bugün
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız7
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- iyi dostlar biriktirdim6
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- gözünü am bürümek5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- sözlüğün götü en güzel yazarı4
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- ali kırca nerede4
- kürt fıkraları4
- lahburger3
- salat namaz değildir8
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi7
- pandela'nın soğuk şakaları3
- waffle3
- hayat7
- nervio23
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- andropoz amca6
- caz dinleyen erkek9
- süper babaanne2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- recep tayyip erdoğan28
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- nokia 11002
- ayak fetişi olması ama el fetişi olmaması2
- nokia nın nokia olduğu zamanlar2
- van gogh kulağını neden kesti5
- yazarların akşama dair planları8
- judas'ın kulakları5
- çizme giyen kız2
- kıvırcık ali nin kıvırcık saçlı olmaması sorunsalı2
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- sayın ismet brez ismet biji ismet2
- slut shaming2
- sapık yaşlı5
- tinder da algoritma kurbanı olmak2
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- zina yapmayan ateist erkek3
- benzine zam7
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- chp de 5 belediye başkanına ihraç sevki2
- leonidas8
kendisini lebron James zanneden koçu yüzünden dün geceki memphis 2. maçında yorgunluktan maç sonunu kurtaramamış olan yıldızdır. şöyle ki, westbrook un oyun kuruculuk görevi de kendisine yüklenmiş, ancak pozisyonu gereği süper bir top hakimiyeti olmaması ve sürekli baskı yemesinden mütevellit 5 top kaybederek rakibin sayılar bulmasına sebep olmuştur. diğer maçlarda aynı hataya düşülürse bu sene playofflara erken veda edecektir.
tek başına her türlü san antonio ya elenecekti zaten, orası da ayrı bir dava...
tek başına her türlü san antonio ya elenecekti zaten, orası da ayrı bir dava...
7 mayıs 2013 okc thunder memphis grizzlies maçı'nda 36 sayı, 11 ribaund, 9 asistle oynamıştır. 21'de 11 ile de şut atmasına rağmen takımının sahadan mağlup ayrılmasına engel olamadı.
maçta iki tane müthiş harekete de imza attı.
kevin durant'in darrell arthur'un üzerinden yaptığı smaç son derece şıktı. ama pozisyonun başında yaptığı crossover bence smaçtan bir adım öndeydi. o pozisyon:
https://www.youtube.com/watch?v=lHZHGztJ_x8
jerryd bayless'e yapmış olduğu blok:
https://www.youtube.com/watch?v=PSpnEvhjYCQ
maçta iki tane müthiş harekete de imza attı.
kevin durant'in darrell arthur'un üzerinden yaptığı smaç son derece şıktı. ama pozisyonun başında yaptığı crossover bence smaçtan bir adım öndeydi. o pozisyon:
https://www.youtube.com/watch?v=lHZHGztJ_x8
jerryd bayless'e yapmış olduğu blok:
https://www.youtube.com/watch?v=PSpnEvhjYCQ
13 mayıs 2013 memphis grizzlies okc thunder maçı'nda 27 sayı, 7 ribaund, 7 asistle oynamıştır. aynı zamanda maçı uzatmalara götüren baskete de imza atan oyuncu oldu. maç sonunda skorda memphis grizzlies'in 94-92'lik üstünlüğü vardı. ancak bitime 6.4 saniye kala kevin durant'in turnikesi ile skor 94-94'e geldi. kalan sürede sayı olmayınca maç uzatmalara gitti. ancak uzatmalarda kazanan taraf memphis grizzlies oldu.
