bugün
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- hızlı para kazanmanın yolları10
- türkiye'deki suriyeli sayısı 2 milyon 265 bin3
- yazarların imza parfümleri13
- pkk nasıl biter5
- yaratıcı çıkma teklifleri4
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- erkekler neden az yaşar9
- dünya11
- 2026 dünya kupası25
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek5
- magnum yemenin lüks sayıldığı yıllar5
- tramer kaydı olan kız2
- futbol17
- bir insanı sevmek12
- saygıdeğer birader yazarlar3
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor5
- mutluluğun fark edilmemesi9
- lise5
- psikiyatrın evini ziyaret etmesi3
- evlenince sözlüğü bırakan erkek3
- niğdeliler2
- akp aslında yok her şey dekor5
- pasportta kürt ve suriyeli etniğini belirtmek4
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler8
- kıskanmak7
- raskolnikov2
- amerikan yahudileri3
- yargıcı2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- okulda akıllı tahtaya format atmak2
- pkklı anaları2
- pkklıların abd askerleri ile halay çekmesi2
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- devlet gücü6
- beyaz eşya2
- elin gavuru dünyayı gezerken bizim iş ev yapmamız2
- milli takım'ın abd maçı hazırlıkları3
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması7
- 25 haziran 2026 venezuela depremi5
- güney kore2
- güney afrika2
- 25 haziran 2026 güney afrika güney kore maçı2
- israil'in lübnan da evleri yakması2
- teoman mı tarkan mı2
- devlet bahçeli2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro5
- bosna hersek4
entry'ler (1194)
Uzun zamandır yoktu demişler ki öldü söyleyin onlara kral geri döndü.
not: baba oldum mutluyum.
not: baba oldum mutluyum.
3 nisan.
burdayız. ve hep burda kalacağız.
bayan yazarları o ilk yutkunma anına götürmüştür. bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
pazar günü şampiyon olacak takımımız. martta siz olacaktınız demi şampiyon tabi canım tabi.
erkektir. saçlarımı uzatırken bi süre kullanmıştım fakat şu an için fazlasıyla uzun olduklarından pek kullanmıyorum. hatta gidip kestiriyorum şimdi.
üniversitelilerin yaşadığı yerler dahilinde ülkenin en boktan yeridir. her türlü pisliği bulmak mümkün dışardan çekici gelse de içine girince ne kadar pis olduğunu anlarsınız.
yüzü birbirine en uzak renklerden şekillerden birleşmiş olsa da dünyanın en çekici en sempatik hatunu olabilir. böyle bi şey olamaz. evlensem sıkılmayacağım 3 hatundan biri.
diğer ikisi için
(bkz: candice swanepoel)
(bkz: tuba büyüküstün)
diğer ikisi için
(bkz: candice swanepoel)
(bkz: tuba büyüküstün)
cehennemin ağaları olacaklardır muhtemelen.
fazlasıyla takıntı haline getirdim bu olayı napacağım konusunda da pek bi fikrim yok bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak iyidir ama şu durumda iyi midir bilemedim. napacağım be sözlük net bi geri dönüş alamasam da üzerine gitsem mi.
ahlaksızlıktır. bu tür firmalara hala prim vermeye devam edenlerin suçudur artık fast food devri bitmişken ülkedeki çakma solcuların uğrak yerleri olan bu yerlere giderek ellerini güçlendirdikleri için onların da tek derdi para olduğundan bu kadar rahat davranıyorlar her şey bu halkta bitiyo. bilinçlenin.
tarihin en büyük tenisçisidir. mj basketbol için neyse o da tenis için aynı değerdedir. majesteleridir.
eskilerin tabiriyle güzel sallamış depremdir. geçmiş olsun.
bursada olmuş depremdir.
koyduğumuz maçtır. oly ardından da kızıllar teker teker.
şeriatın ayak sesleridir. mustafa kemal dincileri asmasın da napsın.
haksız saldırıdır. evet din, inanç alay konusu olamaz fakat onlar bunu yaptı diye öldürmek ne derece doğru bilemiyorum o zaman herkes herkesi öldürsün böyle bi şey olmaz dava edersin yasaklatırsın ama öldürmezsin ayrıca konu kapanmış ve unutulmuşken böyle bi saldırı olması düşündürücü.
edit: bütün dinleri mizah konusu yapan bir dergiye yapılan saldırıların müslümanlara kesilmesi de yanlıştır. günümüzde herkes el kaidenin islamı lekelemek için kurulduğunu bilir.
edit: bütün dinleri mizah konusu yapan bir dergiye yapılan saldırıların müslümanlara kesilmesi de yanlıştır. günümüzde herkes el kaidenin islamı lekelemek için kurulduğunu bilir.
yapılan ve biten savaştır. ülke geleceğinin bu tür şeylerle uğraşması çok üzücü şaka şaka koy götüne kartopunun içine taş koyup birini bayıltmasalar daha güzel olurdu. amfide de kardan penis yapan vizyonsuzlar olması düşündürücüydü.
real sociedad takımının genç kalecisidir. dün akşamki barcelona maçında iyi bir performans göstererek takımının galibiyetin katkı sağlamıştır.
oyuncudur. kendisini sevmem geziden solculuk kasan ekmek yiyen biri bana göre tivitini de yadırgamadım çünkü haberi tvde gördüğümde aynı tepkiyi ben de vermiştim mantıklı her insan aynı tepkiyi verir. bu şahsı linç edenlerle ibrahim korkmazı savunanların genelde aynı olması da ilginç bi tesadüf. belki barış da ironi yapmıştır olamaz mı.