bugün
- yazarların özlediği şeyler19
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı15
- ihtiyaç sahibi yazarlar11
- gecenin şiiri15
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler16
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı13
- şort mevsiminin açılması10
- sizden daha az kazanan meslek grupları10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı15
- ulunun en hamarat 2 kadını17
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek16
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü9
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği12
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz17
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- sevismek10

entry'ler (2642)
Sodalidir.
Cograyfa bilginize sokayım ya siktirin gidin burdan
Cograyfa bilginize sokayım ya siktirin gidin burdan
Senin ben açacağın başlığı sikeyim, sik beyinli
24 yaşında bence.
Önden mi arkadan mı?
Öndense meme arkadansa göttür.
Sonra bu kadınlar da sizin cüzdanınızla ilgileniyor diye ortalığı velveleye verirsiniz
Öndense meme arkadansa göttür.
Sonra bu kadınlar da sizin cüzdanınızla ilgileniyor diye ortalığı velveleye verirsiniz
Gayet normal karşılanması gereken kızdır.
Bu salaklar da sanıyorki sadece kendi geleneklerinde düğün var.
Varoş diyen olmuş görgüsüz diyen olmuş. Lan bi düğüne milyonlarca para döken tek siz yoksunuz. Ha altın eşya işine bişey demem ama düğün istemesi, gelinlik giymek istemesi bir kadın için gayet de olağan bir istektir. Gidin erkek erkeğe evlenin o zaman birbirinizi sikersiniz bedavadan
Bu salaklar da sanıyorki sadece kendi geleneklerinde düğün var.
Varoş diyen olmuş görgüsüz diyen olmuş. Lan bi düğüne milyonlarca para döken tek siz yoksunuz. Ha altın eşya işine bişey demem ama düğün istemesi, gelinlik giymek istemesi bir kadın için gayet de olağan bir istektir. Gidin erkek erkeğe evlenin o zaman birbirinizi sikersiniz bedavadan
Kadınların geneli anemik olduğu için yanlış önermedir.
Bak sevgili yazar arkadaşım o ince çorabın altında bildiğin kalın ten rengi içi Polarlı çoraplar giyiyoruz siz saflar da ince çorap giymiş vay amk bu soğukta diyorsunuz.
Abi kadın dediğinde 10 kez düşüneceksin.
Bak sevgili yazar arkadaşım o ince çorabın altında bildiğin kalın ten rengi içi Polarlı çoraplar giyiyoruz siz saflar da ince çorap giymiş vay amk bu soğukta diyorsunuz.
Abi kadın dediğinde 10 kez düşüneceksin.
Ikisi de önemlidir.
Karanlık olmayan bir ortamda uyumak yeterli melanin salgılanmasını engeller, baş ağrısı ve yorgun uyanırsınız. Ses de uyku kalitesini bozar.
Karanlık olmayan bir ortamda uyumak yeterli melanin salgılanmasını engeller, baş ağrısı ve yorgun uyanırsınız. Ses de uyku kalitesini bozar.
15k Euro + prim.
Yakışıklıları görmek isteriz en son böyle diyen biri maymundan iki dakika önce evrimleşmiş bir bireydi de hahahahahaha. (bkz: at yalanı siksinler inananı)
Güvenim yok hiç kimseye en çok da kendime işler ciddiye binince bana bir gülme geliyor olmuyor yani
(bkz: eşeğin sikinden dolayı)
(bkz: eşeğin sikinden dolayı)
40 yaşında muhtemelen çift kale maç yapılacak koca sayısına sahip olacak kadındır.
30 yaşındaki benin hiç evlenmemiş olma şokumla kıyasıya yarışır.
Bunlar bizim hakkımızı da yiyor hanımlar söyleyeyim.
30 yaşındaki benin hiç evlenmemiş olma şokumla kıyasıya yarışır.
Bunlar bizim hakkımızı da yiyor hanımlar söyleyeyim.
Audi A6'ım var sayılır mı?
Yavsaklık ve meriçik yapmayan tatlı su hümanisti olmayan kişilerin yaşadığı durumdur.
Kimse kalmamış ki sevsinler neyse bu hali daha iyi gibi.
Kimse kalmamış ki sevsinler neyse bu hali daha iyi gibi.
Zevzek erkektir.
Değiştirmek istesem gider devletin ilgili kurumuna başvurur değiştiririm sana noluyor lan it
Değiştirmek istesem gider devletin ilgili kurumuna başvurur değiştiririm sana noluyor lan it
Çevremdeki kimsenin Türkiye'yeyle bir alakası olmadığı için söyleme ihtiyacı duymuyorum.
Niyetim ciddi evlilik düşünmeyenlere açığım.
Serumla fotoğraf atmanın nesi kaşarlık anlayamadım ama eski erkek arkadaşımın ağır kaşar olduğunu öğrendim bu video ile teşekkürler Uludağ sözlük amme hizmeti.
Doğru bir tespittir.
Oğlum koca avrupada taharet musluğu olan bi siz varsınız ne diye kıçınızı siliyorsunuz?
Bununla ilgili komik de bir anım vardır.
Ankara'da bir Türk arkadaşımla birlikte Sheraton otelde kalmıştık. Banyoya girdiğinde salva salva diye heyecanla beni çağırdı. Baksana yan yana iki tuvalet koymuşlar ehueheuehe diye gülerken mal o siz Türkler taharet yapsın diye yıkamak için ayrıca koyulmuş bir şey dediğimde kalmıştı. Ki oranın basınçlı bir gideri yok. O durumu düşününce umarım oraya sıçan olmamıştır.
Oğlum koca avrupada taharet musluğu olan bi siz varsınız ne diye kıçınızı siliyorsunuz?
Bununla ilgili komik de bir anım vardır.
Ankara'da bir Türk arkadaşımla birlikte Sheraton otelde kalmıştık. Banyoya girdiğinde salva salva diye heyecanla beni çağırdı. Baksana yan yana iki tuvalet koymuşlar ehueheuehe diye gülerken mal o siz Türkler taharet yapsın diye yıkamak için ayrıca koyulmuş bir şey dediğimde kalmıştı. Ki oranın basınçlı bir gideri yok. O durumu düşününce umarım oraya sıçan olmamıştır.
Aaaa naber lan ben geldim.
Çocuklara engin tecrübelerini mi aktarıyorsun yoksa
Çocuklara engin tecrübelerini mi aktarıyorsun yoksa