bugün
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması4
- akp bitince ne olacak22
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar9
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- kuranı kerim meali5
- 8 temmuz 2026 ekrem imamoğlu savunması4
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması5
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- fusya semsiyeli yabanci17
- götün sürekli kanaması2
- aylık 346 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- cd devrinin bitmesi14
- toyota corolla3
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın19
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar7
- ulu sözlük team2
- öğretmen olmak4
- 85 çalışmak vs 96 çalışmak2
- tüm dünyanın zengin olması2
- bedenen yorulmak mı beynen yorulmak mı4
- kılıçdaroğlu vs davutoğlu2
- esin bahat2
- bezelye yemeği9
- toplu taşımada osuran şahıs3
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı10
- cemal öztaylan2
- küçük heyecanlar2
- din ve akıl2
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- mehdi olmayı düşünmek5
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- gülü sevdim dikeni battı2
- otel odasında ölü bulunmak12
- ingilizce öğretmeni vs beden eğitimi öğretmeni2
- resim ogretmeni5
- güzel klipler2
- ölümün en iyi tanımı17
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- ciguli kral20
- şimdi bir daha nasıl seveceğim söyle2
- gaddar kerim in mesleği nedir3
- atla gel saban filmindeki kokan adam3
- vajina sıcaklığı6
- kizlarsoruyor com2
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
kendilerine ait bir dilleri olmayan kullandıkları dil türkçe ingilizce arapça dahil bir çok dilden oluşan bir alıntıdır. kürt diye de bir kavramın olmadığına inanırım. ingilizlerin isteğiyle, şeyh sait ayaklandırma gerçekleştirmiş ve şu an kendi devletlerini kurma isteği bundan dolayı ortaya çıkmıştır.
(bkz: biz)
(bkz: parazit)
Yeryüzüne gelmiş en adi topluluk.
Bi cesit ırk.
Bir hayvan türü.
2 dakikada kürtleri tanımak
https://www.facebook.com/...05&type=2&theater
https://www.facebook.com/...05&type=2&theater
'' kürt getirdi bir kuzu, götürdü üç top bezi yine dedi hani bizim kuzu'' diye bir söz söyler eskiler, anlayana..
eski bir sosyalisti dahi faşist edebilmiş gereksiz homo sapiens kalabalığı.
dünyada 25 milyon kürt vardır.
bunun 15 milyonu türkiyededir.
ve
dünyada devleti olmayan en büyük millettir.
bunun 15 milyonu türkiyededir.
ve
dünyada devleti olmayan en büyük millettir.
Orta dünyada yüzüğü ele geçirmek isteyen sarumanın emrindeki millet.
son birkaç gündür iyice azıtan maymun ırkı.
kürtten çok kürtçü olan beyaz türkler de azıttı bu arada. bunlar artık tekdir ile uslanmaz. ne ile uslanır zaman gösterecek.
kürtten çok kürtçü olan beyaz türkler de azıttı bu arada. bunlar artık tekdir ile uslanmaz. ne ile uslanır zaman gösterecek.
Biz Kürtlere türkçe ogretmeyecektiniz.
Ermenilerden ve k*rtleşmiş türkmen aşiretlerinden oluşan gerçek bir millet olmayan milletimsi topluluk.terbiyeli olmak için k*rt biçiminde yazılmalılardır.
Birbirlerine "pis kürt" diye hakaret eden bir ırk topluluk arası yaşam formu.
insanların birbiriyle bir şekilde kaynaşmaya başladığı şu günlerde heykel diye bir takım orospu çocuklarının silahlı pozunu boyutlandıran göt oğlanlarına bir şeyler söylemesi gerekiyor bu ırkın.
askerler bir çocuğu suçsuz günahsız öldürürse bir şeyler söylemesi gereken türkler olmalı bence. böyle olaylar olduğunda ben şahsen din dil ırk demeden lanetlerim. ama bu kürtler veya kürtçüler bir bok yediğinde hiç ben görmüyorum amk bir kürt çıksın da lanetlesin kendi ırkı adına iş tutanları falan. dangalağın biri bayrak indiriyor, herkes gaz. kürtler şöyle, kürtler ölsün falan. bir kürt çıkıp da allah bunun belasını versin beni temsil etmiyor demiyor. var amk böyle şeylerden rahatsız olan kürtler de var, sesiniz çıksın lan hepiniz mi sempati besliyorsunuz bu teröristlere. az konuşun meydan ite göte kalmasın.
askerler bir çocuğu suçsuz günahsız öldürürse bir şeyler söylemesi gereken türkler olmalı bence. böyle olaylar olduğunda ben şahsen din dil ırk demeden lanetlerim. ama bu kürtler veya kürtçüler bir bok yediğinde hiç ben görmüyorum amk bir kürt çıksın da lanetlesin kendi ırkı adına iş tutanları falan. dangalağın biri bayrak indiriyor, herkes gaz. kürtler şöyle, kürtler ölsün falan. bir kürt çıkıp da allah bunun belasını versin beni temsil etmiyor demiyor. var amk böyle şeylerden rahatsız olan kürtler de var, sesiniz çıksın lan hepiniz mi sempati besliyorsunuz bu teröristlere. az konuşun meydan ite göte kalmasın.
Dünyanın en gereksiz ve faydasız ırklarından .
(Irk mı tartışılır)
(Irk mı tartışılır)
Geldi yine başlığını sevdiğimin ırkı. Çok seviyorum bunları, böyle esmer, kıllı falan. Sevme de yanında cinsinden. Cinsi latif bunlar aslında. Ne de güzel atıyorlar molotofları öyle.
Hala evrim geçiren maymunlardır.
Devletin bakmadığı güruh.
Devletin gayet iyi baktığı kabile. Atatürk heykelini yerlerde sürükleyen adamlar elini kolunu sallaya sallaya gezerken pkk heykeline basan askerler hakkında soruşturma başlatılıyor.
mağdur olmasınlar, molotof atmasınlar diye kendi halkına eziyet ediyor adamlar. Amına koyim ben de çıkacağım bir gün şu dağa.
mağdur olmasınlar, molotof atmasınlar diye kendi halkına eziyet ediyor adamlar. Amına koyim ben de çıkacağım bir gün şu dağa.
bin kere söyledik, bir daha söyleyelim çünkü bazı et beyinliler anlamamakta ısrarcılar;
1- kürtlerin kökeni asur değildir. asuriler'dir asurlular'ın devamı. kürtler indus vadisi'nden gelmediler. dravid kökenlidirler yani mezopotamyalı değiller ve türkler'in önünde bölgeye gelmişlerdir.
2- türkiye'de kürtlerin sayısı 15 milyon falan değildir. bu rakama özellikle zazalar'ı da dahil ediyorlar ki sayıları çok görünsün ama zazalar'ı katınca bile sayıları o kadar değil ki zaten zazalar etnik açıdan bambaşka bir kökenden gelmektedirler. türkiye'deki kürt sayısı 5-6 milyon dolayındadır.
3- türkiye'deki kürtlerin 1,5 milyonu birinci körfez savaşı'nda türkiye'ye sığınan peşmergelerdir. bunları turgut özal memlekete sokmuştur ve türkiye'ye hiçbir bağlılık duymayan bir kesimdir. yavrularıyla birlikte bu sayı 3-3,5 milyon dolayındadır.
4- atadan dededen türkiye'de yaşayan kürtlerin sayısı toplam sayının yarısı bile değildir. üstelik bunların da %70'i osmanlı devleti döneminde uygulanan yanlış politikalar nedeniyle kürtlerle karışıp asimile olmuş türkmenler'dir.
5- kürtçü bir dil değil, farsça'nın bir ağzıdır. fark lehçe denecek kadar bile değildir. toplam sözcük sayısı birkaç bindir. bu sözcüklerin birkaç yüzü kürtçeye özgüdür. bunların da neredeyse tümü özel addır.
6- sahiplendikleri diyarbakır'ın demografik yapısı birinci körfez savaşı'ndan sonra değişmiştir. osmanlı devleti'nde yapılan son nüfus sayımında diyarbakır nüfusunun %95'i türk'tür.
7- sahiplendikleri hakkari'de orta asya'dakilerle birebir aynı balballar bulunmuştur. bunların tarihler 2000 yıldan eskidir.
not: günümüzde akp'nin türkiye'ye sokup yurttaşlık verdiği 2,5 milyon arap da iki gün sonra kürtler gibi tepemize sıçacaklar. en geç 10 yıla başlarlar. ben o zaman "söylemiştim" diyeceğim ama iş işten geçmiş olacak. şiddete başvurmadan, herkesi geldikleri yere siktir etsek bu ülke ayağa kalkar.
1- kürtlerin kökeni asur değildir. asuriler'dir asurlular'ın devamı. kürtler indus vadisi'nden gelmediler. dravid kökenlidirler yani mezopotamyalı değiller ve türkler'in önünde bölgeye gelmişlerdir.
2- türkiye'de kürtlerin sayısı 15 milyon falan değildir. bu rakama özellikle zazalar'ı da dahil ediyorlar ki sayıları çok görünsün ama zazalar'ı katınca bile sayıları o kadar değil ki zaten zazalar etnik açıdan bambaşka bir kökenden gelmektedirler. türkiye'deki kürt sayısı 5-6 milyon dolayındadır.
3- türkiye'deki kürtlerin 1,5 milyonu birinci körfez savaşı'nda türkiye'ye sığınan peşmergelerdir. bunları turgut özal memlekete sokmuştur ve türkiye'ye hiçbir bağlılık duymayan bir kesimdir. yavrularıyla birlikte bu sayı 3-3,5 milyon dolayındadır.
4- atadan dededen türkiye'de yaşayan kürtlerin sayısı toplam sayının yarısı bile değildir. üstelik bunların da %70'i osmanlı devleti döneminde uygulanan yanlış politikalar nedeniyle kürtlerle karışıp asimile olmuş türkmenler'dir.
5- kürtçü bir dil değil, farsça'nın bir ağzıdır. fark lehçe denecek kadar bile değildir. toplam sözcük sayısı birkaç bindir. bu sözcüklerin birkaç yüzü kürtçeye özgüdür. bunların da neredeyse tümü özel addır.
6- sahiplendikleri diyarbakır'ın demografik yapısı birinci körfez savaşı'ndan sonra değişmiştir. osmanlı devleti'nde yapılan son nüfus sayımında diyarbakır nüfusunun %95'i türk'tür.
7- sahiplendikleri hakkari'de orta asya'dakilerle birebir aynı balballar bulunmuştur. bunların tarihler 2000 yıldan eskidir.
not: günümüzde akp'nin türkiye'ye sokup yurttaşlık verdiği 2,5 milyon arap da iki gün sonra kürtler gibi tepemize sıçacaklar. en geç 10 yıla başlarlar. ben o zaman "söylemiştim" diyeceğim ama iş işten geçmiş olacak. şiddete başvurmadan, herkesi geldikleri yere siktir etsek bu ülke ayağa kalkar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar