bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- türk düşmanı piçler6
- evrene enerji gönderen müslüman6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- müslüman vikingler2
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi2
- osimhensiz galatasaray5
- 0 0 713
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- atatürk diyor ki2
- claudian clouds33
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- anneanne4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sözlük kızlarının kekleri24
- sanat2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- okan buruk8
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- salah ne koydu ama2
- kadınlar8
- kuçukuçuokanınçükü2
- yaşanmamışların yası6
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- anın görüntüsü25
- islamda namaz yoktur30
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- cok da abartmaya gerek uok6
temiz kalpli, çok kıymetli, gerçek bir sanatçı.
her ne kadar sevimsiz , itici bir tipi olsada sağlam bir oyuncudur.
halk adamıdır. defalarca, kimliğinden ötürü, sistem adamı olmamasından ötürü dövülmüş ama o direnmiştir.
önce insandır. kendisinin deyimiyle, insan dünyaya geldiğinde türk, kürt, ermeni, alevi, sünni elbiseleri giydirilir.
ama o insan, önce insandır.
önce insandır. kendisinin deyimiyle, insan dünyaya geldiğinde türk, kürt, ermeni, alevi, sünni elbiseleri giydirilir.
ama o insan, önce insandır.
yavuz bingöl'ün fi tarihindeki klibi "yar demedin"de bir yerde hem çalan hem söyleyen sanatçıdır.
Her ne olursa olsun sağlam bir duruşu vardır. Dik durmasa, yalama olsaydı paraya para demezdi. Sanırım parayı seçmeyen adam. Garip ve değişik bir adamdır kendileri.
alkol sorunları nedeniyle çaptan düşmüştür.
yazdıkları ıle okudugu türkülerı ıle , yeşılcamdakı fılmlerı ıle bır şekılde yureklere erışmeyı başarmış nadır sanatcılarımızdandır .
-ilyas
-efendim abi?
-sal lan!
-salman abi salman
-ilyas
-efendim abi?
-sal lan!!
-tamam abi
-bödöfffffff....
-efendim abi?
-sal lan!
-salman abi salman
-ilyas
-efendim abi?
-sal lan!!
-tamam abi
-bödöfffffff....
karakteri sağlamdır, adam gibi adamdır ilyas salman. yanar döner değildir ne dediği ne yaptığı bellidir. türk sinemasının en iyi oyuncularındandır da ama oyunculuğunun önüne çıkardığı siyasi görüşü onu bazı kesimlerde nefret edilen bir insan haline getirdi.
çektiği onca filme hayat verdiği onca karaktere rağmen sadece 6 sayfa entry girilmesi aslında benim dediğimi fazlaca destekliyor. tarık akan'da onunla aynı yolu seçip oyunculuğunun yerine siyasi görüşünü ön plana çıkartmıştır.
çektiği onca filme hayat verdiği onca karaktere rağmen sadece 6 sayfa entry girilmesi aslında benim dediğimi fazlaca destekliyor. tarık akan'da onunla aynı yolu seçip oyunculuğunun yerine siyasi görüşünü ön plana çıkartmıştır.
aahaaaa haaa haaaaa, ahaa haa haaaaaa diye gülüşü benim için yaptığı en önemli iştir... daha da bi yorumum yok.
üşenmeden aradım buldum. ahanda izleyin, gülün *
https://www.youtube.com/watch?v=XIOFLoHcv30
üşenmeden aradım buldum. ahanda izleyin, gülün *
https://www.youtube.com/watch?v=XIOFLoHcv30
hem sosyalistim hem kemalist diyormuş öhöm!
yaşlandı tabi güldük geçtik.
yaşlandı tabi güldük geçtik.
cem yılmaza dil uzatan kişi. bir de mahalle ağzıyla konuşarak 'cem in küpeleri güzelmiş, hanımı boşayalım cem i alalım' tarzında espriler yapıyor.
çok kızdım ilyas ve sana laflar hazırladım
çok kızdım ilyas ve sana laflar hazırladım
türkmen alevisidir, komünistir, türkçüdür, türk sinemasının efsanelerindendir.
(bkz: çirkin kral)
yeni bir ulusalcı tv kalıntısı. kendisi yapacak birşey bulamamış, eski popüleritesi de üretkenliğinin sıfıra erişmesinden kaynaklı yok olmuş bir kişi. ulusal parti adlı nazi partisinin sempatizanı olmuş.
Türk milletine" millet değil illet" ve Türkiye Büyük Millet Meclisi' ne de ahır diyen kişi.
çiçek abbas filminde şakir karakterini canlandıran şener şen ile girdiği diyaloglar, sarı mercedes filminde "naptın bayan bok ettin aracı" sözüyle ve daha nicesiyle hafızalara kazınmış ünlü bir aktör.
yeni sezonda akasya durağı dizisinde onur şanın canlandırdığı karakterin annesinin izdivaç programında bulup evleneceği ağa rolünde kendisini izleme şerefine nail olacağız.
akasya durağı isimli diziye katılmış oyuncu.
http://www.ensonhaber.com/akasya-duragina-ilyas-salman-surprizi.html
http://www.ensonhaber.com/akasya-duragina-ilyas-salman-surprizi.html
2sene önce adana kitap fuarındaki türk sol'unun standında imza dağıtan sanatçıdır.
her sene istanbul tüyap kitap fuarındaki türk sol'unun standında imza dağıtan sanatçıdır.
uzaktan akrabasıyla 1 sene aynı evi paylaştığım usta oyuncu. Dobra olması çoğu kişide rahatsızlık yaratır.
ekranlardan uzaklaştırılması estetik algılarımız için hayırlara vesile olmuştur.
yoksa bu kürt güzeline hangi can dayanır?
yoksa bu kürt güzeline hangi can dayanır?
sabah kalktığında rakı, öğlen yemeğinde rakı, akşam yemeğinde rakı... dilinde allah yoktur sözleriyle inceden sitemkar bir tını... komünistim ben der hep o. böyle bir adamdır işte ilyas salman usta...
her güzelin bi kusuru vardır. hem güzel görmek istiyosak fashion tv izleyebiliriz a dostlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar