bugün

/11
yüzsüzlügüme dayanamayip istek sarkimi calmis dj tesekürler.*
"kelimelere yüklediği anlamlar kelimelerin, kelimeler ise yüklenen anlamların farkındadır." dedirten canım yazar.
ce-e!

tanım: bi sözlüğe uğramışken sürpriz yapasımın geldiği yazar. yidim, gittim.
(bkz: yer cücesi)*
an itibariyle beni gerim gerim geren yazar.*
kendini bir şey sanan ama ne sandığını bir türlü çözemediğim yazardır. herkese laf yetiştirmeler boyundan büyük kibirler falan. gülüyorum haline kıs kıs.

(bkz: adamım sen kendini ne sanıyorsun ha)
güzel insan.
(#3420198) no'lu girisiyle helal dedirtmiştir.
gecenin bi' yarısı manyadığımız yazar. * *
manyanılması çok tehlikeli bir yazar. hele gece gece.
entryleriyle sürekli dikkatimi çeken yazar. elim artı oy butonuna gidiyor, bakıyorum yine kopush yine kopush... *
şevklendirme hususunda müthiş yetenekli olan dost canlısı, kibar yazar.
(bkz: buradan selamlar)
sözlük yazarlarını, tee yıllar öncesine götürmüş nostalji insanı * ki bir o kadar da yetenekli ve sevimli bir kişilik. * *
kaptan. * * *
sayın admin kişisi.
+
her gun duzenli aralıklarla kendi kanalımda benden kick yemeye aldırıs etmeyen, alçak gonullu, zodyak'ın 3 burcuna hakim, balıklar tarafından ölümle tehdit edilen kişidir de. severiz kendisini ailecek.
sayın diktatör kişisi.
(#3572279) birazdan sinirden kendini mikip tarihe geçecek yazar. heycanla bekliyoruzdur.**
dogum gunumu unutmayıp beni beş karışlık sırıtmalara bogan can kişisi.
dogum gunu hediyelerine bogan canan kişisi. willy wonka baba. *
bu adam yazar degil, komplike bi' sanatci.. oyle guzel bir $ey in$aa etti ki, (bkz: ulu chat) tadindan yenmiyor.. icine de kendini koydu, cok fazla insan dost kazandi.. bu kadar ba$arili olunca kiskanilmasi da normal tabi. *

edit : bu arada kotulemek yerine bizi izlemeye devam edin. *
edit2 : ha, cok merak ediyodunuz. kendisinden torpilliyim, evet.*
mubarek insandır kendileri.
karşıma çıkması gereken kişi imiş, çıktı da. muazzam bir yap-boz'un önemli parçalarından biridir benim için kendisi. duruşuyla, geyiğiyle*, adminliğiyle, kıytırık trivia botuyla kendisi tam bir superman'dır. hak ettiğini düşündüğü şeylerden çok daha fazlasını yaşamayı hak etmektedir..

-yazar karin, ingiltere haber ajansı-
hazırladığı rezil chat programında an itibari ile kampanya başlatmıştır. sen yazmadan ben yazayım bari. kampanya ise şudur:

-cemilflower a entry girecem. "ulu chatte takilan yazarlara amele diyerek ameleleri kucultmus yazardir. biz daha dusuk insanlariz lan."yazayım mı?

-yaz be kopush kardeş.

-bak yazarım he!!

-yaz be dostum bekliyorum.*
gecelerin adamı. insomnia'dan muzdarip olması muhtemel.
nicki nedense hayat bilgisindeki kopil i hatırlatan güzel entry sahibi yazar.
vallahi güzel insan yahu, hem yetenekli fevkalade hem de hayata karşı dimdik, vermiş ayarı her şeye rağmen ve bence daha bu hayata verecek çoook ayarı var. *

yahu niye eksiliyorsun kardeşim? ne alıp veremediğin var ki? allah ıslah etsin ne diyeyim. yoksa çatlarsın sen bu gidişle tez zamanda!!!
© copyright 2005 - 2026