bugün
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger10
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- erzincanlı erkekler6
- istanbullu erkekler5
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- 32 yaşına girmek12
- sivaslı yiğidolar6
- antalyalı erkekler5
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- kürt erkek5
- nervionun merak ettiği yazar19
- ahmet sezer bey9
- din tartışması7
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- adıyamanlı erkekler5
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- g'i l d'e d l'i l y20
- proteini yüksek sporcu tarifleri2
- cezayir erkekği4
- zengin olsanız ne yapardınız9
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- ilk buluşmada ne getirilmeli3
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- nervio'ya aşık olmak5
- norveçte bok olsam9
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- yalnizca deli yalnizca sair21
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- gocu27
- izmirli kızlar4
- seat leon fr3
- sevişirken yatak odasına ninja girmemiş insan2
- yeni parti için alternatifli hazırlık2
- habire1240
- terlik giyen erkek5
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- rte'nin fethettiği topraklar6
- katatespizartmasi17
- arkadaşlar bakar mısınız21
uğraşmak,emek sarfetmek anlamlarındaki argo sozcuk
ayrıca zor anlamında da kullanılabilir
(bkz: o is biraz kasar abi)
ayrıca zor anlamında da kullanılabilir
(bkz: o is biraz kasar abi)
genelde sınav akşamı yapılan eylem.
hayatı boyunca topluluk önünde konuşmamış, konuşamamış insanların sözlük ortamını fırsat bilip gazel okumak için kendilerini zorlaması sanatı. ama adı üstünde sanat işte zorlamayla olmuyor.
knight online oyunu oynayan genclerin agzina pelesenk etmis sozcuk.
strese girmek.
kapasitesinin üzerine çıkarak mücadele etmek.
ekşi sözlük yazar alımı açtıktan sonra sol framei aktif tutabilmek için yapılan her türlü eylemi tanımlamada kullanılan kelime.
son zamanlarda popüleritesi artmış, yeni yetme elemanların konuştuğu dilde bir çok anlama gelen bir fiil.
bir çok kişinin yapmak, etmek anlamında kullandığı itici kelime.
her duyuluğunda söyleyen kişinin ağzına yüzüne sıçma istediği uyandıran kelime.
kasmak ne lan?
kasmak ne lan?
sınavın yaklaştığını anlayınca vücutta oluşan istemsiz tik benzeri hareketler topluluğu, sınavdan sonra kendiliğinden geçebildiği gibi ilaç tedavisine ihtiyaç duyulan durumlar da gözlenebilir.
uzun zamandır online oyunlara ara vermiştim bu aralar tekrar başladım oyuncu aralarındaki konuşmalar beni çok şaşırttı. bu kasmak fiili çok kullanılıyor ve her duyduğumda içimde acayip bir adrenalin patlaması oluyor. cümle içerisinde kulanacak olursak, "ben biraz parça kasıcam", "yarış kasıyorum" "altın kastım, item kastım" gibi.
"Kirden kasmak bağlamış" biçimindede kullanılan kelime.
en son lise arkadaşımın kasmak fiilini ota boka eklemesini duyalı 15 yıldan fazla olmuştu, o nedenle bir günde 50 ulupuan kasmak başlığında görünce garip bir hoşluk yaşadığım fiildir. hala yapmak, gitmek, oynamak vb. fiillerin tamamı yerine kasmak diyen var demek ki. doğru mu, belki değil ama hoş mu derseniz... komik ya, şu yazdıklarımı kasmak ile tekrarlayasım geldi:
--spoiler--
en son lise arkadaşımın kasmak fiilini ota boka kasmasını duyalı 15 yıldan fazla olmuştu, o nedenle görünce garip bir hoşluk kastığım fiildir. hala kasmak, kasmak, kasmak vb. fiillerin tamamı yerine kasmak kasan var demek ki. doğru mu, belki değil ama hoş mu derseniz... komik ya, şu kastıklarımı kasmak ile tekrar kasasım geldi.
--spoiler--
--spoiler--
en son lise arkadaşımın kasmak fiilini ota boka kasmasını duyalı 15 yıldan fazla olmuştu, o nedenle görünce garip bir hoşluk kastığım fiildir. hala kasmak, kasmak, kasmak vb. fiillerin tamamı yerine kasmak kasan var demek ki. doğru mu, belki değil ama hoş mu derseniz... komik ya, şu kastıklarımı kasmak ile tekrar kasasım geldi.
--spoiler--
gerginleştirmek, gerilmiş hale getirmektir. bazısı ilişkilerini, bazısı davranışlarını bu hale getiriyor. yazık ediyor bugününe.
rahat olmamak.
benim en sevdigim sarki sozu tarkan dan:
baskasi olma kendin ol, boyle cok daha guzelsin.
un, san, sohret, populerite, mevki, ne bilim para onemli olabilir bazilari icin. ınsanlarin varolmayi nereden sectigine karisamazsin. bunlar sende varsa ve onemsiyorsan zaten mutlusun.
sanat sepet, ilim bilim, alternatif kafalar, azinlik ideolojileri gibi seyler onemli olabilir senin icin. bunlar icin savasiyorsan zaten mutlusun.
kendini guzel ya da yakisikli bulmuyorsun ve bu senin icin onemli mi? estetik olursun.
kendini yeterince akilli ve kulturlu bulmuyor musun? okur ogrenirsin.
gibi.
biraz kendinizi sevin. her kimseniz.
barisin hayatla ve kendinizle.
kasmayin. raat olun.
sizin kendi sorunlarinizi yansitmanizdan bizim hayati cehenneme ceviriyorsunuz cunku dostlar.
benim en sevdigim sarki sozu tarkan dan:
baskasi olma kendin ol, boyle cok daha guzelsin.
un, san, sohret, populerite, mevki, ne bilim para onemli olabilir bazilari icin. ınsanlarin varolmayi nereden sectigine karisamazsin. bunlar sende varsa ve onemsiyorsan zaten mutlusun.
sanat sepet, ilim bilim, alternatif kafalar, azinlik ideolojileri gibi seyler onemli olabilir senin icin. bunlar icin savasiyorsan zaten mutlusun.
kendini guzel ya da yakisikli bulmuyorsun ve bu senin icin onemli mi? estetik olursun.
kendini yeterince akilli ve kulturlu bulmuyor musun? okur ogrenirsin.
gibi.
biraz kendinizi sevin. her kimseniz.
barisin hayatla ve kendinizle.
kasmayin. raat olun.
sizin kendi sorunlarinizi yansitmanizdan bizim hayati cehenneme ceviriyorsunuz cunku dostlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar