bugün
- herkesle iyi anlaşan insan13
- kadir inanır'ın vefatı7
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi4
- saraca finch house7
- 19 yaşında kızla yatmak14
- tüm çıplaklığımla burdayım6
- 1 temmuz kabotaj bayramı7
- ilişkiye bir süre ara vermek10
- cüneyt arkın3
- unutulmayan sadakat örnekleri6
- başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamberdir5
- 5 vakit namaz kılan erkeklere bayılmak5
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi8
- bili bili yumurta3
- pet shop boys dinleyip erkeğim diye dolaşmak3
- ankara nın en güzel yanı7
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız12
- hayatın ben şerefsizim seni üzerim deme şekli3
- almanya6
- istanbul6
- ekşi ekşi kokan kezo2
- başkan3
- 2026 dünya kupası28
- anın görüntüsü24
- kahvaltıdan sonra rüzgarlı balkonda kestirmek3
- 28 haziran 20263
- kemalist dünya26
- gönül adamı2
- thereads2
- abd'nin iran'ı sıfırlaması4
- elon musk3
- kucaklaşma günü3
- on bin tl'ye zallla sözlükte kalmak için antlaşmak2
- hala israil'e taraf olacak kadar sığır olmak2
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- ilgi manyağı5
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi6
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik yazar3
- mola4
- tamar tanrıyar4
- su içmek2
- üniversitelerin gereksiz olması17
- ilkin aydın2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- kemal kılıçdaroğlu15
- dünyaya artık gök taşı çarpmaması4
- kadir inanır22
- genç olmanın en güzel yanı6
- fait bey birader diamond biraderdir hedesi3
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı31
entry'ler (1194)
Uzun zamandır yoktu demişler ki öldü söyleyin onlara kral geri döndü.
not: baba oldum mutluyum.
not: baba oldum mutluyum.
3 nisan.
burdayız. ve hep burda kalacağız.
bayan yazarları o ilk yutkunma anına götürmüştür. bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
pazar günü şampiyon olacak takımımız. martta siz olacaktınız demi şampiyon tabi canım tabi.
erkektir. saçlarımı uzatırken bi süre kullanmıştım fakat şu an için fazlasıyla uzun olduklarından pek kullanmıyorum. hatta gidip kestiriyorum şimdi.
üniversitelilerin yaşadığı yerler dahilinde ülkenin en boktan yeridir. her türlü pisliği bulmak mümkün dışardan çekici gelse de içine girince ne kadar pis olduğunu anlarsınız.
yüzü birbirine en uzak renklerden şekillerden birleşmiş olsa da dünyanın en çekici en sempatik hatunu olabilir. böyle bi şey olamaz. evlensem sıkılmayacağım 3 hatundan biri.
diğer ikisi için
(bkz: candice swanepoel)
(bkz: tuba büyüküstün)
diğer ikisi için
(bkz: candice swanepoel)
(bkz: tuba büyüküstün)
cehennemin ağaları olacaklardır muhtemelen.
fazlasıyla takıntı haline getirdim bu olayı napacağım konusunda da pek bi fikrim yok bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak iyidir ama şu durumda iyi midir bilemedim. napacağım be sözlük net bi geri dönüş alamasam da üzerine gitsem mi.
ahlaksızlıktır. bu tür firmalara hala prim vermeye devam edenlerin suçudur artık fast food devri bitmişken ülkedeki çakma solcuların uğrak yerleri olan bu yerlere giderek ellerini güçlendirdikleri için onların da tek derdi para olduğundan bu kadar rahat davranıyorlar her şey bu halkta bitiyo. bilinçlenin.
tarihin en büyük tenisçisidir. mj basketbol için neyse o da tenis için aynı değerdedir. majesteleridir.
eskilerin tabiriyle güzel sallamış depremdir. geçmiş olsun.
bursada olmuş depremdir.
koyduğumuz maçtır. oly ardından da kızıllar teker teker.
şeriatın ayak sesleridir. mustafa kemal dincileri asmasın da napsın.
haksız saldırıdır. evet din, inanç alay konusu olamaz fakat onlar bunu yaptı diye öldürmek ne derece doğru bilemiyorum o zaman herkes herkesi öldürsün böyle bi şey olmaz dava edersin yasaklatırsın ama öldürmezsin ayrıca konu kapanmış ve unutulmuşken böyle bi saldırı olması düşündürücü.
edit: bütün dinleri mizah konusu yapan bir dergiye yapılan saldırıların müslümanlara kesilmesi de yanlıştır. günümüzde herkes el kaidenin islamı lekelemek için kurulduğunu bilir.
edit: bütün dinleri mizah konusu yapan bir dergiye yapılan saldırıların müslümanlara kesilmesi de yanlıştır. günümüzde herkes el kaidenin islamı lekelemek için kurulduğunu bilir.
yapılan ve biten savaştır. ülke geleceğinin bu tür şeylerle uğraşması çok üzücü şaka şaka koy götüne kartopunun içine taş koyup birini bayıltmasalar daha güzel olurdu. amfide de kardan penis yapan vizyonsuzlar olması düşündürücüydü.
real sociedad takımının genç kalecisidir. dün akşamki barcelona maçında iyi bir performans göstererek takımının galibiyetin katkı sağlamıştır.
oyuncudur. kendisini sevmem geziden solculuk kasan ekmek yiyen biri bana göre tivitini de yadırgamadım çünkü haberi tvde gördüğümde aynı tepkiyi ben de vermiştim mantıklı her insan aynı tepkiyi verir. bu şahsı linç edenlerle ibrahim korkmazı savunanların genelde aynı olması da ilginç bi tesadüf. belki barış da ironi yapmıştır olamaz mı.