bugün

yeni bir çıtır yazar. hoş gelişmiştir. takipteyim yanlışını görürsem basacam tokatı.
dahi anlamındaki deyi hor gören acemi yazar.

seri eksi oy veren grammar nazi'n olurum. (bkz: swh)
nick altında ki gibi tanımsız entry giren yazar. ilk tokadını yedi bile. düzeltmesi dileğimle. dakika bir gol iki. edit; bak tuttu entryi sildi şimdi de düzeltmek varken. bir tokat daha.
acilen regl olacağı günleri belirtmesi gereken yazar.
(bkz: ossuruğa gülen kız/#17509454)

--spoiler--
bir de kız sevgilisinin ilk osuruğuna güler daha sora ilişki boyut atlar falan
--spoiler--

inandım ki kızlar kesinlikle hanzo erkeklerden ho$lanıyor birader.
hassiktir! fakbadim buraya gelmiş!
lan ne işin var burda nesrin?
oh lan çaylak olmuş. ama açarlar ya, entryleri fena değil, açarlar şimdi ya. of. modlar açmayın lan. ya da açın ya takılsın amınakoyim.

(bkz: kararsız kaldım)
(#17581347) ibretlik paylaşım yapmış; geçmiş olsun.
face de fakbadi vardı da biz mi sevmedik denilecek yazardır. atarlıdır. ayrıca nickaltının kalabalık olması için kız olmak yeterli öngörüsüne kanıt olabilecek yazar.
(#17664023)

herkez(!) in gidip sevişmesini tavsiye eden 9. nesil forumcu arkadaş.
(#17664143)

sevişmem gerektiğini söylemiş.

sevişek bebeyim...
(bkz: sevişek bebeyim)
(bkz: topuklamak)
açtığım yoldan yürüyen, feyiz verdiğim yazarlardan biri.

devrimlerimin izinden! *

edit: kadın olması hasebiyle benim kadar cesur olamamıştır maalesef olsun saygı duyuyoruz. *
kimin gerekli olup olmadığına karar verme yetisini nasıl da verebiliyor diye düşündürüp gece gece güldüren yazar.
açık sözlü hatun. ya da harun.
(#17693824)
kendisine fazla "asılmamayı" tavsiye ediyorum. çok asılırsan kopabilir. kopmaya başlamış zati...

neyse, inceldiği yerler kopsun...
mersinli olduğunu öğrendiğim sözlük yazarıdır.
(#17737928)

tantuni yerken yeşilliğin bol olsun dostum.
herkez kelimesinin doğru yazılışından bihaber yeni yetme yazar.

böyleleri düşürüyor sözlük kalitesini.
(#18073192)

neyin kafasını yaşadığını merak ettiğim yazar.

(bkz: arda kural)

(bkz: arda turan)
ismiyle girmişti nickini ne zaman değiştirmiş acaba? diye düşündüğüm yazar. ilk ben girdiydim bu arkadaşa (entry yani) ordan hatırladım yazarı. koştursun. olur öyle kural- turan karışır bazen herkes hata yapar üzerine gitmeye gerek yok fazla.
doğum günümü kutlama inceliği göstermiş yazar.
(bkz: çok güzel hareketler bunlar)
nickini "kefaşe" olarak okuduğum yazar. kusura bakmasındır. yaran yanlış okumalardandır.
dikkatini dikkate alarak bundan sonra daha da dikkatli olmam gerektiğini hissettiren yazar.**
(#18276698)

dişi yazar. saldırın la şimdi. her yazdığını beğenin hatta nick latına şiir yazın.
© copyright 2005 - 2026