bugün
- livakovic'in barcelona transferi2
- osuruktan şiirler59
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması7
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- fenerbahçe biraz sert biraz katı10
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- abdullah öcalan13
- ona bir şey söyle5
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı4
- victor osimhen11
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası3
- kredi kartı2
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi3
- bik bik kız kaçırdı9
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- tarhana çorbası7
- alparslan kuytul13
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- yıllık izin3
- yılmaz güney filmleri6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- bir uykusuz eleman var uyuyamıyor geceleri2
- avanosun nevşehirde olması5
- ismail kartal16
- yılmaz güney büyüklüğü4
- sözlükte kavga olmayan gün2
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- her şeyi hatırlayan insan9
- reels izleme bağımlılığı6
- migros'a sorulacak tek soru3
- bugün ne yapsam9
- muslettin amca6
- müsavat dervişoğlu8
- astral seyahate çıkış harcı4
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
- sabah alarmı yapılacak şarkı4
- aleksey batrakov19
- felsefe9
- şah hatayi'nin hataylı olmaması4
- gazisini zulüm eden savaşta asker bulamaz5
- farah zeynep abdullah'ın yılmaz güney tweetleri3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği3
- etimek tatlısı4
- eskiden migrosun alışveriş kamyonları vardı2
Kurban Bayramı'nda sırf Tekirdağ'a gidip gelmekle 890 tl ödediğim geçiş sistemidir. Lanet olsun didim.
dolandırıcı değil değil devlet bizzat. yeni ica kuzey Marmara otoyolundan çıkıyor bu cezalar onun ayrı bir ödeme bölümü var edevlette. gerçi özel işletme galiba o yol bilmiyorum. oradan geçerseniz edevletten sık sık kontrol etmek lazım. gişeden geçerken ödendi zannedebilirsiniz.
bir sonuç alırsan haber ver bari. birkaç sene sonra filan.
Olm dolandırıcı olmasın? Hgs işinde çok dolandırıcılık dönüyor sahte mesaj atıyolar avukat olarak tanıtıyolar kendilerini. E devlet’ten kontrol etmeden sakın kimseye para göndermeyin…
gelmiyor zaten hiçbir uyarı. avukat icra diye arayınca öğreniyorsun.
bu hgs saçma sapan bir hal almaya başladı. bazı yollardan geçip gidiyorsun ekranda ücret görünüyor ödenmiş gibi. e devlette ihlalli geçiş de yok, ıca mı ne onun ödemelerinde bir borç yok, hiçbir yerde yok ama aylar sonra hop ceza geliyor. herkes aynı şeyi yaşıyor. faizle ona katlanmadan bulup ödeme şansın bile yok. tamamen piyango bir ceza.
Hacklendigi iddiaları ortda dolaşan sistem.
https://www.ekonomim.com/...irimi-gitti-haberi-785625
Hacklenmis ve o kadar veri gerçekten gitmiş ise; bu tür sistemlerin özellestirilmemesi gerektiği, devlet güvencesinde tutulması gerekliliği tartışılması gereken bir konudur.
https://www.ekonomim.com/...irimi-gitti-haberi-785625
Hacklenmis ve o kadar veri gerçekten gitmiş ise; bu tür sistemlerin özellestirilmemesi gerektiği, devlet güvencesinde tutulması gerekliliği tartışılması gereken bir konudur.
sabahtan beri e devlet sayfası açılmayan hede.
59 liralık ihlali 704 lira ödedim bugün avukat parasıyla birlikte. Ne bir tebligat geliyor ne bir uyarı. Bakiyeyi kontrol ettiğinde de ekside gözükmüyor. Abv.
Akıl tutulması.
görsel
görsel
(bkz: Hizli gecirme sistemi)
Ne oldugunu bile anlamiyorsunuz.
Ne oldugunu bile anlamiyorsunuz.
Bi türlü cözemedigim sistem.
Bakiye bir önceki benzinlikten 50 tl'lik dolduruldu, sistemden gecerken birden alarm caldigi icin ani fren atmama sebep oldu, kirmizi yanan lamba sari yandi. Panonun ledleri zaten bagimsizligini ilan etmis. Okuyabildigim kadariyla gecis 47 tl tuttu. Gümrükte kol gibi girecek gibi.
Bakiye bir önceki benzinlikten 50 tl'lik dolduruldu, sistemden gecerken birden alarm caldigi icin ani fren atmama sebep oldu, kirmizi yanan lamba sari yandi. Panonun ledleri zaten bagimsizligini ilan etmis. Okuyabildigim kadariyla gecis 47 tl tuttu. Gümrükte kol gibi girecek gibi.
(bkz: entry nick uyumu)
Bankaya otomatiğe bağlat Yoksa bolbol ceza ödersin.
Hgs tam bir tuzak sistemi.
Bankaya otomatiğe bağlat Yoksa bolbol ceza ödersin.
Hgs tam bir tuzak sistemi.
Bu konuda bilgi sahibi olanlar dm'den yazabilirse sevineceğim
Bir sistem .
Bir sistem .
Bak bu iyiliği uludağ dışında kimseye yapmam. HGS'de muhatab arıyorsanız (Ankara için) 0 312 801 09 99 Karayolları 4. Bölge. HGS ile uğraşıyorlar. 2013 yılı HGS cezalarını sildirmek için irtibat kurmuştum.
bakiye olmasına rağmen 291 lira ceza yediğim sistemdir. güzel para kazanma yöntemi.
bu sistemi ptt gibi rezil ve vurdumduymaz alakasız bir yere bağlayan kişin allah bin belasını versin.
O kadar uğraştırıyorsun radar koyma motosiletlililere çağre bul sabah kahvaltısında bulunan müthiş fikirler.
Etiket eline ulaşmadığında geçiş yapılırsa bakiyeden mi düşen yoksa ceza mı yazan hızlı geçiş sistemi.
içinde tl olduğu halde, her geçişte kaçak geçiş yazan, ilgililere sorduğumda da, o yazıyı boşverin denen, boş bir sistem.
Açılımı, "hızlı geçiş sistemi"dir.
lanet olası geçiş sistemidir. etiket güneşte erimiş bozulmuş, yeniden almam gerekiyormuş. soyun vatandaşı soyun...
gişeden geçiş yaparken kalan krediyi göstermeyen sistem. ayrıca cumartesi gecesi acil geçiş yapmam gerektiği için kullandım. bakiye yokmuş içinde, gişeden geçerken gördüğüm kadarıyla 48 tl gibi bir ceza yazdı. madem böyle bir ceza sistemi uyguluyorsun, hafta sonu dahil 24 saat bakiye yükleyebileceğimiz bir sistem geliştir.
makine hatasından dolayı cezalı geçiş yapmak zorunda olduğum sistemdir. konuyla alakalı şikayeti, hangi makama ve hangi yöntemle yapmam gerektiği hususunda bilgisi olan yazarlardan yardım talep edilmektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar