bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası7
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlük çiftleştirme servisi11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- ya bi siktirin gidin15
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi6
- lübnan kızları4
- vahşi kelebeğim3
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- şapka takar mısınız12
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- istanbul12
- ismet gurbuz'ün tırnakları2
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sarapci koala hatayi12
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- honda pcx 125 motorsiklet2
- abdullah öcalan2
- sezen taş7
- ab'nin birliğe almadan önce 15 yıl deneme süresi2
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- sinek as5
- amerikan demokrasisi3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek2
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- 2200 yılında nasıl görünürdüm3
- rüzgarlı havaları seven tip4
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- diğer sözlük4
- ne sağcıyım sen solcu kartoncuyum kartoncu3
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- bahamalar2
- izmirin bok bulutlarının dağılması2
- ucan tekme atan hipopotam43
- al şu 1 milyonu usd'yi bankaya yatır diyen patron2
- meksika açmazı macerası17
(bkz: alwayssleepy)
(bkz: kime gore neye gore) (bkz: bana gore lan bana gore) 1.75 boya sahip (+/- 3), mavi gozlu, sarisin, 60 kilo(+/- 3), gamzeli, sevecen guluslu, ahu bakisli, ceylan sekisli, disi kimse. tanima uyan arkadaslara buradan selam eder, seviyeli bir birliktelige ne dersiniz derim.
(bkz: zargana)
(bkz: deep)
ütopik bir nitelendirmeden ibaret olan iyi insan kalıbının biraz daha oturaklı hali; olmazsa olmaz yüceltme edebiyatının biraz daha incelikli bir ifadesi güzel insan.
en güzeli değil tabii!
en güzeli değil tabii!
(bkz: gönül adamı)
(bkz: fethullah gülen)
(bkz: tayyip erdoğan)
(bkz: abdullah gül)
peşin edit: fikirlerine göre değil aile ilişkilerine göre seçtim bu kişileri. hepsinin aile ilişkileri çok iyidir, valla. yoksa fikirlerini desteklediğim için değil.
(bkz: tayyip erdoğan)
(bkz: abdullah gül)
peşin edit: fikirlerine göre değil aile ilişkilerine göre seçtim bu kişileri. hepsinin aile ilişkileri çok iyidir, valla. yoksa fikirlerini desteklediğim için değil.
cep telefonun elindeyken cebinde veya çantanda cep telefonunu bulamayıp telaşlanıyor musun, işte bu yüzden sen çok güzel ama biraz da tırsak bir insansın.
(bkz: alpay erdem tarzı entry girmek)
(bkz: alpay erdem tarzı entry girmek)
kendini güzel hisseden insandır.
(bkz: can dostum güzel insan)
vedat okyar'dır. allah rahmet eylesin.
efsane vedat okyar'ın insanlara hitap ederken kullandığı sıfat tamlamasıdır. kendisi gibi bir güzel insan daha var mıdır? bir daha onun gibi biri gelir mi bu dünyaya...
iç güzelliği yüzüne yansımış,nur yüzlü zat.
özü sözü bir,güleryüzlü insandır kendileri.
kafası güzel, içi güzel, gülümsemesi güzel, dişleri tertemiz, kendisi bakımlı, gözlerinin içi ışıl ışıl fener gibi yanan, içindeki güzellik gözlerine yüzüne yansımış insandır.
çirkin insan'a göre hayatı daha kolay olur. sahip olduğu içsel/dışsal güzellik, diğer insanlar katında bir itibara, önceliğe, ilgiye ve bunun gibi olumlu şeylere neden olduğu için yapmak istediklerini daha rahat yapar ve insanın iki yüzlülük zırhı dolayısıyla farklı muamale görür.
en basit bi örneğini aklımda kaldı, yeni duydum diye vermek istiyorum.
yemekteyiz adlı yarışma şeyinde, güzel bi kadın vardı. kadın yemek yaparken parmağını kesmiş. ordaki bi dallama da ''sizin gibi bi güzelliğin eli kesilmemeli'' tarzında bi övgüde bulunur.
burda, güzellik olgusunun yanıltıcı ve kayırıcı özelliği açıkca ortada. arkadaşı, sevgilisi, herhangi bir akraabası olduğundan değil sırf güzel göründüğü için bir insanın parmağı kesilmemeliymiş... estetik, herkesin gözünde bi farklı durur. güzel bi eşyayı satın alırız öncelikle. ama insani, yani güzellik ve çirkinlik olgularının daha üstündeki kavramlar; insanın kullandığı araç-gereçlerle, yönettiği hayvan-robot nesnelerle bir tutulduğunda ancak, böyle sorunlu ve yanlış kafaların düşüncesi olan ''bir insan güzelse parmağı kesilmemelidir, çirkinse kesilebilir, sorun yoktur'' türünde olan önermeler görülebilir.
en basit bi örneğini aklımda kaldı, yeni duydum diye vermek istiyorum.
yemekteyiz adlı yarışma şeyinde, güzel bi kadın vardı. kadın yemek yaparken parmağını kesmiş. ordaki bi dallama da ''sizin gibi bi güzelliğin eli kesilmemeli'' tarzında bi övgüde bulunur.
burda, güzellik olgusunun yanıltıcı ve kayırıcı özelliği açıkca ortada. arkadaşı, sevgilisi, herhangi bir akraabası olduğundan değil sırf güzel göründüğü için bir insanın parmağı kesilmemeliymiş... estetik, herkesin gözünde bi farklı durur. güzel bi eşyayı satın alırız öncelikle. ama insani, yani güzellik ve çirkinlik olgularının daha üstündeki kavramlar; insanın kullandığı araç-gereçlerle, yönettiği hayvan-robot nesnelerle bir tutulduğunda ancak, böyle sorunlu ve yanlış kafaların düşüncesi olan ''bir insan güzelse parmağı kesilmemelidir, çirkinse kesilebilir, sorun yoktur'' türünde olan önermeler görülebilir.
(bkz: dost)
en süperinden bir adet övgü cümlesidir. iltifat değildir. abartı ya da sarfedilen kişiyi poh pohlama amacı gütmez.
içten geleni ifadenin güzel bir yoludur çoğunlukla.
içten geleni ifadenin güzel bir yoludur çoğunlukla.
barış manço
erkin koray
raj kapoor
zeki müren
erkin koray
raj kapoor
zeki müren
kullanmaktan zevk aldığım kişiye söylenecek en iyi sözlerden biri. güzel insan...
gunumuzde zor bulunan, bulundugunda degeri bilinmeyen, saygi ve sevgiyi en cok hak edenlerdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar