bugün
- dede bu saate niye aktif ki7
- özelden muzunu atan yazar6
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması6
- etli nohut vs kuru fasulye5
- nervionun sevgili yapması8
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- renkli gözlü insanlar7
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- nervio'nun erkek olması7
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- exlerini anlatan fingirfoş4
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür3
- 2 2 milyar tl3
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- mercimeği fırına verelim diyen kız2
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek4
- lazanya vs yağlama3
- uğurcan çakır10
- izmir bombası7
- iltica27
- bana onu sormayin15
- en verimli koyun çeşidi3
- jelibon madeni3
- kelle paça vs merco2
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- linkedin de eski sevgili kariyeri takip etmek3
- sözlük kavgasında karşıdan yanıt gelmeme gerilimi2
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- mumbar dolması3
- yazarların uyku motivasyonu3
- yazarların kiraz yeme şekli4
- akp seçmeni18
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- anın görüntüsü26
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- benim büyük bir yaram var5
- cahiller hemen terketsin burasını3
- yazarların karpuz yeme şekli3
- psikoloğun hahaha amına kodumun delisi demesi2
- ellerim bos gonlum hos15
(bkz: alwayssleepy)
(bkz: kime gore neye gore) (bkz: bana gore lan bana gore) 1.75 boya sahip (+/- 3), mavi gozlu, sarisin, 60 kilo(+/- 3), gamzeli, sevecen guluslu, ahu bakisli, ceylan sekisli, disi kimse. tanima uyan arkadaslara buradan selam eder, seviyeli bir birliktelige ne dersiniz derim.
(bkz: zargana)
(bkz: deep)
ütopik bir nitelendirmeden ibaret olan iyi insan kalıbının biraz daha oturaklı hali; olmazsa olmaz yüceltme edebiyatının biraz daha incelikli bir ifadesi güzel insan.
en güzeli değil tabii!
en güzeli değil tabii!
(bkz: gönül adamı)
(bkz: fethullah gülen)
(bkz: tayyip erdoğan)
(bkz: abdullah gül)
peşin edit: fikirlerine göre değil aile ilişkilerine göre seçtim bu kişileri. hepsinin aile ilişkileri çok iyidir, valla. yoksa fikirlerini desteklediğim için değil.
(bkz: tayyip erdoğan)
(bkz: abdullah gül)
peşin edit: fikirlerine göre değil aile ilişkilerine göre seçtim bu kişileri. hepsinin aile ilişkileri çok iyidir, valla. yoksa fikirlerini desteklediğim için değil.
cep telefonun elindeyken cebinde veya çantanda cep telefonunu bulamayıp telaşlanıyor musun, işte bu yüzden sen çok güzel ama biraz da tırsak bir insansın.
(bkz: alpay erdem tarzı entry girmek)
(bkz: alpay erdem tarzı entry girmek)
kendini güzel hisseden insandır.
(bkz: can dostum güzel insan)
vedat okyar'dır. allah rahmet eylesin.
efsane vedat okyar'ın insanlara hitap ederken kullandığı sıfat tamlamasıdır. kendisi gibi bir güzel insan daha var mıdır? bir daha onun gibi biri gelir mi bu dünyaya...
iç güzelliği yüzüne yansımış,nur yüzlü zat.
özü sözü bir,güleryüzlü insandır kendileri.
kafası güzel, içi güzel, gülümsemesi güzel, dişleri tertemiz, kendisi bakımlı, gözlerinin içi ışıl ışıl fener gibi yanan, içindeki güzellik gözlerine yüzüne yansımış insandır.
çirkin insan'a göre hayatı daha kolay olur. sahip olduğu içsel/dışsal güzellik, diğer insanlar katında bir itibara, önceliğe, ilgiye ve bunun gibi olumlu şeylere neden olduğu için yapmak istediklerini daha rahat yapar ve insanın iki yüzlülük zırhı dolayısıyla farklı muamale görür.
en basit bi örneğini aklımda kaldı, yeni duydum diye vermek istiyorum.
yemekteyiz adlı yarışma şeyinde, güzel bi kadın vardı. kadın yemek yaparken parmağını kesmiş. ordaki bi dallama da ''sizin gibi bi güzelliğin eli kesilmemeli'' tarzında bi övgüde bulunur.
burda, güzellik olgusunun yanıltıcı ve kayırıcı özelliği açıkca ortada. arkadaşı, sevgilisi, herhangi bir akraabası olduğundan değil sırf güzel göründüğü için bir insanın parmağı kesilmemeliymiş... estetik, herkesin gözünde bi farklı durur. güzel bi eşyayı satın alırız öncelikle. ama insani, yani güzellik ve çirkinlik olgularının daha üstündeki kavramlar; insanın kullandığı araç-gereçlerle, yönettiği hayvan-robot nesnelerle bir tutulduğunda ancak, böyle sorunlu ve yanlış kafaların düşüncesi olan ''bir insan güzelse parmağı kesilmemelidir, çirkinse kesilebilir, sorun yoktur'' türünde olan önermeler görülebilir.
en basit bi örneğini aklımda kaldı, yeni duydum diye vermek istiyorum.
yemekteyiz adlı yarışma şeyinde, güzel bi kadın vardı. kadın yemek yaparken parmağını kesmiş. ordaki bi dallama da ''sizin gibi bi güzelliğin eli kesilmemeli'' tarzında bi övgüde bulunur.
burda, güzellik olgusunun yanıltıcı ve kayırıcı özelliği açıkca ortada. arkadaşı, sevgilisi, herhangi bir akraabası olduğundan değil sırf güzel göründüğü için bir insanın parmağı kesilmemeliymiş... estetik, herkesin gözünde bi farklı durur. güzel bi eşyayı satın alırız öncelikle. ama insani, yani güzellik ve çirkinlik olgularının daha üstündeki kavramlar; insanın kullandığı araç-gereçlerle, yönettiği hayvan-robot nesnelerle bir tutulduğunda ancak, böyle sorunlu ve yanlış kafaların düşüncesi olan ''bir insan güzelse parmağı kesilmemelidir, çirkinse kesilebilir, sorun yoktur'' türünde olan önermeler görülebilir.
(bkz: dost)
en süperinden bir adet övgü cümlesidir. iltifat değildir. abartı ya da sarfedilen kişiyi poh pohlama amacı gütmez.
içten geleni ifadenin güzel bir yoludur çoğunlukla.
içten geleni ifadenin güzel bir yoludur çoğunlukla.
barış manço
erkin koray
raj kapoor
zeki müren
erkin koray
raj kapoor
zeki müren
kullanmaktan zevk aldığım kişiye söylenecek en iyi sözlerden biri. güzel insan...
gunumuzde zor bulunan, bulundugunda degeri bilinmeyen, saygi ve sevgiyi en cok hak edenlerdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar