bugün
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi12
- kurtar bizi müsavat9
- ülke gündemini umursamamak6
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız5
- nervio10
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi7
- idam cezasının geri gelmesi6
- yeni parti7
- garip başlıklar3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- baharın uzayıp yazın gelmemesi2
- cumartesi pazarı4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- lan ın ingilizcesi4
- bakırköy4
- dem seçmeni erdoğan'a oy verir mi2
- ayakkabıları ters giymek4
- sabah yürüyüşü8
- meme gerdirme operasyonu8
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken5
- kemal kılıçdaroğlu4
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak2
- devran dönecek2
- victor osimhen16
- sözlükteki galatasaraylılar7
- okan buruk11
- karpuzcu libos panda2
- patates sulusu2
- hayat seks yemek kültür ve sanattır2
- ahmet baran yazgan8
- yahudi cesaret madalyalı lider mi olur sorunsalı2
- 13 ağustos 2026 süleymancılara operasyon yapılması2
- trabzonspor2
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- ona bir şey söyle4
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak3
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- kuşbaşılı pide3
- dursun özbek4
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- biranın üstüne rakı içmek6
- 1 euro 55 33 tl2
- kıyma çeken kasaba nasıl kıydın diye sitem etmek2
- z kuşağı5
- toprağı öpen gözyaşları3
- galatasaray12
- yaratılmışların en üstünü3
- resimler3
- çırılçılgın sözlüğe gelmek3
andam olduğunu öğrendiğim ülkücü yazardır. aynı davaya hizmet etmekten gurur duyduğum kişidir.
bildiğin keke yazarıdır.
lan ben asil bir ingilizim kürt demiş şahsıma.
lan ben asil bir ingilizim kürt demiş şahsıma.
sözlüğe adam gibi bir adam gelmiştir. kayıt altına alınsın efendim.
#24754018 bir kafkas melezi olarak kendisine laflar hazırladığım tırt yazar. muhtemelen kendisi mahallede top koştururken ben ihsanoğlu'nu gayet tanıyordum şimdi çıkıp bana türk olmayan pkklıdır tatavası yapmasın.
Turancı bir yazar andamız. Give this man a kut.
yazık la kimin çocuğuysa yazarı eziği.
Çok değil daha 15 gün öncesine kadar 49 diplomatını kaçıran ve şimdi ise Şah türbesini kuşatan bir terör örgütünü pkk ile savaşıyor diye dddesteklyen sığ görüşlü bir yazar.
Neden sığ?
Çünkü bu şahsın kürt e olan nefreti türk e olan aşkından fazladır. Bu şahıs bir kuş kadar düşünememektedir.
Neden sığ?
Çünkü bu şahsın kürt e olan nefreti türk e olan aşkından fazladır. Bu şahıs bir kuş kadar düşünememektedir.
atarlı ve bir başka cahil ülkücü.
(bkz: kobane/#25336185)
pkk'ya karşı neden ışid'i desteklediğimizi gayet güzel açıklamıştır.
evet, ışid orospu çocuğudur, ama pkk'da orospu çocuğudur. kimse bizden 30 senedir ülkemizde kan döken ve pek çok vatandaşımızın katili olan pkk'yı desteklememizi ve yardım etmemizi beklemesin.
pkk'ya karşı neden ışid'i desteklediğimizi gayet güzel açıklamıştır.
evet, ışid orospu çocuğudur, ama pkk'da orospu çocuğudur. kimse bizden 30 senedir ülkemizde kan döken ve pek çok vatandaşımızın katili olan pkk'yı desteklememizi ve yardım etmemizi beklemesin.
Kalitesiz yazar.
yandan yemiş kolostomi torbalı bok böceği.
kaliteli bir yazar. ilgiyle izlemekteyim. arbutus unedo' nun da belirttiği gibi ışid haberleri konusunda pek çok haber kanalından, sitesinden bir adım önde. tv izleyeceğinize kayi'yi okuyun daha sağlıklı haberler alırsınız. "haber yapılırken alternatif kaynaklar ve sosyal medyanın rolü " konusunu türkiye gündemine sokmuştur. iyi yoldasın kardeşim, böyle devam et. haa bir de balıkesir sporludur kendisi.
biri de çıkıp demiyor ki ''lan bu beyblade' deki kayi mi?''.
adamdır, ideolojisinin önemi yok.
ayrıca beyblade'deki kayi değil kai'dir. beyblade arayanlar yamacıma gelecek. *
ayrıca beyblade'deki kayi değil kai'dir. beyblade arayanlar yamacıma gelecek. *
girdiği entryleriyle bilgilendiren değerli ve kaliteli bir yazardır.
yahu anlatamadık!
beyblade karakteri olan dostum kai, bu adam ise ülkücü karakter olan dostum kayi, muhtemelen kayı'dan geliyordur.
sonra çin takımına gidip beni satacak, ben bunların kafasına vuracağım küsküyü falan, o olaylara ayrı yeten değiniriz.
ama şunu bir anlayın artık, gözünüzü seveyim!
benim de derdim bu işte.
beyblade karakteri olan dostum kai, bu adam ise ülkücü karakter olan dostum kayi, muhtemelen kayı'dan geliyordur.
sonra çin takımına gidip beni satacak, ben bunların kafasına vuracağım küsküyü falan, o olaylara ayrı yeten değiniriz.
ama şunu bir anlayın artık, gözünüzü seveyim!
benim de derdim bu işte.
her ne kadar bir çeçen olarak basayev'i sevmemesine veya kafkas amirliğine karşı olmasına üzülsem de hoş sohbet ve dinine bağlı yazardır.
(bkz: #25747150).
kendi mantığına göre ülkü alıp satması gereken ülkücü. *
(#25760087)
--spoiler--
muhafazakar bir ülkücü olarak saçma bulduğum birliktir. islamcı ne demek oğlum. islam alıp mı satacaksınız. yoksa dine laf atan ve pkklı 3-5 trollün dikkat çekmesini mi sağlamak istiyorsunuz. onlar havlayıp gider kasmayın fazla.
--spoiler--
(#25760087)
--spoiler--
muhafazakar bir ülkücü olarak saçma bulduğum birliktir. islamcı ne demek oğlum. islam alıp mı satacaksınız. yoksa dine laf atan ve pkklı 3-5 trollün dikkat çekmesini mi sağlamak istiyorsunuz. onlar havlayıp gider kasmayın fazla.
--spoiler--
lazcada iyi demek.
tengrici olduğum için bana tuva cumhuriyeti'ne gitmemi tavsiye eden yazar. (#25786143)
ancak bu tavsiyesine uymayacağım.
türkiye cumhuriyeti devleti her ne kadar çoğunluk olara müslüman halka sahip olsa da; parasında kayra han'ın diktiği ulukayın vardır. yani türkiye cumhuriyeti devleti tengriciliğe önem verir.
ancak bu tavsiyesine uymayacağım.
türkiye cumhuriyeti devleti her ne kadar çoğunluk olara müslüman halka sahip olsa da; parasında kayra han'ın diktiği ulukayın vardır. yani türkiye cumhuriyeti devleti tengriciliğe önem verir.
beni uludağ sözlüğe bağlayan yazardır. yazdıkları resmen sunal ın filmleri gibi onlarca defa okumama rağmen gülebiliyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar