bugün

entry'ler (1365)

uykuya dalamamak

bende de vardı bu sorun. phytosleep etkili oldu. iki gün falan uykusuz gezmiştim. hayalet gibiydim. günlük hayatı olumsuz etkiliyor gerçekten uyku sorunu.

uykusuz bir şekilde işe gitmek

phytosleep alıp uyunmalıdır eğer uyku sorunu varsa. yoksa verim düşer. verimin düşüşü de patronun kulağına giderse sıkıntı olur.

işe giderken vazgeçip istifa edip uzaklara gitmek

binbile işe giderken ben de düşünüyorum bunu, ama olmuyor işte. para lazım.

barış özcan

internetin dünü, bugünü ve yarınını konuştuğu "internet Tarihinde Sörf" podcastinde turknet'ten de bahsetmiştir.

turknet

Bağımsız internet hız testi platformu Speedtest’in, 2022 yılı 2. ve 3. çeyreğinde yapılan yaklaşık 12 milyon teste göre hazırlanan rapora göre 48,84 Mbps ortalamayla zirvede.

samgaz

deprem bölgesinde de büyük hizmetler yaptılar. onarım çalışmaları gerçekleştirdiler.

cengiz holding

deprem bölgesinde de istihdam çalışmalarını devam ettiriyor. süreli ve kadrolu işçiler aldı bu süreçte.

doğu perinçek

"Bankalar, 2022 yılında 433 Milyar Lira kâr ederken; çiftçinin, sanayicinin ve esnafın kapısına icracı dayanıyor.

iktidarımızda banka kârlarının yüzde 80'ini kurumlar vergisi olarak alacağız."

vatan partisi

seçim bildirgesinden:

NATO, ABD emperyalizminin kontrol ve saldırı örgütüdür. Vatan Partisi Türkiye'de NATO'dan çıkmayı savunan tek parti, güvenliğimizi sağlayacak en güvenilir partidir.
iktidarımızda, bağımsızlığımız için NATO'dan çıkacağız!

ekonomik krizin sizi getirdiği son durum

vatan partisi'nin ekonomik politikaları ile çözüme kavuşabilir.

internetten ders çalışmak

yavaş internetle zor olandır. turk.net gigafiber gibi 1000mbps netiniz varsa durum değişir tabii.

2 milyon 220 bin liralık düğün masrafı

bir kısmını düğüne harcar kalanını da re-pie'da gayrimenkul yatırım fonlarında değerlendirirdim. daha azına çok daha güzel düğünler yapılabilir. önemli olan gelecek bence.

kalehan enerji

Beyhan Belediyesi binasının yeniden inşasına destek olnuştur.

turk net gigafiber

1000 mbps hız ve ayda sadece 139.90 tl. gayet makul gibi duruyor.

turk net davet kodu

arkadaşını getir kampanyası her iki tarafa da avantaj sağlıyor.

hergele

mobilite tabanlı bir teknoloji firması. startup-1 gsyf içerisinde de yer almaktadır.

cengiz holding

yakın zamanda afad'a beş milyon dolarlık bir bağış gerçekleştirmiştir.

afad

cengiz holding bu kuruma 5 milyon dolarlık bağış yapmıştır.

venuex

re-pie bünyesindeki startup-1 gsyaf içerisinde yer alan bir pazarlama teknolojileri firması.

ayak işleri

ikinci sezonun ilk iki bölümünü izledim. hayranı olduğum çağlar çorumlu yine formunda.