarda da linçleyip nefret kussaydınız da en azından nacizane bana samimi gelebilseydiniz amk. bu kızlar çıkıp deseler ki biz reisin grubuyuz reisin izindeyiz az da kılık kıyafetlerini kapalı seçseler ama aynı dansları yapsalar aynı şarkıları söyleseler emin ol o linçleyenlerin hepsi duvarlarına posterlerini falan asarlar hiçbirisinin aklına gelenek görenek gelmez bile.. bu samimiyetsizlik midemi çok bulandırıyor yoksa manifestmiş falan bunların hepsi dünya işi gelir geçer.
© copyright 2005 - 2026