bugün

entry'ler (1468)

bir erkeğe alınacak en güzel hediye

Gönlüm.

vietnam zaferi

Dün vietnam zaferi kutlandı. Bugün vietnam halkı amerikan konsolosluğu önünde greencard çekilişi için kuyruğa girdi. Evet o çarpışmayı Vietnam kazandı ama sovyetler kaybettiği için Vietnam da yenik sayıldı. Kısaca tarihte ki pirus zaferlerinden biri.

siyasal islam ile mücadele

Demokrasi halkın çoğunluğunun verdiği kararlar bütünü değil midir. Halkın çoğunluğu Siyasal islamı tercih ediyor. Sizi demokrasiye saygıya davet ediyorum.

başıboş sokak itleri

Sokak iti diye bir it türü yok. itlerin doğal yaşam alanları sokaklar değildir. Evi olmayan, sahibi olmayan, kulubesi olmayan itler vahşi itlerdir. Onların da doğal yaşam alanları ormanlar, kırlar, dağlardır.

akp döneminde bir bir batan büyük şirketler

Batıyorsa bir sebebi vardır. Sağlıksız şirketler ekonomiye her zaman yüktür. Çalışanlarına mağduriyet sebebidir. Ürettiği mamüllere talep varsa üretim açığı bir başka sermayedar tarafından derhal doldurulacaktır. Siz niye üzülüyorsunuz. Şirketin sahibi üzülsün.

internet kesintisi

Ben alıştım artık. Yazdığın firma pişmanlıktır. Tahahüdün dolmasını bekliyorum.

seks

Doğa da ki gerçek sebebi üremedir. Angaryanın keyif haline geldiği tek eylem olsa gerek.

amerika birleşik devletleri

Amerika liberal sistemi ilk uygulayan ülke olduğu için gelişti. Kurulur kurulmaz kamu iktisadi teşekkülleri kurmadıkları için gelişti. Milyonlarca artniyetli asalağı sosyal devlet masalıyla beslemedikleri için gelişti. Amerika sandığınız gibi insana değer vermez. Hatta insana hiç değer vermez. Amerika katma değere değer verir. Amerika katma değer üreten insana ürettiği kadar değer verir.

ekrem imamoğlu

Bize mağdur edebiyatı yapıyor diyorsunuz ama nedense hep siz mağdursunuz. Belediyelerinizde ki çirkin mezhepsel ve sınıfsal yapılanmayı herkes biliyor. Sen hala adaletten eşitlikten söz ediyorsun.

ekrem imamoğlu

Adalet tecelli edecektir. Hiç kimse hukuktan üstün değildir. Ağız kalabalıklığı ve ajitasyonla yargıyı yanıltamazsınız. Bir ülkede kendi ürünlerini yaftalayıp boykot eden adama nasıl oy verilir aklım almıyor.

fay hattına kazıp kontrollü kırmak

Kanal istanbul bu yüzyılın projesidir. Bu proje ile istanbul boğazı nefes alacak.

yolda namaz kılan davarlar

Sizin gözünüzde medeniyet batı demek değil mi. Peki Avrupaya giderseniz yol kenarlarında çeşitli kiliselerin küçük ama bire bir oranda Röprodüksiyonlarını göreceksiniz. Araçlar bunların önüne parkedip dua edip ayin yapıyorlar. O sizin ütopyanız medeni batı aleminde. Şimdi bu medeni batılı kâfirlerde barbar sınıfına giriyor mu. Yoksa onlar yaptığı için biz de sınıf atlayıp medeni kesime mi geçiyoruz. Senelerce bu ülke de medeniyet, batı, laiklik diye diye manevi değerlerimize saldırıp istismar ettiniz. Bizim inançlarımızı rahat bırakın.

fazla merak iyi değildir

Rahmetli Kemal sunal abimiz bunu ispatlamıştır.

deprem oldu

Allah korumuş. Verilmiş sadakanız varmış. Ya 2,5 3 olsaydı.

maksat hasıl olsun deye yalan atan ahlaksız gavur

Türk erkekleri çok yakışıklı. Buyrun buradan yakın.

tüm dinleri aşan nüfusa sahip ırk

Yeter artık kardeşim insanlara nefret kustuğun yazı sıçmıkları. Bana bir tane faşist göster deseler direkt seni gösteririm. Sana bir tavsiyede bulunayım kardeşim. Kendinle barış. insanları sev.

ekrem imamoğlu

Utanmasa teokrasi diyecek. Otokrasi görmek istiyorsan amerikaya git. Fransaya git. Teokrasi görmek istiyorsan israile git. Aksayan yönleri olmasına rağmen türkiye bir çok Avrupa ülkesinden daha demokrat bir ülkedir.

ekrem imamoğlu

Ben sayın imamoğluna şu an suçlu diyemiyorum. Çünkü masumiyet karinesi var. Yargı sürecini ve kararı bekliyorum. Yok tutuklanması haksızlıkmış, yok oymuş, yok buymuş. Bana göre bunlar yargı makamının tercihleri. Yasal olarak yapılan her gösteri kişilerin demokratik hakkıdır. Sorun sayın imamoğlunun tutuklanması değil sayın imamoğlu lehine yapılan gösteri ve söylemlerin yasaların dışına taşmasıdır. Şimdi soruyorum yargı sürecinde bir hukuksuzluk var mı. Hak ihlaleri var mı. Gördüğüm kadarı ile hukuki süreç sorunsuz olarak devam ediyor. Ama malesef bazı kişi ve kesimler sürecin önüne geçmek, süreci kesintiye uğratmak ve hatta süreçten nemalanmak istiyorlar. Bir mağduriyet yaratarak hayali bir kahraman yaratmaya çalışıyorlar. Bu konuyu koyu cuhapeli bir tanışımla tartışırken imamoğlu bizim kırmızı çizgimiz. Bu konuda çok hassasız dedi. Keşke 28 şubat sürecinde de bu kadar hassas olabilselerdi.

özelleştirme nasıl olmalı

ingiltere yüzyıllar önce kurduğu şirketlerle dev bir imparatorluk olmuş. Adam kapitalizmin acımasız bir şekilde çarklarını çevirdiği dünyada hala devleti tüccar ya da sanayici yapmaya çalışıyor. Olur canım sen yeniden kamu iktisadi kuruluşlarını kur bak beşyüz kişi kapasiteli fabrikada beşbin kişi nasıl çalışıyor. Bir de o senin yazdıklarını rusya yüz sene önce sovyetler adı altında denedi olmadı be.

uludağ sözlük

Gel gel. Üç beş kişi varız. Seni de gömeriz.