bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- sarma10
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- fatma betül sayan kaya44
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- napıyorsunuz8
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- kız kardeşlerim6
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- müzik2
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- akp seçmeni16
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- güney amerika3
- gunluklerim aylik olmus11
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- ok mesajına cevap veren erkek6
- uruguay2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- orhan gencebay2
- dünya4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- protect me and guide me2
- para2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların güncel flört listesi7
- geceye bir tespit bırak5
- 5 ekim 20264
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- göz teması kuramama9
- asrın soygunu13
- futbol20
- türklerin başarılı olduğu konular9
- tekerlek toplayan cocuk17
Annemin, "camda iz yapar ama o yaaa" diye yorumladığı şey.
"motorların neresine yapıştırılacak bu" denilen hede.
ptt ye almak için gittiğinizde size en az 30tl para kitleyen bir sistem.
kısaltması "her geçeni sikin" olan sistem.
ptt'ye almak için gittiğinizde "sistem yok hemşerim" cevabını alacağınız yeni sistem. bu arada kgs'ler yılbaşına kadar geçerli olacak. 2013'ten itibaren komple kaldırılacak.
17 eylülde başlayacak olan sistem. ogs ve kgs tarihe karışacak.
bi işi de vatandaşın lehine yapın be dediğim zamazingo.
herhangi bir banka hesabı ile ilişkilendirilmeyen bu sistemde kalan bakiye ne şekilde öğrenilecek merak ediyorum. her kullanıcı mecburi olarak pttbank müşterisi mi olacak yoksa cep telefonlarına sms mi gelecek? şayet sms ile olacaksa ücretlendirme kullanıcıya mı yansıyacak, ücretsiz mi olacak?
sisteme para yüklemek için her defasında ptt şubelerine mi gideceğiz? otoban gişelerinde de satış ve dolum olacak mı?
devlet hgs olayına gireceğine ogs cihazlarının ücretlerinin düşürülmesini sağlayamaz mıydı? (memlekette kredi kartı olmayan yok neredeyse)
bir çok sitede, apartmanda, otoparkta kameradan plaka tanıma sistemi varken bu sistem gişelerde de uygulansa, hiç bir cihaz kullanma mecburiyeti olmasa, ücret plakanın kayıtlı olduğu şahıs ya da firmanın belirleyeceği herhangi bir banka hesabına yönlendirilmez mi? ülkeye ilk defa giriş yapacak araçlar, gümrükte ya da gişede kayıt altına alınamaz mı?
herhangi bir banka hesabı ile ilişkilendirilmeyen bu sistemde kalan bakiye ne şekilde öğrenilecek merak ediyorum. her kullanıcı mecburi olarak pttbank müşterisi mi olacak yoksa cep telefonlarına sms mi gelecek? şayet sms ile olacaksa ücretlendirme kullanıcıya mı yansıyacak, ücretsiz mi olacak?
sisteme para yüklemek için her defasında ptt şubelerine mi gideceğiz? otoban gişelerinde de satış ve dolum olacak mı?
devlet hgs olayına gireceğine ogs cihazlarının ücretlerinin düşürülmesini sağlayamaz mıydı? (memlekette kredi kartı olmayan yok neredeyse)
bir çok sitede, apartmanda, otoparkta kameradan plaka tanıma sistemi varken bu sistem gişelerde de uygulansa, hiç bir cihaz kullanma mecburiyeti olmasa, ücret plakanın kayıtlı olduğu şahıs ya da firmanın belirleyeceği herhangi bir banka hesabına yönlendirilmez mi? ülkeye ilk defa giriş yapacak araçlar, gümrükte ya da gişede kayıt altına alınamaz mı?
30 tl'nin altına düşüp gişelerden geçince kaçak geçiş muamelesi yapacak olan sistem. alenen hırsızlık.
bakiye tutarı 30 tl altına düşen hesapları " kaçak geçiş " olarak sayacak olan kartlı geçiş sistemi.
müstahak elbette. ben olsam 100 tl altındaki bakiyeye aynı muammeleyi yapar oyları katlardım. dangozluğa doymayan bu tipler olduktan sonra hava hoş.
müstahak elbette. ben olsam 100 tl altındaki bakiyeye aynı muammeleyi yapar oyları katlardım. dangozluğa doymayan bu tipler olduktan sonra hava hoş.
sizi sikmeye devam edicez ama bu pozisyondan sıkıldık demenin kibar yolu.
(bkz: hayırlı geçirme sistemi)
(bkz: halka geçirme sistemi)
5 ay sonra değişecek sistem..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar