22 şubatta sinemalar da..

https://youtu.be/wrUUPrfCkUE
Beklentimin altında çıkan film.
bir kısa sahnesini izlediğim yeni çıkacak film. küfrün dozajını tutturamayıp mizahtan uzaklaşmışlardır.
ne kötü filmdi ya.
üçüncüsü çekildiğine göre insanlar sevmiş beğenmiş ve makul bir talep var. yoksa çekmezlerdi. öncelikle emeğe saygı.
ilk film iyiydi. ikinci film vasattı. klasik sahnesiyle bu sanki ikinciden daha iyi olmuş gibi. haftasonu gidelim görelim bakalım.
seriye bağlamışlar güzel olmuş. zaten herkes sanat filmi çekiyor. biraz da sadece gülmelik eğlenmelik filme ihtiyaç var piyasada. adamlar bu ihtiyacı karşılıyor.
teaser videsonu izledim. hatunlar sağlam. daha doğrusu erkek olana kadar sağlamlardı. bunların da hiç kısmeti yok kadın konusunda.
ilk filmi sevmiştim eğlenceliydi baya. ikinci filmiz izleyip sinemaya öyle gitmek lazım. belki konu bütünlüğü falan vardır.
son dönemlerde sırf eğlenmek ve gülmek için yapılan filmlerden biri. fazla kasmaya gerek yok. git gül evine dön.
çok sevilince üçüncüsü çekilmiş. o zaman bunca insan beğendiğine göre bir hikmeti vardır.
serinin devam filmi. eğlenceyi iki katına çıkartmışlardır umarım. bir haftasonumuz var o bari kahkahayla geçsin.
aslında filmin adı dram filmi gibi duruyor. hani, hep yek geldi bizim hayatımızda her zaman gibi. ama komedi. hem de sağlam komedi.
son zamanlarda komedi piyasası sinema salonu ve yapımcılar arasındaki kavgadan zarar gördü. bu adamlar bu kavgaların gölgesinde bizleri güldürmeye uğraşmışlar. iyi de yapmışlar.
bu filme sevgiliyle değil kankalarınla gideceksin. daha bir zevkli oluyor harbiden.
Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar’ın oturduğu komedi türündeki filmin kadrosunda Gökhan Yıkılkan, inan Ulaş Torun başrollerde. iki kafadarın başından geçen maceralar anlatılıyor. bu yönüyle biraz salak ile avanak filmine benziyor.
adamlar başarılı bir seri yakaladı ve devam ediyorlar. güldürmek gibi zor bir işi iyi kotardılar şimdiye kadar bana kalırsa.
22 şubatı sabırsızlıkla beklememize neden olan türk komedi filmi. hadi ama arık. gelsin şu 22 şubat. özledik bizim elemanları.
birincisini sevdik. ikincisine bayıldık. bakalım üçüncüsü nasıl olacak? serinin devamını da bekliyoruz.
bence gayet iyi bir ikili oluşturdular. yeni bir kemal sunal-halit akçatepe adayı olabilirler.
yerli filmlere destek olunması gerekiyor. sinemamız adına daha çok yerli filme gitmemiz ve daha çok yerli film çekilmesi gerekiyor. sırf bunun için bile gidilir.
gökhan yıkılkan, inan ulaş torun çok iyi bir ikili oldular. modern zeki metin olma yolunda ilerliyorlar.
sinemada tıpkı zeki-metin, şaban-ramazan gibi bir komedi ikilisinin doğuşunu izliyoruz sanki. ilk iki film gayet başarılıydı. bu filmin de devamı gelecektir.
kesinlikle sinemada izlenmesi gereken film. fragmanı bile eğlencenin ve kahkahanın dibine vurulacağının garantisini veriyor. böyle filmler sevgiliyle de izlenir, ancak kankalarla izlemek daha da bir keyifli olur.
22 şubat'a çok az kaldı. sabırsızlıkla bekliyoruz şimdi.
© copyright 2005 - 2026