kevin durant'in maçı uzatmalara götüren basketi:
https://www.youtube.com/watch?v=UYn-NO8Bw6k
kevin durant'in maçı uzatmalara götüren basketi:
https://www.youtube.com/watch?v=UYn-NO8Bw6k
dün gece takımının 5. maçta hem de kendi evinde memphis e yenilerek seriye veda etmesine engel olamadığı gibi, boş son saniye şutunu kaçırarak maçı uzatmaya götürememiş ve ilk maç dışında 4 maç birden kaybedilmesinde kötü performanslarıyla başrol oynamış olan oyuncu. açıkça görülüyor ki henüz takımına liderlik yapabilecek özellikte bir oyuncu değildir. sayı yükünü üstlenebilir, ama bu adamı tutup da kendisinin şu anki yaşından* 3 yaş küçükken tek başına nba finaline çıkmış bir lebron james den* üstün diye nitelendirenlere güzel bir kapak olmuştur.
james harden ın gidişinden sonra takım playofflarda ciddi şekilde tökezledi ve 4-1 gibi net bir skorla elendi. son maçta 5-21 gibi bir isabet ve 7 top kaybıyla oynadı kendisi. önümüzdeki sezon kevin martin denen balonun yerine harden ayarında bir adam bulamazlarsa en fazla batı finali görüyorum.
james harden ın gidişinden sonra takım playofflarda ciddi şekilde tökezledi ve 4-1 gibi net bir skorla elendi. son maçta 5-21 gibi bir isabet ve 7 top kaybıyla oynadı kendisi. önümüzdeki sezon kevin martin denen balonun yerine harden ayarında bir adam bulamazlarsa en fazla batı finali görüyorum.
nba'da 2012-2013 normal sezonunun en iyi takımına seçilmiştir.
en iyi takıma seçilen oyuncular ve oylamada aldıkları puanlar:
lebron james - 595
kevin durant - 555
tim duncan - 392
kobe bryant - 521
chris paul - 537
en iyi ikinci takıma seçilen oyuncular ve oylamada aldıkları puanlar:
carmelo anthony - 397
blake griffin - 132
marc gasol - 295
tony parker - 273
russell westbrook - 306
en iyi üçüncü takıma seçilen oyuncular ve oylamada aldıkları puanlar:
david lee - 79
paul george - 73
dwight howard - 203
dwyane wade - 145
james harden - 253
en iyi takıma seçilen oyuncular ve oylamada aldıkları puanlar:
lebron james - 595
kevin durant - 555
tim duncan - 392
kobe bryant - 521
chris paul - 537
en iyi ikinci takıma seçilen oyuncular ve oylamada aldıkları puanlar:
carmelo anthony - 397
blake griffin - 132
marc gasol - 295
tony parker - 273
russell westbrook - 306
en iyi üçüncü takıma seçilen oyuncular ve oylamada aldıkları puanlar:
david lee - 79
paul george - 73
dwight howard - 203
dwyane wade - 145
james harden - 253
dünyada en çok kazanan 34. sporcudur. evet.
genç yaşına rağmen lebron james ve kobe bryant kadar başarılıdır.birkaç sezon sonra tartışılmasız dünyanın en iyi olarak gösterilecektir.
Bugün canlı canlı izledim. Fazla uzatmayayım insan değil.
sezon açılışında utah jazz deplasmanında 101 - 98 kazandıkları maçta, 42 sayı, 6 ribaunt ve 1 asist ile oynayan ve Russell Westbrook'un yokluğunda takımını tek başına sırtlayan tosuncuk. bu sezonda da bomba bir performans bizi bekliyor.
30 ekim 2013 utah jazz oklahoma city thunder maçı'nda 42 sayı, 6 ribaund, 1 asist ve 3 top çalma ile oynamıştır. bu maçtaki performansı ile 2013-2014 sezonuna da son derece iyi bir başlangıç yaptı.
yeni sezona canavar gibi bir başlangıç yapan süper yıldız, genelde olduğu gibi sayı krallığının en büyük, mvp adaylığının ise 2. büyük adayıdır.
çok yetenekli ama vücudu nba'de oynamak için gerçekten yetersiz gibi emre çolak'a benzetiyorum bu yönden kevin durant'i.
görsel
görsel
bugün minesota karşısında 32 sayı - 10 ribaund - 12 asistle oynayarak triple double yaptı . nba' in en iyi ikinci oyuncusuna vücudu yetersiz diyenleri görmek çok komik .
lebron'dan tahtı biri alacaksa bu adam kevin'dir.
1 aralık 2013 okc thunder minnesota wolves maçı'nda 32 sayı, 10 ribaund, 12 asistle oynayarak 2013-2014 sezonunda yapılan sekizinci triple-double'ye imza atmıştır.
daha önce 2013-2014 sezonunda triple-double yapan oyuncular:
- nicolas batum - (bkz: 2 kasım 2013 portland trail blazers sa spurs maçı)
- stephen curry - (bkz: 4 kasım 2013 philadelphia 76ers gs warriors maçı)
- ricard rubio - (bkz: 10 kasım 2013 la lakers minnesota wolves maçı)
- lance stephenson - (bkz: 11 kasım 2013 indiana pacers mem grizzlies maçı)
- tony wroten - (bkz: 13 kasım 2013 philly 76ers houston rockets maçı)
- lance stephenson - (bkz: 22 kasım 2013 boston celtics indiana pacers maçı)
- jordan crawford - (bkz: 29 kasım 2013 boston celtics cleveland cavs maçı)
daha önce 2013-2014 sezonunda triple-double yapan oyuncular:
- nicolas batum - (bkz: 2 kasım 2013 portland trail blazers sa spurs maçı)
- stephen curry - (bkz: 4 kasım 2013 philadelphia 76ers gs warriors maçı)
- ricard rubio - (bkz: 10 kasım 2013 la lakers minnesota wolves maçı)
- lance stephenson - (bkz: 11 kasım 2013 indiana pacers mem grizzlies maçı)
- tony wroten - (bkz: 13 kasım 2013 philly 76ers houston rockets maçı)
- lance stephenson - (bkz: 22 kasım 2013 boston celtics indiana pacers maçı)
- jordan crawford - (bkz: 29 kasım 2013 boston celtics cleveland cavs maçı)
resitale devam ediyor. harden gitmeseydi oklahoma yine final serisi oynardı ama kahrolsun bağzı şeyler.
lebron ile oynadığı için şanssız bir oyuncu belki de şampiyonluk göremeyen süperstarlar arasına katılacaktır.
atlanta hawks maçında yine 30 sayıyı görmüştür. ayrıca 10 da ribaund çekerek double - double yapmıştır. mvp olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
minnesota maçında 43 sayıya ulaşmıştır ve takımı hala mağlup durumda.
minnesota maçını 48 sayı 7 reb 7 asist ile tamamlamış mvp'nin en güçlü adayı. benim ise gönlümün mvp'si. gerçekten nerdeyse tek başına savaştı kurtlarla ve gerçek kevin'in kim olduğunu gösterdi love efendiye * işin şakası bir yana uzun zamandır böyle zevkli bir maç izlememiştim. tebrikler iki kevin'e de.
bu sezon büyük ihtimalle mvp olacak olan insanüstü basketbolcu.
4 ocak 2014 minnesota wolves okc thunder maçı'nda 48 sayı, 7 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ve 1 blokla oynamıştır. 32'de 16 ile şut atarken faul çizgisinden de 13'te 12 isabetle oynadı.
7 ocak 2014 utah jazz oklahoma city thunder maçı'nda 48 sayı, 7 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ve 2 blokla oynamıştır. 34'te 14 ile şut atarken üçlük çizgisinin gerisinden 13'te 3 ile oynadı. faul çizgisinden de 19'da 17 isabetle oynadı. bu performansına rağmen takımının utah jazz'a mağlup olmasına engel olamadı.
21 yas ıle en genç sayı kralı olan oyuncudur .
Bu sezon mvp olmayı çok hakeden ve boyu kesinlikle 2.06dan uzun olan basketbolcu.Eski takım arkaşı jeff green de 2.06 ama durant ondan bi kafa uzun görünüyor.2.16lık tyson chandler ile neredeyse aynı boyda olan oyuncudur.En az 2.10'dur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar