bugün
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler8
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi9
- 2009 i20 vs 2012 getz8
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler9
- günün videosu9
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder41
- sürekli dinle uğraşmak15
- kemal sunal'ın r tayyip erdoğan'a verdiği ayar9
- anın görüntüsü14
- kaynanasını hamile bırakan damat38
- banyoda yıkanan sözlük yazarları11
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi17
- chp ye kayyum atanması20
- rasim ozan kütahyalı13
- sevgilinin ilk kez görüldüğü an10
- mesut yılmaz'ın kumarhanede dayak yemesi31
- 3 farklı erkekle duş alan kadın14
- küresel ıkınma16
- gulmekicinyaratilmis35
- füzeye benzeyen banyo kazanı8
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz14
- 16 nisan 2025 real madrid arsenal maçı10
- beraber dus almak12
- yazarların başına gelen enteresan olaylar9
- evinizde beyaz kedi besler misiniz10
- hangi yazarla aşk yaşamak istersiniz12
- sicarkentitreyenadam26
- fatma zehra kınık11
- sapanca daki bungalovda gizli kamera19
- eski eşle sevişmek11
- istanbul da halk otobüsleri kontak kapatıyor18
- pilav şehriyeli mi olmalı şehriyesiz mi15
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz20
- yazarların uzman oldukları konular11
- cinler alemini gören insan19
- tedavisi olmayan hastalıklar13
- sözlüklerde foto atan erkekler8
- rabbime sordum cleveland dedi8
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek8
- gelinin iç giyimi14
- kayınvalide damat ilişkisi13
- chp'nin cumhurbaşkanına cuntacı demesi8
- nervio16
- karınızın giyimine karışır mısınız18
- ssilvermist14
- cupra11

entry'ler (884)
özellikle bursa da ikamet edenler tercihimizdir sonuçta öğrenciyiz her gelen kargo parası birikince maddi hasar yaşıyoruz. ilgi alaka için çok teşekkür ederiz . okuma kitapları roman türü tercihimizdir.
kitap yardımı kampanyasıdır.
arkadaşlar uludağ üniversitesi akut topluluğu olarak kitap topluyoruz ve gündoğdu köyündeki kardeşlerimizin kütüphanesine yardımcı olacağız . kitap verebilecek olanlar bana ulaşsın lütfen . canımsınız.
arkadaşlar uludağ üniversitesi akut topluluğu olarak kitap topluyoruz ve gündoğdu köyündeki kardeşlerimizin kütüphanesine yardımcı olacağız . kitap verebilecek olanlar bana ulaşsın lütfen . canımsınız.
canımız birtanecik abimiz,öğretmenimiz yeri geldiğinde babamız, yardım seven tatlı mı tatlı uludağ üniversitesinde okutmandır. tenis onunla hem eğlencelidir hemde kolay öğrenilir. bana genellikle sen benim genç kızlık hallerime benziyorsun der çok mutlu olurum gaza gelir servisi fazla hızlı atarım . eğer uludağda okuyorsanız ve tenis öğrenmek istiyorsanız mutlaka sedat hocadan öğrenmelisiniz onu tanımalısınız. alize adında kızı vardır dün anaokuldan arkadaşlarıyla geldiler onlara tenis öğrettik bu güzel anı yaşattığı içinde tekrar sedat hocama,abime teşekkür ediyorum. sedat hoca anlatmakla bitmez yaşamak lazım. *
çirkin ama karizması tavan yapmış oyuncu. bourne dan hayranıyız efendim.
3yıl. daha da ilişki olmaz. direkt nikah masasına.
hoş geldin den güle güleye varabilecek site.
şarkının ingilizce ama aradaki bir kaç kelimenin* türkçe olacağı yarışmadır.
netleşmeyen hadiseler.
pamuk prenses ve avci.
geçme notu 50 olan üni.de 55le kalmaktan iyidir.*
yaş ilerledikçe;
+zeka
+ muhabbet
+ para
+++ vs vs diye devam edecek olan hadisedir.
+zeka
+ muhabbet
+ para
+++ vs vs diye devam edecek olan hadisedir.
embesilin tekine laf anlatmaya kalkarsan göt gibi oturur kalırsın canım. yapma atma cevap bile . ama atıyorum işte mk niye atıosam belki benim ne demek istediğimi anlar diye atıyorum. lan o gereksiz yaratık seni nerden anlıcak lan 2 gram aklı yok sen niye o güzelim beynini yoruyosun lan? hay senin kafana richiric hay senin değer veren o kafana! hayatından kimseyi çıkaramaman yüzünden üzülüyosun işte! gelir arkadaşın üzer gelir sevdiğin üzer gelir bi de eski sevgilin laf sokar çeker gider. mk bi gidin lan yine toplaştılar başıma. sigara içki içmeyen adama sigara içki içirecekler lan. hay mk hay.
aşk boktur sevgi çiçek.
aşk mide bulanmasıdır sevgi yemek yemektir.
aşk ne giymeliyimdir sevgi ne giysem beğenirdir.
aşk motosiklettir sevgi otomobildir.
aşk ergendir sevgi yetişkin.
aşk mide bulanmasıdır sevgi yemek yemektir.
aşk ne giymeliyimdir sevgi ne giysem beğenirdir.
aşk motosiklettir sevgi otomobildir.
aşk ergendir sevgi yetişkin.
hangisine sorarsan sor ben aldatmam diyen erkektir. gel gör ki aldatır. erkek arkadaşlarımda(kanka panpa hacı tarzı) aldatmaz ama eski sevgilileri hala faceindedir girer bir de onları kontrol eder. ben mi yanlışım bir tek? bu da bir aldatma değil mi? hayır madem aklın eskisinde ne diye yenisini yaptın be adam! yazık değil mi o kıza da?
biri gelip yalvarsa yok olmaz yürü git denilebilecek hadisedir. bu yaştan sonra ne gerek var yeni bir ilişkiye? işin yoksa yeniden tanı tanıdıkça soğu soğudukça üşü üşüdükçe don penguenler ne kadar tatlı smokin sherlock a yakışır. herkes bir holmes değil o yüzden ilişkiye ne gerek var.
kurt adam olur, türkiyenin kurt adamı olur . kısaca kurttan hoşlanıp asena olmaktır.
arkadaşların hadi sende artık bir asena oldun diye alttan dalgalı versiyonu sana sunabilirler.
arkadaşların hadi sende artık bir asena oldun diye alttan dalgalı versiyonu sana sunabilirler.
dünya çapında ki yeni filmi vizyona girdikten sonra beren saat olması muhtemeldir.
kız ismi aynı zaman da sevgiliye hitap edilecek en güzel kelimelerden biri.
kızım olsun adını balım koyup sürekli 'balım gel annem' diyeceğim.
kızım olsun adını balım koyup sürekli 'balım gel annem' diyeceğim.