bugün

görsel
görsel
görsel
görsel
içindeyken nefret ettiğim uzaklaşınca özlediğim şehir.
şehremini'de asım usta pidecisi var bilen bilir. evden önce ilk oraya uğrucam ülkeye dönünce.
Bu defa gelemicem özle beni tamam mı?
Öptüm şuracıktan.
7 bin uçak bileti mi olur lan?
beni buradan kurataracak yazara ömür boyu minnettar kalırım. Kurtarmak derken fikir verecek uygulayacağım.
görsel
Arkadaşlar çok soğuk, dışarı çıkmayın.
Ani bir geliş ve ani bir dönüş oluyor. Neyse uzun uzun tekrar geleceğim cınımdjdk.
Burada doğup büyüdüğüm halde Hiç özlemediğim şehir.

GeçtiğimiZ Pazar günü daha çok para kazanmak için taşınmayı düşündüm. Pazartesi günü bu kararımdan vazgeçtim.

iyi ki vazgeçmişim.

Kentin son yeşil alanı da kanal istanbul projesiyle yok olacak. Yukarıdan baktığında Afganistan gibi görünüyor, gri gri gri...
Marmara Bölgesi'nin Çatalca-Kocaeli Bölümü'nde yer alan, Türkiye'nin en kalabalık ve önemli ili. istanbul; sanat, ticaret, ekonomi, bilim ve sipor şehri olup tarih boyunca Doğu Roma(Bizans) imparatorluğu ve Osmanlı imparatorluğu gibi büyük imparatorluklara başkentlik yapmıştır. istanbul, jeolojik olarak 4. jeolojik zamanda oluşmuş olup istanbul Boğazı yoluyla Çatalca ve Kocaeli yarımadalarının ortalarındadır. Çatalca Yarımadası, istanbul Avrupa(Batı) Yakası; Kocaeli Yarımadası ise istanbul'un Asya(Doğu) yakasıdır. istanbul'un asıl merkezi Avrupa Yakası'dır. Dünya şehridir istanbul.
Yalova, 1929-1995 yılları arasında istanbul'un bir ilçesiydi.
görsel
görsel
görsel
Çok severim küçük yerin pisliği dedikodusu bitmez aq ne varsa büyüksehirlerde var.
Marmara Bölgesi'nde bulunan şehrim. Bugün havası çok sicak değil, terletmez muhtemelen.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar