bugün

/94
Durum falan mı atıyormuş nedir yani.
sözlüğe başladığımdan beri benim için bitmiş uygulama. ben hep yazı insanı olmuştum zaten geçmişten bu zamana. hiclerv0 ismiyle bir hesabım bulunmakta ne takip eden var ne de uğrayan.
facebooktaki dayılar tarafından keşfedildiği gün çöküş sürecine girmiş sosyal mecra.
bir sayfa açıp reels ve story attığım yer. (bkz: popüler olma çabası)
Çok iyi yapmışsın kesinlikle. Hatta başka bir hesap daha aç az gelir bu.*

"Bu devirde Instagram kullanmayan da ne bileyim ya. Hangi çağda yaşıyoruz" diyen kişilere göre taş devrinde yaşayan bir mağara adamı olarak kullanmadığım bir uygulamadır, evet.
isteyenin kullanabileceği, isteyenin kullanmayabileceği uygulama. kullananın kullanmayandan, kullanmayanın da kullanandan bir eksiği ya da fazlası yok.
kullanıcı adımın sözlük adımla aynı olduğu platform. reels paylaşmayı severim ama popüler değilim çok.
Sanildiginin aksine çok ta işe yarayan bir uygulama. Ben daha çok buraya yemek , örgü tarifleri ve hobiler için giriyorum. Bazen kıyafet bakiyorum fikir oluyor. Bazen de kafa dağıtıyor.
uzun zamandır girmiyorum. ama girince 2 saatin gidiyor.
çok garip bi mekan. az önce fotolarını beğendiğim ve göz koyduğum çocuğun 17 yaşında olduğunu öğrenip şok içinde kaldım.
100 takipçili 13 gönderili 10 yıllık muhteşem hesabımı kapatarak veda ettiğim uygulama.

Hem gereksiz bir vakit kaybı, hem de insanların hayatından bana ne ki ?

Ya da benim hayatım onları neden ilgilendirsin ?

Eskiden daha özeldi insanlar birbirine. Artık her şey ortalıkta. Herkes ortalık malı. Herkes birbirine alıcı.

Miadını doldurmuş uygulama.
aradaki farkı bulunuz.

(bkz: anın görüntüsü)
instagramdaki bazı güzel kızların bot olduğunu düşünüyorum.
arama butonuna basınca her yerde mini etekli kadın çıkıyor. ayıp yahu...
Mutlu paylaşımların başladığı uygulama illa yas modunda olalım demiyorum tabi de biraz erken başlandı sanki.
Bir abim sayesinde keşfetiö "foot fetish" gönderileri ile zehirlenmiş sosyal medya platformu.
Sadece kızları takip etmek için kullandığım uygulama.
Takipleşelim bebeklerim.
Başladı yine benim mesai. Nasıl kurtulabilirim bundan?
görsel
Ben kızın güzelliğine aldırmadım şikayet ettim, son kez bak bir daha göremeyebilirsin.
beni de saçma bir uygulama videosu için etiketlemişler. kız çok güzeldi, onun hatırına şimdilik şikayet etmedim.

bu iş iyice çoğalınca genel bir çözüm üretirler...
Bugün 2. Kez hikayeye etiketlendin bildirimi geldi. Bakıyorum saçma bir uygulama etiketlemiş. Spam olarak atıyorum ama yine de etiketlemeye devam ediyor. Nedir çözümü bilen var mı?
Arkadaşlar, akrabalar ve sosyal çevre baz alınarak üzerinde araştırma yapılmış bir uygulama.

"Paylaştığın postu 20 kişi beğenir.
Aynı fotoğrafı hikayende paylaşırsın 200 kişi izler.
Hikayeden çıkarılacak ders:
Çoğu insan seni sevmez ama seni izler."

görsel
insanların yediklerini, içtiklerini paylaştıkları; çağın deliliği.
On kere sildim, on kere yükledim. Bazen kedi videoları çok rahatlatıcı olabiliyor. Bazen de ne olursa olsun insanın o içindeki sıkıntı bir türlü gitmiyor. Twitter desen tam entel dantel yeri oldu. Ne bileyim, bilemedim işte
Gündemdeki Haberler
© copyright 2005 - 2026