bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan27
- pandela 319
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- velvet48
- kürt hareketinin devşirme olması15
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- elektriği ödeyen adam8
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- bir ilişkiyi kim yönetir10
- ciguli kral16
- taksim delisi cenk4
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- amedspor12
- mony tontana11
- denizde karı kız kesen erkek3
- karpuzcu libos panda3
- 2026 dünya kupası33
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- sözlükte kavga olacak hissi5
- gizli oylamanın kim olduğunu bulma2
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- memduh bashgan9
- yunanistan milli futbol takımı5
- fas7
- kanada8
- yürüyüş flörtü9
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- ulu puanlarla sakız bile gelmemesi2
- futbol28
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- dünya16
- allah rahmet eylesin üstad kadir mısıroğlu3
- türkiye12
- ahtapot yemek9
- bik bik kaç yaşında10
- evde kalmış kız kurusu7
- doğu karadeniz de fırtına uyarısı2
- kaçak elektrik kullanan orospu çocukları2
- yeşil burun adaları futbol takımı4
- sözlüğün en çok başlık açan yazarı olmak2
- izmirde cami yakma girişimi3
- arjantin milli futbol takımı2
- true üniversitesi6
- sözlükten avrat düşürmek2
- atatürk ün çocuğunun olmaması4
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek3
- sözlüğü 25 yaş üstü teyzelerin basması3
entry'ler (15)
hafif kilo almıştır. karşınıza daha fit çıkmak için diyet yapıp metacartin kullanıyordur. hemen kötüye yormayın. rahat bırakın kızı. hep sizi düşündüğünden bunlar.
"sarılııı titrettin beni titrettin!!!" (hep yek 3)
kendisini tanımam etmem. ama televizyonda hakkında söylenenlere bakıyorum bir de konuşmalara bakıyorum. yahu bu konuşmaların neresinden terör çıkartmışlar? hangi akıl hangi mantık hangi göz hangi izan? yuh artık ki ne yuh.
seyir zevki üst düzey olacak. sanki daha karanlık bir sezon bizi bekliyor.
son zamanlarda komedi piyasası sinema salonu ve yapımcılar arasındaki kavgadan zarar gördü. bu adamlar bu kavgaların gölgesinde bizleri güldürmeye uğraşmışlar. iyi de yapmışlar.
diziden çok özlediğim adana'nın sokaklarına dikkat ediyorum. ah canım adanam be. ne de özlemişim her bir yerini.
binali yıldırım'ın darülaceze ziyareti sırasında yaşlı ve tonton teyzenin söylediği söz. anadolu insanının en saf ve temiz hali.
Dikkat: video aşırı sevimlilik içerir.
(video artık mevcut değil)
Dikkat: video aşırı sevimlilik içerir.
(video artık mevcut değil)
güven kıraç'tan dolayı izlemeyi planladığım film. her oynadığını izlerim. reklamları bilene.
2018 dünya kupasında cristiano ronaldonun ispanyaya attığı frikik golü geliyor aklıma gencler. bets10'dan 1200 tl kazandım o gol sayesinde.
insan demektir bir yönüyle de.. hani inle cin top oynar ya kimileyin; işte oradaki, cinin oyun arkadaşı olandır..
arbonatlı kayaçların üzerine düşen karbondioksitli atmosferik sular toprak ve kayaların çatlakları arasından geçerken karbondioksitçe doygun şekle dönüşürler.
tırmandığım, mahsur ve maruz kaldığım, bana sunulmuş yaram, gönül gözümü dağlayan dağ! sana küstüm ben. mazur değilsin. haberin olsun.
üzerinde italya-fransa dolaştığım, aç susuz bile usanmadan yol aldığım. bir günde 160 km yol yaptığım cihaz. gözbebeğim.
nüfusu ve yoğunluğu belli bir büyüklüğün üzerinde olan, ekonomisi tarım dışı, sanayi ve hizmetler faaliyetlerinde yoğunlaşan yerleşim yeri.
nufusu 2000 den assagi olan yurtlara verilen isim koylerde cami, mektep, otlak, yaylak, baltalık gibi orta malları bulunur.