bugün
- izmirli kızların verici olması19
- temmuz6
- sssilvermist12
- habire1246
- vincent van gogh5
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- burhaniye5
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kemoşların genel özellikleri4
- yorgun mermi13
- sözlük teyzesine çakmak3
- trollüğün ayağa düşmesi3
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- ağzına almayan kız3
- habire12 adamdır15
- cumhuriyet halk partisi17
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- karton toplayan piç2
- balkan göçmeni vs kürt2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin2
- eh madem benle kavga etmiyorsunuz4
- gürsel tekin6
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- nazar değdi sözlük4
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- arabadan anlamayan erkek4
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi5
- muslettin amca13
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- sözlük bebeleri4
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi5
- kadın olmak4
- yahudi şapkası3
- gocu bak bi6
- erkek yazarlar bana mesaj atmasın2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- beybi leydi2
- bugün gelen kitaplar4
- galaxy ace3
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak8
- gece denize girmek12
- retro oyuncu bilgisayarı3
- akaryakıt2
- gizli gizli sözlüğü okuyan boykotçular3
- birader bay efendiler3
- büyük baştankara kuşu2
entry'ler (32)
kripto para geleceğin para birimidir. evden çıkmadığımız şu zamanlarda artık madeni para kağıt para vs. bir önemi kalmadı. ben de thodex ile devam ediyorum hayatıma. bakalım bir 10 yıl sonra ne olacak.
yves rocher white botanical tonik kulllanıyorum birs üredir kurutmadan temizlediğini düşündüğüm ferah kokulu tonik. kişiden kişiye değişse de ben bu tonigi kullandığım hafta 3 tane kocaman sivilce çıkardım, ama şöyle de bir durum var; yeni bir cilt bakım urunune geçişte genelde alisana kadar ilk hafta bi sivilce atma oluyor sonra geçiyor. güzelliği şu, kupkuru bir cilt bırakmıyor geriye, ferah hissettiriyor, yani 1,5 ay oldu şu an da hicbir sıkıntı yok.
geleceğin belası itici velet.
Herşey çok güzel olacak filminde cem yılmaz'ın karısına uykusunda yaranmak için söylediği arı vız vız şarkısında geçen arıdır. sahne sonunda karısı cem yılmaz'ı yataktan kovmuştur.
hayallere dalan yazar beyanıdır. üzgünüm ama belgelerle ortaya çıkarılmış her şey daha neyi reddediyorsunuz anlam veremiyorum
Daha önce de OXXO'nun çevreci politika ve kampanyalarından haberdardık. Bu kez çıtayı yükseltmişler ve 15 bin çam ağacına kadar çıkartmışlar. O 15 bin kişi arasında olmayı açıkçası çok isterim. Son günde de olsa haberdar olmam çok iyi oldu.
Dün gece full dışardaydım hiç görmedim. Gece mi başladı bu olay ? Acaba korkmak gerekiyor mu? Erkek adamız harflerden mi korkacağız.
geliyor gönüllerin efendisi, istanbul'un her yerinde insanları bıktıran ulaşım sıkıntısını kökünden çözmeye geliyor.
piyasada ne idüğü belirsiz bir sürü ürün var. dandik tv reklamlarından tutun yolda gördüğünüz buroşürlere kadar birçok izinsiz ürünle insanları kandırmaya çalışıyorlar. meta cartin sağlık bakanlığı onaylı bir ürün. sadece eczanelerde bulunabiliyor. bu bile başlı başına metacartin'e güvenme sebebi. sağlık bakanlığı öyle her şeye onay veren bir kurum değil.
gökhan yıkılkan, inan ulaş torun çok iyi bir ikili oldular. modern zeki metin olma yolunda ilerliyorlar.
sanırım bu sezon diğer sezonların aksine bir iç çatışma yaşanacak. savaş da ortalarda değil. hadi hayırlısı bakalım.
parti içerisinde adam gibi muhalefet yapan isimlerin başında geliyor. hal böyle olunca da bazılarına sıkıntı yaratıyor. kendisine saldırılması da bu yüzden. korkuyorlar çünkü doğruları haykırdığı için.
vay be. beş sezon olmuş. çocuklar elimizde büyüdü resmen.
Beylikdüzünde son bir kaç aydır bi hareketlenme var.Özellikle istanbul büyükşehir belediyesinin gönderdiği banklara beylikdüzü belediyesi yazılı çıkartmaların yapıştırılması da bunun kanıtıdır adam çalışıyor abi skyrimdeki illusion u yükseltirsin ya bu adamınki 100 o kadar.
Daha da fazlasını hak ediyor ya bu adam. Bugüne kadar yaptığı projelerin kaçından haberdar bu halk bilmiyorum ama yazsa roman olur orası kesin. Bu adam takdir toplamayacakta ben mi toplıcam? yapmayın allah aşkına. Tırnaklarıyla kazıya kazıya buralara kadar gelebilen nadir insanlardan kendisi.
Bu bir karşılaştırma olamaz çünkü eşit değil binali yıldırımın ezicilinin ekrem imamoğluna ağır geleceğini hepimiz gayet iyi biliyoruz o yüzden güzel kardeşim çok fazla kasmamak lazım seçimlerden sonra ekrem in hezimetini hep beraber izleriz.
metin akpınar belki bir daha sinemada rol almaz. onun için izlemek lazım.
bana wsop oynarken çok yakışıklısın diyorlar bu da geçerli olur herhalde.
saçma bir istektir.
başlığı sol framde görünce çocuğa bir şey oldu sandım, reklam çekmiş.
iyidir iyi.
iyidir iyi.