bugün
- şirinler köyüne yeni şirin8
- en iyi antidepresan16
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- şirineyi kim sikiyor sorunsalı3
- platonik aşk3
- true nickli yazar4
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- nataşalara para yedirmek5
- kemal kılıçdaroğlu11
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- kedi10
- şahıs şirketi açarken sanal ofis göstermek2
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- haziranda üşümek2
- true denen arkadaş6
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi4
- bir şeyler söyle3
- şahıs şirketi nasıl kurulur3
- panik atak2
- neden yalnızsın6
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap5
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- fatih terim3
- chp lüleburgaz mitingi2
- cemil meriç'in anılması3
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması4
- mozart'ın sektörden uzaklaşma nedeni2
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- naber lan göt diye mesaj atan kız3
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- babanın ölmesi7
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak4
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- iğrenç bulup ama genede bağımlılık şeyler3
- aylık 342 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler5
- true denilen yazar18
- milli futbolcuların sigara içtiği iddiası5
- diyanetin abd'deki villaları15
- melisa döngel2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- uzun samsun3
- chp'nin hali ne olacak53
- erkeksii bayan buse6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- playstation4
- lgs 20263
- yahudi madalyası almış gürcü5
- eyjafjallajökull denince akla gelenler4
we love "biber" without justin.
küçük emrah,küçük ceylan,küçük ibo familyasından küçük justin.biber gibi yakıp kavurmaktadır ortalığı.
bu ergeni izleyen beş yüz milyon insan aceba nasıl bir kafa yapısına sahip, çok merak ediyorum.
ülkemizde ki bir çok ergen kızın babasıdır.
fatmagül bieber
fatmagül bieber
bu çocuğa gıcığım demek istiyorum ama bazen hoşuma gidiyor şarkıları. aşırı artist, kendini beğenmiş bir tip olmasına karşın sesi güzel ama lakin canlı performanslarını beğenemedim diyebilirim. daha sahneye alışamamış, dans ederken müzikle uyum içerisinde olamıyor. bazen diyorum ulan o yaşta okadar para, ün, şöhret, kız, hepsi bir arada, hepsine sahipsin nasıl bir duygu acaba. neyse bunları düşünmek saçmalık diyip başka konuya geçelim. o youtube'daki şarkılarının da hepsini dinleyicilerini kapsadığını sanmıyorum, çoğu kişinin benim gibi 'kim bu çocuk, ay çok tatlıymış, oha bukadar kişi izlemiş kesin bişey var' gibi girişimlerle izlediği bi gerçek.
türkiye'de de pek popülaritesi yok sanırım, en azından benim çevremdeki kızların çoğu beğenmiyor. aksine hakaret girişimlerinde bulunuyorlar. birde tek tük magazin programlarının arka fon müziklerinde 'beybi beybi beybi ooo' diye bir geçiyor öyle yani. türkiye'de tanınırsa buda okan bayülgen sayesinde olur. dünya'da fırtınalar estirirken burda daha haberlerde bile rastlamadım bu velede. ayrıca bu velet amerika' da değil de başka bi ülke'de yaşasaydı bukadar tanınmazdı da.
türkiye'de de pek popülaritesi yok sanırım, en azından benim çevremdeki kızların çoğu beğenmiyor. aksine hakaret girişimlerinde bulunuyorlar. birde tek tük magazin programlarının arka fon müziklerinde 'beybi beybi beybi ooo' diye bir geçiyor öyle yani. türkiye'de tanınırsa buda okan bayülgen sayesinde olur. dünya'da fırtınalar estirirken burda daha haberlerde bile rastlamadım bu velede. ayrıca bu velet amerika' da değil de başka bi ülke'de yaşasaydı bukadar tanınmazdı da.
