bugün
- osuruktan şiirler40
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- adana kebap5
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- sözlükten soğuma nedenleri17
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- yeni anayasa4
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- velvet'in aylık geliri6
- insan klonlama2
- mini elbise4
- küçük sürprizler yapmak5
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- şeytanın insanlardan ders alması4
- ben geldim kerkenezler18
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- bir daha doğmayacak olmak4
- claudian clouds22
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- beyaz tenli gotik kız3
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- mini etek karşıtı seküler2
- türbanı yasaklayan mallar2
- iyi parti17
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- mısırın türkiyeden güvenli olduğu iddası2
- kısır9
- yazarların özel mesaj sayıları5
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener3
- 777 diyen erkolar8
- simko315
- çocukluğun son günü3
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- bir gün uludağda kapanacak3
- akrep burcu kini8
- uludağ sözlükte yazma hevesini kaybetmek3
- normal taklidi yapmak4
- cem yılmaz'dan daha komik olmak2
- tai lung4
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- türbanlı bir kadınla evlenir misiniz2
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- yobazlık belirtileri2
- karınıza haşema giydirir misiniz2
- gollumun gözü yüzükte6
- herkesi yakalayan falcı yalanları2
- alttaki yazara motto ver16
Beklentimin altında çıkan film.
bir kısa sahnesini izlediğim yeni çıkacak film. küfrün dozajını tutturamayıp mizahtan uzaklaşmışlardır.
ne kötü filmdi ya.
üçüncüsü çekildiğine göre insanlar sevmiş beğenmiş ve makul bir talep var. yoksa çekmezlerdi. öncelikle emeğe saygı.
ilk film iyiydi. ikinci film vasattı. klasik sahnesiyle bu sanki ikinciden daha iyi olmuş gibi. haftasonu gidelim görelim bakalım.
seriye bağlamışlar güzel olmuş. zaten herkes sanat filmi çekiyor. biraz da sadece gülmelik eğlenmelik filme ihtiyaç var piyasada. adamlar bu ihtiyacı karşılıyor.
teaser videsonu izledim. hatunlar sağlam. daha doğrusu erkek olana kadar sağlamlardı. bunların da hiç kısmeti yok kadın konusunda.
ilk filmi sevmiştim eğlenceliydi baya. ikinci filmiz izleyip sinemaya öyle gitmek lazım. belki konu bütünlüğü falan vardır.
son dönemlerde sırf eğlenmek ve gülmek için yapılan filmlerden biri. fazla kasmaya gerek yok. git gül evine dön.
çok sevilince üçüncüsü çekilmiş. o zaman bunca insan beğendiğine göre bir hikmeti vardır.
serinin devam filmi. eğlenceyi iki katına çıkartmışlardır umarım. bir haftasonumuz var o bari kahkahayla geçsin.
aslında filmin adı dram filmi gibi duruyor. hani, hep yek geldi bizim hayatımızda her zaman gibi. ama komedi. hem de sağlam komedi.
son zamanlarda komedi piyasası sinema salonu ve yapımcılar arasındaki kavgadan zarar gördü. bu adamlar bu kavgaların gölgesinde bizleri güldürmeye uğraşmışlar. iyi de yapmışlar.
bu filme sevgiliyle değil kankalarınla gideceksin. daha bir zevkli oluyor harbiden.
Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar’ın oturduğu komedi türündeki filmin kadrosunda Gökhan Yıkılkan, inan Ulaş Torun başrollerde. iki kafadarın başından geçen maceralar anlatılıyor. bu yönüyle biraz salak ile avanak filmine benziyor.
adamlar başarılı bir seri yakaladı ve devam ediyorlar. güldürmek gibi zor bir işi iyi kotardılar şimdiye kadar bana kalırsa.
22 şubatı sabırsızlıkla beklememize neden olan türk komedi filmi. hadi ama arık. gelsin şu 22 şubat. özledik bizim elemanları.
birincisini sevdik. ikincisine bayıldık. bakalım üçüncüsü nasıl olacak? serinin devamını da bekliyoruz.
bence gayet iyi bir ikili oluşturdular. yeni bir kemal sunal-halit akçatepe adayı olabilirler.
yerli filmlere destek olunması gerekiyor. sinemamız adına daha çok yerli filme gitmemiz ve daha çok yerli film çekilmesi gerekiyor. sırf bunun için bile gidilir.
gökhan yıkılkan, inan ulaş torun çok iyi bir ikili oldular. modern zeki metin olma yolunda ilerliyorlar.
sinemada tıpkı zeki-metin, şaban-ramazan gibi bir komedi ikilisinin doğuşunu izliyoruz sanki. ilk iki film gayet başarılıydı. bu filmin de devamı gelecektir.
kesinlikle sinemada izlenmesi gereken film. fragmanı bile eğlencenin ve kahkahanın dibine vurulacağının garantisini veriyor. böyle filmler sevgiliyle de izlenir, ancak kankalarla izlemek daha da bir keyifli olur.
22 şubat'a çok az kaldı. sabırsızlıkla bekliyoruz şimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar