bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı19
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- distopik film önerisi6
- galatasaray12
- yandım çavuş ayranı3
- aşkım sakso ne demek diye soran kız3
- victor osimhen14
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- dursun özbek3
- la taverne des yeux2
- köprüleri yakmak2
- discordçu iki arkadaşa rastlamak2
- sözlükteki galatasaraylılar2
- ismet gurbuz 20242
- uludağ sözlük evreni9
- ishal olmak5
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- galatahahahahahaha2
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- gurbetçi mehdi2
- monica bellucci bakışı3
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- bir bela geliyor8
- çorum fk2
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- barış alper yılmaz2
- velvet15
- brokeback dagindan ev almak3
- yunus akgün2
- davinson sanchez2
- iremga32
- whatsapp'dan görüntülü arayan yabancı numaralar2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- yakışıklı seri katil4
- sebahattin şirin21
- villach2
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- çorum futbol kulübü2
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- ömer karakaş3
- qazi muhammed2
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı2
- sözlükte marka olmak11
the hurt locker'daki rolü ile en iyi erkek oyuncu dalında oscara aday olmuş oyuncu.
1971 doğumlu amerikalı oyuncu.the hurt locker'daki james rolüyle oscara aday olmuş ancak olamamış oyuncu. swat'ta da oynamıştı galiba.
yeni jason bourne filmi the bourne legacy'de rol kapmış. matt damon karizması olmasa da role uygun bir tip.
http://www.imdb.com/title/tt1194173/
http://www.imdb.com/title/tt1194173/
the avengers ta hawkeye'ı oynayacak karizmatik aktör.
yakın zamanda bourne serisinin dördüncü filmi ile sinemalarda arz-ı endam edecek oyuncudur.
holivud şaheseri the avengers'da hawkeye rolüyle seksilikten ölen oyuncu. hem çok başarılı hem de çok seksi. filmdeki favori karakterim kesinlikle. iki kere izledim filmi sinemada ve ikisinde de kendisine tekrar tekrar hasta oldum. yalnız kötü halleri daha iyiydi ama olsun.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
çirkin ama karizması tavan yapmış oyuncu. bourne dan hayranıyız efendim.
amerikalı oyuncu ve müzisyendir.
Boyu bir hayli kısa olmakla birlikte değişik bir albenisi vardır.
Genellikle asker rollerini kapmıştır. Vücudu gerçekten iyidir.
Kendisini ilk olarak angel dizisinde gördüm.
Daha sonra ünlü seri katil jeffrey dahmeri anlatan Dahmer gibi vasat bir korku filminde gördük. Iğrenmedim desem yalan olur hani.
s.w.a.t. ile boyut değiştirerek şimdinin aranan aksiyon adamı olmaya ilk adımı atmıştır.
neo ned gibi romantik dramlarda bile zamanında denenmiştir.
28 weeks later ile aksiyonun dibine vurmaya başlamıştır zaten bu filmden sonra patlayıp gitti kendisi önünü alamadık.
Ama bu patlayış nedense hep ikinci adam yönünde neyi eksikyahu bu adamın menejeri mi sıkıntılı nedir yani adam bu kadar bilinmezken daha çok başrol oynuyordu. Her role nasıl oturuyor kendisi bilemiyorum, çoklu kişilik bozukluğu falan mı var acaba diye merak ediyor insan.
Başrolde oynadığı yapımlar ise uyduruk işler kesinlikle daha seçici olmalılar. Adam 40ını geçti daha kaç yıl film sektöründe kalabilir?
Harbiden kırkı geçmiştir fakat hiç göstermiyor.
Boyu bir hayli kısa olmakla birlikte değişik bir albenisi vardır.
Genellikle asker rollerini kapmıştır. Vücudu gerçekten iyidir.
Kendisini ilk olarak angel dizisinde gördüm.
Daha sonra ünlü seri katil jeffrey dahmeri anlatan Dahmer gibi vasat bir korku filminde gördük. Iğrenmedim desem yalan olur hani.
s.w.a.t. ile boyut değiştirerek şimdinin aranan aksiyon adamı olmaya ilk adımı atmıştır.
neo ned gibi romantik dramlarda bile zamanında denenmiştir.
28 weeks later ile aksiyonun dibine vurmaya başlamıştır zaten bu filmden sonra patlayıp gitti kendisi önünü alamadık.
Ama bu patlayış nedense hep ikinci adam yönünde neyi eksikyahu bu adamın menejeri mi sıkıntılı nedir yani adam bu kadar bilinmezken daha çok başrol oynuyordu. Her role nasıl oturuyor kendisi bilemiyorum, çoklu kişilik bozukluğu falan mı var acaba diye merak ediyor insan.
Başrolde oynadığı yapımlar ise uyduruk işler kesinlikle daha seçici olmalılar. Adam 40ını geçti daha kaç yıl film sektöründe kalabilir?
Harbiden kırkı geçmiştir fakat hiç göstermiyor.
(d. 7 Ocak 1971), ABD'li aktör, film yapımcısı ve müzisyen. Renner 2000'li yıllarda Dahmer (2002) ve Neo Ned (2005) gibi çeşitli bağımsız filmlerde rol aldı. Bunların yanında S.W.A.T. (2003) ve 28 Hafta Sonra (2007) gibi daha büyük bütçeli filmlerde de rol almıştır. 2009 yapımı Ölümcül Tuzak filmindeki performansı ile En iyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir. 2010 yapımı The Town filmindeki rolü ile de En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü adaylığı kazanmıştır.[1] Bu başarıları ile dünya çapında büyük hasılat yapan filmlerden Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) ve The Avengers (2012) kadrosunda yerini almıştır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Renner
https://tr.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Renner
jeffrey dahmer'ı dahmer adlı filmde canlandırmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar