bugün
- velvet47
- hamburger kırmızı çizgimiz10
- türk rock tarihinin kıymeti anlaşılamamış grupları5
- karşısından gelen güzel kıza bakmayan erkek7
- en merak ettiğin ulu yazarı12
- merak ediyorsan yaz7
- düşün ki o bunu okuyor7
- hırsızların evdeki altını bulamamasını sağlamak5
- ya sevgilisi varsa3
- arkadaşlar sizce bu etek nasıl2
- rizeli bir gürcü denince ilk akla gelen isim2
- kemalistlerin rakıyı çok sevmesi4
- mehdiyet chp ile gelecek2
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- nervio19
- tum hi ho2
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- sivrisinekten şikayet etmek2
- tekneden denize balıklama atlamak4
- anna rf2
- sürekli kafeye giden insan2
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan10
- yeni parti25
- erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasının sebebi6
- deve sidiği bitmiş şeriatçı davranışı3
- kemoş3
- sürprizlerle dolu2
- g'i l d'e d l'i l y16
- habire1239
- kebap vs lahmacun3
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- okulda zorunlu kıyafet dayatması3
- 22 temmuz 2026 istanbul da şiddetli fırtına2
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- teknenin burnunda dikilip ufka bakmak2
- puura10
- uludağ sözlük gazozu8
- başınıza gelen ilginç olaylar4
- cumhuriyet halk partisi12
- kürt devleti8
- galatasaray'ın oyuncularına teklif olmaması3
- siyasal islamcı cahiller3
- ismet gürbüz'e yazarlardan sorular3
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- biraderler fetöcü mü sorusu3
- true yahudi mi10
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek5
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- türkiye'deki doğum oranının artması için öneriler3
- aylık 480 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
para mı var alalım denilen maddedir. hayat siker. zaten hayat sikilmiştir, bir de koko'yla sikelimdir.
övmek gençliği özendirmek gibi olmasın ama gördüğüm en iyi afrodizyak. daha iyisini görmedim.
saf olduğunda dünyanın en az zarar veren kimyasalıdır. bu yüzden çok pahalıdır. kaçınılmaz bir bağımlılık yapar.
ekonomik olarak orta sınıfa dahil müptezeller için survivor adasında yarışmacıyken aralarda bonus çıkan yemek hediyeleri gibidir. zaten öylesi daha iyidir bokunu çıkarmanın gereği yok. fakat kaliteli bi işçiliğin ürünüyse yaklaşık bigün boyunca 20 senede yaşayamayacağınız keyfi yaşayabilirsiniz. o da insanın kendi elinde tabi, ters tepmesin dikkat.
kristal olanı tercih sebebim dir, içmeyin pistir kaka dır...
kişide gereksiz bir enerji yüklenmesine sebep olan, cinsel isteği arttıran bir uyuşturucu maddedir.
kokain bağımlısı insanları hava aydınlıkken çok bitkin olmalarından teşhis etmek kolaydır. zira bütün gece enerjisini sömürmenin bir yolunu bulmuştur. hiç bir şey yapamazsa sokaklarda koşmuştur aklını siktiğim.
bana kalırsa heroin'den dahi beter bir beladır. ve dünya üzerinde zengin uyuşturucusu olarak bilinir, oldukça pahalıdır. piyasadaki pek çok türevi seyreltilerek kullanılmasına karşın oldukça sikerticidir. çevrenizde telaş içinde içi çıkartılabilen bir tükenmez kalem arayan kişi mevcutsa kokain çektiğini düşünmeniz olasıdır.
sulukule'den, bildirdi.
kokain bağımlısı insanları hava aydınlıkken çok bitkin olmalarından teşhis etmek kolaydır. zira bütün gece enerjisini sömürmenin bir yolunu bulmuştur. hiç bir şey yapamazsa sokaklarda koşmuştur aklını siktiğim.
bana kalırsa heroin'den dahi beter bir beladır. ve dünya üzerinde zengin uyuşturucusu olarak bilinir, oldukça pahalıdır. piyasadaki pek çok türevi seyreltilerek kullanılmasına karşın oldukça sikerticidir. çevrenizde telaş içinde içi çıkartılabilen bir tükenmez kalem arayan kişi mevcutsa kokain çektiğini düşünmeniz olasıdır.
sulukule'den, bildirdi.
Amerikan Kimya Derneği tarafından yapılan araştırmaya göre, Washingtonda, kokain kalıntısı barındıran kağıt paraların oranı yüzde 93müş. Boston, Detroit ve Baltimoreda da benzer oranlar söz konusuymuş.
Kokain kalıntılarının bir bölümü, kağıt paraların yan yana getirilmesinden kaynaklanıyor olabilirmiş. Ancak, iki yıl önce yapılan benzer bir araştırmada kokain kalıntısı bulunan kağıt paraların oranı yüzde 67ymiş. Dolayısıyla, ülkedeki kokain kullanıcılarının sayısının artmış olabileceği söyleniyor. ABDde düzenli olarak kokain kullananların sayısının 6 milyon olduğu tahmin ediliyormuş.
ilk kez başka ülkelerde de yapılan kokain araştırmasına göre, Kanada ve Brezilyada, kokain kalıntısı bulunan kağıt paraların oranı yüzde 80e ulaşıyormuş. Bu oranın düşük kaldığı ülkeler arasında ise Çin (yüzde 20) ve Japonya (yüzde 16) varmış.
Kokain kullanıcıları, en çok, 5, 10, 20 ve 50 dolarlık kağıt paraları kullanıyormuş. 1 ve 100 dolarlık banknotlarda kokain kalıntılarına daha az rastlanmış.
Kokain kalıntılarının bir bölümü, kağıt paraların yan yana getirilmesinden kaynaklanıyor olabilirmiş. Ancak, iki yıl önce yapılan benzer bir araştırmada kokain kalıntısı bulunan kağıt paraların oranı yüzde 67ymiş. Dolayısıyla, ülkedeki kokain kullanıcılarının sayısının artmış olabileceği söyleniyor. ABDde düzenli olarak kokain kullananların sayısının 6 milyon olduğu tahmin ediliyormuş.
ilk kez başka ülkelerde de yapılan kokain araştırmasına göre, Kanada ve Brezilyada, kokain kalıntısı bulunan kağıt paraların oranı yüzde 80e ulaşıyormuş. Bu oranın düşük kaldığı ülkeler arasında ise Çin (yüzde 20) ve Japonya (yüzde 16) varmış.
Kokain kullanıcıları, en çok, 5, 10, 20 ve 50 dolarlık kağıt paraları kullanıyormuş. 1 ve 100 dolarlık banknotlarda kokain kalıntılarına daha az rastlanmış.
paranoya hastalığı yaratır. içiciler bilirler, sürekli evin kapı deliğinden bakarlar ya da camdan bakarlar biri bakıyor mu gözlüyor mu bizi diye.
tabi bunu 2-3 dakikada bir yapınca hastalık oluyor.
tabi bunu 2-3 dakikada bir yapınca hastalık oluyor.
şaraptan ırmakların aktığı bir yerde kokainden kumsallar kesin vardır.
Çok pahalı.
koka ağacından üretilir. halk arasında toz olarak nitelendirilir. tıpta kullanılır
nedense bir kere bile tecrübesi olmayanların her yerde hakkında daha fazla atıp tuttuğu uyarıcı.
cüzdana zor
hele gel bi de yatakta,
ona bir sor.
bir sor,
ona bir sor.
kullanmayınız ciddiyim.
cüzdana zor
hele gel bi de yatakta,
ona bir sor.
bir sor,
ona bir sor.
kullanmayınız ciddiyim.
içiyorum diyenlerin 100%80 nin fotoğraflarının dışında hiç görmediği kimyasaldır. 3 4 kişi para toplayıp bir iki gram aldığınızda, süper bir gece geçireceğinizi sanmayın gidin o para ile votka alın.
(bkz: kimyasala hayır)
(bkz: kimyasala hayır)
tanrıya inanmam için iki nedenden biri.ikisi de kadın.
birincisi melissa theuriau fransız ikinci the white lady ingiliz.
tanrının bitirme tezi olan bu iki güzellik karşısında nasılda inkarcı olabilirsiniz?
ayrıca tanrı parçacığı diye götünü yırtan isviçreli bilim adamlarınada buradan selam eder ta götlerine koyarım.
aradığınız parçayı Carl von Scherzer bulalı 150 yıl oldu siz hala neyin kafasını yaşıyorsunuz?
birincisi melissa theuriau fransız ikinci the white lady ingiliz.
tanrının bitirme tezi olan bu iki güzellik karşısında nasılda inkarcı olabilirsiniz?
ayrıca tanrı parçacığı diye götünü yırtan isviçreli bilim adamlarınada buradan selam eder ta götlerine koyarım.
aradığınız parçayı Carl von Scherzer bulalı 150 yıl oldu siz hala neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Sanırım mitolojideki seks tanrıları bundan kullanıyordu.
zararlı olan şey. çok güzel ama bulaşmayın, bulaşırsanız ölürsünüz.
zararlı olan şey. çok güzel ama bulaşmayın, bulaşırsanız ölürsünüz.
torbacının bana; bu kötülüğü sana yapamam kardeş git hap at ot iç dediği uyuşturucu
bkz:(taş)
bkz:(taş)
telefona dans ettiren icat. Evet dostum bu mal harika. Tuşlarından antenine oryantal yapıyor telefon.
aman başım nanay,
ağrıdı dişim nanay,
çok içmişim nanay,
nanay başım nanay,
nanay gözüm nanay.
yatıyorum ben canlarım.
ağrıdı dişim nanay,
çok içmişim nanay,
nanay başım nanay,
nanay gözüm nanay.
yatıyorum ben canlarım.
ağır hafıza kaybettirir.
"düşünsene atatürk'sün mesela" diyerek özet geçilecek madde. ağız dolu dolu söylencek yalnız a-taa-tüürk.
tanrıya inanma sebebi. yok daha iyisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar