bugün
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu22
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı5
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- kadınınızı çalıştırır mısınız9
- game of thrones taki kerhaneci16
- dolar isterse 100 olsun38
- yeni parti de bölünebilir10
- rum sultanlığı3
- anın görüntüsü17
- nah sana oy17
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- evlenmek6
- birader bey olmayanlar2
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- gürcistan göçmenleri13
- stack overflow'un geleceği2
- muris muvazaası2
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- fino köpeğine verilebilecek isimler3
- gemini man vs simko33
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- ismet bin gürbüzullah mehdii el fişfişovic mahdum2
- ekrem imamoğlu3
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- almancıları sevmemek11
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- alparslan kuytul18
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- başlık altı yalamaları4
- melih gökçek5
- mezarlığa sıfır bina5
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- trafik kazası avukatı3
- annen mi ben mi diyen kadın6
- savaş olunca türk halkı haklar olunca apo pkk3
- o kız sana bakmaz3
- tavuklu salata2
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- velvet48
- şarapla kızılcık meze gider mi2
- isabela santos2
çoğu özenti kızın bir tanesi, vazgeçilemezi. facebook'ta veya msn iletilerinde "yha ben justini coq seviorm" ya da "beybe beybe beybee :d" şeklinde yazı yazdıkları kişi. edward julen'in ardından yeni bir sevda...
90'lı yılların müzik için ne kadar kötü yıllar olduğunun bir kanıtıdır.
-98 2pac öldü.
-biggie öldü.
eazy-e öldü.
-justin bieber doğdu.(1994).
-98 2pac öldü.
-biggie öldü.
eazy-e öldü.
-justin bieber doğdu.(1994).
kızları deliler gibi çığırtan ergen. hatta daha ergen bile değil. ama söylemeden geçemicem ayar oluyorum bu çocuğa yeminle iki tokatıma bakar.
kendisi için çıldıran mal ergen kızların kendisini çakmasıyla ayırtedemediği halk kahramanı!
http://www.facebook.com/v...197177969456&comments
http://www.facebook.com/v...197177969456&comments
ozzy osbourne'un kendisi hakkındaki muhteşem görüşleri;
http://www.facebook.com/h...171898877231&comments
ne güzel söylüyorsun sen öyle ozzy başkan. büyüksün.
http://www.facebook.com/h...171898877231&comments
ne güzel söylüyorsun sen öyle ozzy başkan. büyüksün.
(bkz: harika çocuk onur) kanada modeli
1994 yılından nefret etme nedenim. zira aynı yıl kurt cobain ölmüş, justin bieber doğmuştur...
(bkz: çarliston biber)
(bkz: justin berber)
Jimi Hendrix, Eric Clapton, Kurt Cobain, Guns n Roses, Queen, Janis Joplin, The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley, Stevie Ray Vaughan, Led Zeppelin, Michael Jackson, Bob Marley, Carlos Santana, Yngwie Malmsteen, Bon Jovi, James Brown gibi müzik ilahları varken dinlenmesine anlam veremediğim gereksiz şahsiyet. Bu çocuğun kazandığı paralara üzülüyorm.
okan bayülgen'in "fırlatma" diye nitelediği amerikan oyunu. maalesef okan bayülgen'in var böyle kompleksleri. yutubda 3 bin 5 bin izlenince 500 milyon izlenen castın veledine takıyor kafayı.
Ortalıktan kaybolsada kurtulsak dediğim sanatçıdır.
Hello Justin Bieber. I want to play game. Throughout the years you have soiled the meaning of good music. There will be consequences. The device attached to your abdomen will trigger in 75 seconds, sending metal bar up your ass. Your chances at surviving is the key located in your ashophogus, inside your lungs,the very lungs that have soiled the ears of the innocent. How much blood will you sacrifice to continue your life? The choice is yours, live or die. Let the game begin.
Hello Justin Bieber. I want to play game. Throughout the years you have soiled the meaning of good music. There will be consequences. The device attached to your abdomen will trigger in 75 seconds, sending metal bar up your ass. Your chances at surviving is the key located in your ashophogus, inside your lungs,the very lungs that have soiled the ears of the innocent. How much blood will you sacrifice to continue your life? The choice is yours, live or die. Let the game begin.
Okan Bayülgen'in defalarca hakarete maruz kalmasına sebep olan baby face diye yumuşatılarak söylenen tüysüz sevimsiz bebedir. 94 doğumlu olmasına rağmen ona hayran olan yirmilik kızlar türk erkeğine doysundur (bkz: tüysüz)
fanları için bilgisayar fanı benzetmesini kullandığım "sanatçı".
23 nisan'da kendine vakit ayırmıştır.
bir mustafa sarp değil.
bir an başlığı sol framede sakarya üniversiyesi 2011 bahar şenlikleri başlığıyla alt alta gelip beni korkutan sanatçı. bizim mal ergen kızlarımız o amerikadayken bile bu kadar mala bağlayabiliyorsa birde türkiyeye gelse kendilerini falan keserler heralde.
bu liselinin bi saç tutamı bilmem kaç milyon dolar ediyormuş! (bkz: şuan ağlıyorum biliyor musun)
postmodern küçükemrah. internet ünlüsü bi anda parladı çabuk unutulacağını düşünüyorum.
Facebook hayran sayısı, Justin Bieber: 25,835,549 (2 yılda ve giderek ergenler çoğalıyor)
Adaletine söveyim senin dünya, biz sitemize hit çekmek için kıçımızı yırtarız (afedersiniz), bir ergen çıkıyor ''baby baby'' diyor ünlü oluyor. Ayrıca bu veletin anası babası nasıl bir eğitim vermiş? 16 yaşında, kendisinden 4-5 yaş büyüklerine sarkar.
(bkz: Geleceğin pezevenkleri)
Adaletine söveyim senin dünya, biz sitemize hit çekmek için kıçımızı yırtarız (afedersiniz), bir ergen çıkıyor ''baby baby'' diyor ünlü oluyor. Ayrıca bu veletin anası babası nasıl bir eğitim vermiş? 16 yaşında, kendisinden 4-5 yaş büyüklerine sarkar.
(bkz: Geleceğin pezevenkleri)
94'lü olup da, otuz bir çekmeyen az sayıdaki liselilerden. ama sonuçta liseli.
bir saç tutamı özel cam kutuda saklanan değerli sanatçı !
(bkz: dünkü boklu)
-Sesi ergenliğe girmemiş bir çocuk kadar iğrençtir.
-Berbat bir saç stiliyle ergen kızların başını döndüren bir çocuktur.
-Berbat bir saç stiliyle ergen kızların başını döndüren bir çocuktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar