bugün

entry'ler (1574)

sosyalist yahudiler

iyi polis kötü polis. Biz de yedik.

antarktika

Bu bildiğin avustralyanın obezi be.

güney kutbu

Bu güney kuzey referansına hiç aklım yatmıyor. Kardeşim dünya haritasını koy önüne. Sonra ters çevir. Aha afrika ve güney Amerika artık kuzeyde. Biz de güney yarıküreye geçtik. Allahtan dünyanın geometrik şekli geoit. Tam küre olsa hangi kıta nerede hiç tanımlanamayacak.

selçuk bayraktar

Silahlanmaya harcanan milyarlarca dolar ülke kalkınmasına harcansa daha iyi değil mi.

uludağ sözlük

Bir zamanlar buraları dutlukmuş. öyle diyorlar.

sözlükte okunacak yazar kalmaması

Zaten ben de okumayı hiç sevmem. Yazmak da vakit kaybı.

moğolların sinsi sinsi beklemeleri

Ortalık fena karıştı adamlardan tık yok. Bunlar iyiye işaretler değil.

israil i türklere dost sanmak

israilin Dost olması önemli değil de, Düşman olmasın yeter.

japonya daki kürtler

Siz öyle zannedin. Japonya da ki kürtlerin hemen hepsi işinde gücünde ekmeğinde insanlar. Japonyanın en riskli ve tehlikeli işi olan bina yıkım işi ile uğraşıyorlar. Üç beş tane aşırı sağcı, ırkçı, faşist japon örgütlerinin iç politika malzemesi olarak kopardığı tantanayı size tepki diye yutturuyorlar. Üç beş tane faşist in dışında japonya da kürtler hiç kimsenin umurunda bile değil. Japonyada zaman çok değerli bir olgu. Hiç kimsenin boşa harcayacak zamanı yok.

diriliş ertuğrul gibi dizilerin tarihi çarpıtması

Nereden biliyorsun. Bu kadar kesin konuşuyorsun. Kaynağını göster. Yanlız götünün resmini koyma.

uzayın rengi

Kara delikten kaçılır kardeş.
(bkz: hawking radyasyonu)

tayyipizm

Türkiyeyi ihya etmiş. islama onurunu ve saygıyı yeniden kazandırmıştır. Bu ümmet kendisine minnettardır.

emir timur

En büyük Türk düşmanı ve bu günkü Rusyanın kurucusudur.

amerikanın tarihi yok at çöpe diyen sikik mal

ilk kez bu arkadaşa hak veriyorum. Eğer amerika birleşik devletleri olmasaydı üçüncü belkide dördüncü dünya savaşını yaşamıştık. Şu anda da pax amerika dönemini yaşıyoruz.

suudi arabistan daki sapık pakilere noldu

Sen de bununla gurur duyuyorsun. Yazık sana ya. Sanırım evrimini daha tamamlayamamışsın.

250 milyon arının kamyon kazasında serbest kalması

Eyvah eyvah. Ölmüş arkadaşının karısına hallenen adam kraliçe arılara neler yapmaz. Birilerinin kraliçe arıları aydınoğlundan koruması lazım.

sözlük yazarlarının tespitleri

Bu dünyada rolün ömrün kadar. Saltanatın kaderin kadardır. Unutma herşey Allah'tandır.

faiz

Ekonomik büyümeyi durduran en önemli enstrüman. Sadece büyük sermaye sahiplerine ve tefecilere yarar. Çok büyük günahtır. Müslümanlar uzak durmalıdır.

türkiye nin az gelişmiş bir ülke olması

sizin normlarınızı anlıyamıyorum ve de anlamak istemiyorum. Size göre islam düşmanlığı en büyük medeniyet göstergesi. Sizin için Bir ülkenin ortadoğuda olması bile az gelişmiş olması için yeterli. Sizin normlarınıza göre inançlarına ve geleneklerine belki de bizden daha fazla bağlı olan japonya nasıl çok gelişmiş bir ülke oluyor onu da izah edin. Bu gün Türkiyenin bu halde olmasının tek sebebi CHP ve onun yönetiminde geçen zulüm yıllardır

kürtşat ayaklanması

La Fontaine den masallar.