bugün

cimi tadeşki kim aq.
o iddia kuponu tutacak, aleyna tilki de buraya gelecek...
An itibariyle sol frame'de hepimize ders veriyor.
Parti kur, oy verelim kral.
Adama göre fenerbahçe lehine olan istisnasız her kırmızı kart ve penaltı hatalı ehehe.
adanalıymış.

bir bilgi daha.
(bkz: Jimmy tudeski)
en sevilen yetkilidir. 15 yıldır sözlükteyim şu adamdan şikayeti olan kimseyi görmedim.
nefessiz...
Uludağ sözlük emniyet müdürlüğünde polis memuru olarak görev yapan yazar.
kurt kışı unutur ama yazın ayazı, öffff, anladın sen.
Geçtiğimiz günlerde ki 1 ay 10 gün falan olmuş (bkz: 30 cm lik pipiye sıcak çay dökülmesi) diye bir başlık açmış olan sözlük yetkilisi. Hem güldüm hem şaşırdım gördüğümde ve başlık altına da uygun bir gif paylaştım. Takıldığım taraf; yetkililer bile böyle yapıyorsa biz ne yapalım...
Aleyna tilki ve annesini çok överseniz asla çaylak olmazsınız.

Kritik bir bilgi verdim size.
zall'a benim gibi sinir olan bir başka yazar.
saygılar sevgiler.
bu arada aleyna tilki bence sesi çok güzel biri. ilk çıktığında tarzından dolayı çok aşağıladılar ama sonraki nesilleri gördükten sonra bence çok sevildi.
Aleyna tilki’yi seveni ben de severim.
Nasıl kıydın gocuya?
Yazarları sözlükten soğutan, kafasına göre çaylak atan sözlük dişisi. Kadına yetki mi verilir amk?
ipkis kadın mıymış? Lol.
görsel
görsel
ipkis adamın ham maddesidir.
aleyna tilki'yi sevin.
(bkz: swh)
Adam gibi adamdır.
Gocu adamlarını yollamış gidip eleştirin diye.
(bkz: adamın hası)
Nihoş, g o k u, memduh, true gibi isimlerin abisi. Oradan verin işte notunu.
Sözlük çakallarının korktuğu sözlüğün en güvenilir yetkilisi. Sözlük çakalları götündeki yırtığa bakmadan kendisini 'kurt kışı geçirir ama ayazı unutmazmış' diye birde tehditvari şekilde uyarır. Adama sorarlar, ulen çakal sen ne zaman kurt oldun da ayaz filan konuşuyorsun? Sen çakalsın ve ayazı değil götündeki uyuzu unutamazsın. Kah koh kuh kih.
Buradan sözlüğün en güvenilir yetkilisini selamlıyorum.
Adam işini yapmış. Adaletli bir kardeşimizdir zaar.
© copyright 2005 - 2026