bugün
- yalancı su böreği6
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- mazotun litresi 90 lira3
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz13
- s'i l v'e r m'i s t22
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- geç boşalan erkek2
- götten bacaklı erkek4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- bir ateşe attın beni3
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- sarapci koala65
- mantı13
- habire1221
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- kısa ve vurucu yazmak6
- apo piçtir piç kalacak8
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- gün tabağı6
- ellerim bos gonlum hos29
- supangle ve puding in farkları3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- sözlükte fosilleşmek6
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- filenin sultanları yarı finalde8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
- güne bir şiir bırak3
- özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak6
- silver ile evlenecek erkek52
- arif kocabıyık16
- çocuğunuzun olduğunu hayal edebiliyor musunuz5
- bir bela geliyor8
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı8
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- lahmacun9
- insan olmaya ceyrek kala15
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- devlet bahçeli8
- niğde de restorana girip dayak yemek5
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız5
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor6
- ben sizin anonim11
- deniz gül6
Beklentimin altında çıkan film.
bir kısa sahnesini izlediğim yeni çıkacak film. küfrün dozajını tutturamayıp mizahtan uzaklaşmışlardır.
ne kötü filmdi ya.
üçüncüsü çekildiğine göre insanlar sevmiş beğenmiş ve makul bir talep var. yoksa çekmezlerdi. öncelikle emeğe saygı.
ilk film iyiydi. ikinci film vasattı. klasik sahnesiyle bu sanki ikinciden daha iyi olmuş gibi. haftasonu gidelim görelim bakalım.
seriye bağlamışlar güzel olmuş. zaten herkes sanat filmi çekiyor. biraz da sadece gülmelik eğlenmelik filme ihtiyaç var piyasada. adamlar bu ihtiyacı karşılıyor.
teaser videsonu izledim. hatunlar sağlam. daha doğrusu erkek olana kadar sağlamlardı. bunların da hiç kısmeti yok kadın konusunda.
ilk filmi sevmiştim eğlenceliydi baya. ikinci filmiz izleyip sinemaya öyle gitmek lazım. belki konu bütünlüğü falan vardır.
son dönemlerde sırf eğlenmek ve gülmek için yapılan filmlerden biri. fazla kasmaya gerek yok. git gül evine dön.
çok sevilince üçüncüsü çekilmiş. o zaman bunca insan beğendiğine göre bir hikmeti vardır.
serinin devam filmi. eğlenceyi iki katına çıkartmışlardır umarım. bir haftasonumuz var o bari kahkahayla geçsin.
aslında filmin adı dram filmi gibi duruyor. hani, hep yek geldi bizim hayatımızda her zaman gibi. ama komedi. hem de sağlam komedi.
son zamanlarda komedi piyasası sinema salonu ve yapımcılar arasındaki kavgadan zarar gördü. bu adamlar bu kavgaların gölgesinde bizleri güldürmeye uğraşmışlar. iyi de yapmışlar.
bu filme sevgiliyle değil kankalarınla gideceksin. daha bir zevkli oluyor harbiden.
Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar’ın oturduğu komedi türündeki filmin kadrosunda Gökhan Yıkılkan, inan Ulaş Torun başrollerde. iki kafadarın başından geçen maceralar anlatılıyor. bu yönüyle biraz salak ile avanak filmine benziyor.
adamlar başarılı bir seri yakaladı ve devam ediyorlar. güldürmek gibi zor bir işi iyi kotardılar şimdiye kadar bana kalırsa.
22 şubatı sabırsızlıkla beklememize neden olan türk komedi filmi. hadi ama arık. gelsin şu 22 şubat. özledik bizim elemanları.
birincisini sevdik. ikincisine bayıldık. bakalım üçüncüsü nasıl olacak? serinin devamını da bekliyoruz.
bence gayet iyi bir ikili oluşturdular. yeni bir kemal sunal-halit akçatepe adayı olabilirler.
yerli filmlere destek olunması gerekiyor. sinemamız adına daha çok yerli filme gitmemiz ve daha çok yerli film çekilmesi gerekiyor. sırf bunun için bile gidilir.
gökhan yıkılkan, inan ulaş torun çok iyi bir ikili oldular. modern zeki metin olma yolunda ilerliyorlar.
sinemada tıpkı zeki-metin, şaban-ramazan gibi bir komedi ikilisinin doğuşunu izliyoruz sanki. ilk iki film gayet başarılıydı. bu filmin de devamı gelecektir.
kesinlikle sinemada izlenmesi gereken film. fragmanı bile eğlencenin ve kahkahanın dibine vurulacağının garantisini veriyor. böyle filmler sevgiliyle de izlenir, ancak kankalarla izlemek daha da bir keyifli olur.
22 şubat'a çok az kaldı. sabırsızlıkla bekliyoruz şimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar