bugün

kimsenin takmadağı halde kendi kendilerine içlenecek erkeklerdir. doğru kız size önem verir beyler özelliklerinize değil.
Kisa kızları en çok asagilayan erkek grubu.
Halbuki onlar da sizinle kader arkadaşı. Ayrıca bir kızın bir erkekten uzun olması abest yaratılış gereği kızlar kısa olur zaten kizlarin dogasinda var ya kısa erkek oyuncak ayı gibi bişey.
Bide o boya bakmadan 1.75 ve üzeri kızlar ariyolar * .
Allam nasip etme
Kısa göreceli bir kavramdır.

1,55 kız 1.70’e kısa diyor falan hoş değil.
Para düşkünü ve fitnedirler.
1,55 kız 1.70’e kısa diyor falan hoş değil.
--spoiler--

--spoiler--
Kısa kızlar bi yerinde dursun. zaten uzunları hep kısa kızlar kaptı
165 cm olduğum için dışlanıyorum..
Keşke tek onun için olsa..
Bizim iş yerinde biri var herkes 182 ve yukarı hiç sorunumuz yok şükür bu da 168. Her gün bundan çekiyoruz. Antidepresan alır bize sarar. Hafif içer gelir bize sarar. Sadece sarmak için sarar. Tek elle kaldırıp atacağız pencereden yakında du bakalım.*
Aklı kısa olmasın diye dua edilmesi gereken erkektir. Olgun bir erkek olmadan önce karşı cinste sadece yüz güzelliği arardım ama olgunlaştıkça artık yüz güzelliğinin yanında akıl ve mantıkta arıyorsun. Akılsız, mantıksız ve birde mıymıy insanla hayatı bırak zaman geçmiyor.
Kısa boyluluk yaratılış ok da hem kısa hem kilolu olup bir de üstüne kadın dediğin şu kiloda olmalı böyle olmalı demeleri yok mu tut kafasından sürt yere.
görsel
insanların hayallerine de mi karıştınız be.........
175 boy kadın max sınır 60 kilo olmalı abiiiii.
Kurbanlık seçiyo sanki amk.
Travmadan travmaya bir durum. Bir arkadaşa boyuyla işgili şaka yapmıştım, kelliğimle iligi şaka yapbilirsin, ama boyumla asla demişti. Ben bu adamlara omuz olmak istiyorum ya. Yani doğuştan gelen bir şey, ellerinden gelen de yok. Bir de kısa erkek o kadar geniş kavram ki, 1.70 erkeğe de kısa deniyor. Krallar, sizin bir o kadar da yerin altında var, üzülmeyin.
görsel
© copyright 2005 - 2026