Justin Bieber diyince aklıma ilk gelen bu ergen kızımızın büyük aşkıdır. Çok üzülüyorum bu nedir ya.
http://www.youtube.com/watch?v=ebWBmEP9uRU
http://www.youtube.com/watch?v=ebWBmEP9uRU
okandan önce kendisine karşı,birşey hissetmeyen bazı insanların şöyle bir düşündükten sonra nefret ettiği insan.
(bkz: mal bebe)
(bkz: on yedi - teoman)
isminin telaffuz edildiği her platformda rahatlamak için osurmak istediğim son zamanlarda liseli ergenlerin gözdesi olarak gözlemlediğim hakkında hiç bir şey bilmediğim ve bilmek istemediğim pedofili olan insanların erkek lolita diye sıfatlandırabileciği yumurcak.
kanada'lı arkadaşlarımın gurur duydukları veled-i zinadır. neden gurur duyduklarını sorduğumda, verdikleri cevap ilginçtir:
-amerika'da genç yaşta şöhreti britney spears yakalamıştı. artık bizim de böyle bir pop starımız var.
-amerika'da genç yaşta şöhreti britney spears yakalamıştı. artık bizim de böyle bir pop starımız var.
ergenlerden nefret etme sebebim olan süpersonik gerizekalı.
şimdi gözüme girdin sütoğlan. bir yanlışını görmiyim. alırım ifadeni. aynı anda söyleyelim : fuck israel!
http://dunya.milliyet.com....2011/1377332/default.htm
Türkiye de birçok kızın ırzına geçmiş ödüllü sanatçıdır. Bunu facebook dan anlayabiliriz. Çünkü çoğu türk kızının soyadı bieber olmuş.
Ergen kızların bi tarafını kaldırdığı aslında öyle bir şeye de benzemeyen adını duyduğumda böğğğ diye tepki verdiğim yeni şöhretlerden biri.
okan bayülgen'in kafayı taktığı, bieber hayranlarının da okan'a kafalarının takılmasına sebep olan şarkıcıdır.
ha tüm bu olanlar bieber'in umurunda mıdır? hiç sanmıyorum.
ha tüm bu olanlar bieber'in umurunda mıdır? hiç sanmıyorum.
ilk defa doğru bir şey yapabilmiş dolmalık biber.
(bkz: pul bieber)
(bkz: brandur enni) nin upgrade ve global versiyonu.
sebepsiz döverim , eve gelen şımarık misafir çocuğu etkisi yaratıyor bende her gördüğümde . o saç , o tavırlar , kankalık durumunu öğrendiğimde usher'dan soğuttu beni tipsiz velet .
amerikan emperyalizminin en etkili silahı şu anda , dirençli olmak lazım . konsere falan gelirse kulise girip kaçırma planları yapıyorum tüm insanlığın selameti adına .
yardımcı olacaklar özelden ulaşabilir.
amerikan emperyalizminin en etkili silahı şu anda , dirençli olmak lazım . konsere falan gelirse kulise girip kaçırma planları yapıyorum tüm insanlığın selameti adına .
yardımcı olacaklar özelden ulaşabilir.
okan bayülgen sayesinde haberimin olduğu zamanın hızlı ergenlerinden kişi. okan bey'in vidyosumsularını izleyin derim.
adını her duyduğumda şu şarkıyı söylüyorum.
bir anda bütün dünyam karardı, bu sesle sokaklar yankılandı, domates bieber patlıcan.*
bir anda bütün dünyam karardı, bu sesle sokaklar yankılandı, domates bieber patlıcan.*
bakalım o ses ergenlikten sonra da kalacak mı eheeyyy dediğimiz tüysüz. gerçi sesinin güzel olduğundan falan da değil hani, ona 'aşık', balkona çıkıp 'ay laavvv biiibbbeeeeerrr' diye bağırabilecek zekaya sahip şahıslar olduğu müddetçe şu dünyada, isterse sesi çıkmasın hiç mühim değildir, uzun süre belli ki gündemimizi meşgul edecektir.
güncel Önemli Başlıklar