yeni bir 7. nesil yazar. hoş gelmiş.

editto: eh aq amma eksi verdiniz. sanki adamın ileride yazacaklarını biliyordum sözlüğe kayıt olduğunda. zihniyetinizi seveyim.
robinson'un cuma'sının 10. göbekten j jargonlu torunu yazar. * *
çaylak formatına düşene kadar nesildaşımdı. hoş gelmiş sefalar getirmiş.
entry de nickini gördüğüm anda entry'i okumaya bile gerek duymadığım saçma konulara takılan yazar..

(bkz: işimdeyim gücümdeyim)
pencap valisi.
ne ayak olduğunu anlamadığım nesli yeni, fikri eski, kindar süpriz homurta yaradılışlı yazar insanı.
serdar özkan ve mert nobrenin takımdan gönderilmesini dört gözle bekleyen yazar. ayrıca tam bir haber portalı kendisi.
(bkz: Jeremiah Massey)
bana cahil demiş olan yazar.
belki de haklıdır, benden daha bilgili bir yazardır, biraz yazdıklarını okuyup feyz alayım diye düşündüm.
(#7761854)
entellektüel birikimine hayran kaldım. o kadar yani.

--spoiler--
öyle göte böyle yarak felsefesiyle hareket ederek zamanında değişik bir örneği olan (bkz: asalayı bitirmek) bu yapılanmayı geliştirip pkk ya karşı türk bir terör örgütü oluşturulması gerekliliğidir. 4-5 bin kişilik özel tim elemanının dağda terörist gibi takıldığını düşünsenize. adamın amına gorlar şerefsizim
--spoiler--

bundan sonra takipçisi olacağım, bilgi dağarcığımı geliştiririm belki.
bu arada kesin biliyordur da ben hatırlatayım, o bahsettiği dağda yatıp kalkan özel tim elemanlarından oluşan özel birlikler turgut özal zamanında kurulmuştu, kimin kaldırdığını tahmin etmesine gerek yok ben söyleyeyim ergenekonun hamisi süleyman demirel
lost dizisi için sayid yerine düşünülen karakter.
zeytine verdiği paranın çoğunu çekirdegine verdigi icin anlamsız bulan yazar.
yedinci nesil silik.
© copyright 2005 - 2026