bugün
- türk vatandaşları türktür8
- true'nin acile kaldırılması8
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci7
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- ilk öpüştüğüm kız6
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler3
- rus milfi3
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- bebek katili4
- mahalle kültürünün yok olması2
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- burası instagram değil sözlük4
- osuruktan şiirler41
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak2
- adana kebap10
- akrabayı engelleme havası2
- rusya'dan ingiltere'ye iha tehdidi2
- dünya asla vazgeçme günü4
- haftanın gammazları listesi26
- muadil ilaç2
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- uzaylılara açıklamakta zorlanacağımız şeyler2
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- günün tweeti2
- tulumba tatlısı6
- zeynep bastık'ın beyaz külodu2
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu2
- arkadaşlar sizce bu balık mı rihanna mı3
- içimi dostuma döktüm umarım başkalarına anlatmaz2
- dünyanın sonunun fon müziği2
- bir şeyler söyle6
- her şeyi hatırlayan insan2
- eyvah karakollara düştük2
- insanın ilkel olduğunu kanıtlayan hede2
- kimi yahudiler2
- başa dönüp aynı hataları yine ama daha iyi yapmak2
- kanal ayarlama 1500 lira11
- irfan can kahveci4
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- türk kızı2
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- claudian clouds22
- devletin temeli adalettir9
umarım sonsuza kadar kapalı kalır
-kocişkoyla pompiş keyfi
-topişkoyla top top keyfi.
kapansın.
-kocişkoyla pompiş keyfi
-topişkoyla top top keyfi.
kapansın.
sırf şu platforma bir şeyler yükleyeyim diye gezenler var. neyin kafasındalar anlayamıyorum. üzülüyorum.
Internet dahil, en çok vakit geçirdiğim sosyal mecra.
Stalkun sonu yok, tam bir dipsiz kuyu. Bazen şöyle bir bakıp çıkayım derken kendimi kim kardesyan'ın totosunu layklarken buluyorum.
Stalkun sonu yok, tam bir dipsiz kuyu. Bazen şöyle bir bakıp çıkayım derken kendimi kim kardesyan'ın totosunu layklarken buluyorum.
insanlar artık bu uygulama için yaşar vaziyette. özellikle tatil bölgelerinde millet elinden telefon düşürmüyor. varsa yoksa instagram'a koymalık güzel fotoğraf çekilmek. azalarak bitin arkadaş.
çok konuşmayın şuan çöktü diye gündemde .d
Bana bir soru sor diyenler yüzünden çöken uygulama.
(bkz: arkadaşlar düzeldi)
bio kısmına tuttugu takımı yazma ve altına aptalca bir aforizma ekleme zorunluluğunu kimin getirdiğini merak ettiğim uygulama.
heralde sadece türk insanına özgü bir durum bu. kadınlar da dahil üstelik.
hayır hayatta tuttuğunuz takım dışında sizi ifade eden başka bir olgu yok mu yahu.
saçmalık!
heralde sadece türk insanına özgü bir durum bu. kadınlar da dahil üstelik.
hayır hayatta tuttuğunuz takım dışında sizi ifade eden başka bir olgu yok mu yahu.
saçmalık!
bazen denk geliyorum bioya arabasinin plakasini calistigi yeri ve pozisyonunu yaziyorlar.
01 ulu 8473.
ulu hast. - 69 gibi.
hödndnzn. guldum.
01 ulu 8473.
ulu hast. - 69 gibi.
hödndnzn. guldum.
hesap açmamak için direndiğim uygulama.
(bkz: ilgisayar)
instagram kullanmıyorum ama kullananlara saygı duyuyorum.
Andriana lima gibi poz verip, hz.hatice gibi soz paylasan bir suru gereksizin bulundugu yer.
an itibariyle giriş yapamadığım sosyal medya. bende mi bir problem var yoksa çöktü mü noldu anlamadım.
Bu aralar çok şükür şeyma subaşıdan kalır yanımın olmadığı uygulama.
artık yalnızca çizimlerimi ve yağlı boya resimlerimi paylaşmak için kullandığım zıvırtı.
Ulan herkes ne kadar mutlu amk dedirten uygulama.
eski sembolünü özlediğimin.
bir tiyatronun sahnesi herkesin instagramı, ışıltılı , heyecan verici, herkes bohem , herkes mutlu , evli olanlar iyi evlendim diye dua ediyorlar , kocalarına yada karılarına aşk yağdırıyorlar, sırf herkes görsün diye mutluluk komedyası oynuyorlar...
ama gerçek aynı tiyatro sahnesinin arkası gibi, bizans oyunları, kaso, göz yaşı , mutsuzluk, gerginlik,
görünenin tam aksi bir karanlık, kir koku pas...
ama gerçek aynı tiyatro sahnesinin arkası gibi, bizans oyunları, kaso, göz yaşı , mutsuzluk, gerginlik,
görünenin tam aksi bir karanlık, kir koku pas...
cahil platformu.
entelektüel seviyesi yüksek insanlar orada yok. ilber ortaylı, celal şengör, murat bardakçı...
entelektüel seviyesi yüksek insanlar orada yok. ilber ortaylı, celal şengör, murat bardakçı...
fotoğraf günlüğü. bu şekilde baksanız, milletin gezmesine tozmasına, giyimine kuşamına, kiminle nerede ne yaptığına deli gibi kafa yormasanız sıkıntınız kalmayacak da yapamıyorsunuz işte. hem herkesi gece gündüz gözetleyeyim hem de arkalarından verip veriştireyim. yazık.
Kullanmadığım, kullanmamakta direttiğim zımbırtı.
“insan sosyal bir varlıktır” tanımı bu değil, olmamalı. Hissettiklerimizin gerçek hayatta karşılık bulması, birkaç bin pikselin mükemmel şekilde bir araya gelişine bağlı artık.
Her ne kadar modern teknolojik hayatın getirilerine adapte olmaya çalıştıysam da bunu tam olarak başaramıyorum. içimde bastıramadığım ve artık tanımlamakta zorlandığım onlarca his-düşünce var ve hiçbirine bu medyatik saçmalıklar dehlizinde bir karşılık bulamıyorum.
“insan sosyal bir varlıktır” tanımı bu değil, olmamalı. Hissettiklerimizin gerçek hayatta karşılık bulması, birkaç bin pikselin mükemmel şekilde bir araya gelişine bağlı artık.
Her ne kadar modern teknolojik hayatın getirilerine adapte olmaya çalıştıysam da bunu tam olarak başaramıyorum. içimde bastıramadığım ve artık tanımlamakta zorlandığım onlarca his-düşünce var ve hiçbirine bu medyatik saçmalıklar dehlizinde bir karşılık bulamıyorum.
ayda yılda bir kullandığım, benim için aşırı arka planda olan sosyal mecra.
Hiçbir zaman üye olmayacağım platform. Sürekli kızlar soruyor vallahi bunaldım, yok olum yok sevmiyorum . Buraya fotoğraf atmak daha zevkli .
Bazı insanların kendisini pazarladığı sosyal medya seysi,ego masturbasyonu vb.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar