bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- sigara içelim mi6
- geceye bir şarkı bırak4
- bir şey söyle7
- koklayarak öpmek17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- sözlükteki anlık online sayısı3
- uyuyamama nedeni5
- çalıyor ama çalışıyor4
- fatma betül sayan kaya14
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- akp kazandı11
- dünya52
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- koklayarak insan tanımak7
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- akp seçmeni2
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- siyahi peygamber olmaması8
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan2
- fredrik midtjsö2
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- morkstar yazdı bunu12
- gocu32
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- latin amerika ispanyolcası2
- sozlukspot2
- anın görüntüsü28
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- canım ıspartam2
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- özlemek2
- şuan dinlediğin şarkı8
- dayanç3
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- ankara şarkılarında çirkinleri zorbalama merakı2
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- sözlüğün en güzel kadını26
- johnny sinsin türk olması2
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- morkstar11
(bkz: alwayssleepy)
(bkz: kime gore neye gore) (bkz: bana gore lan bana gore) 1.75 boya sahip (+/- 3), mavi gozlu, sarisin, 60 kilo(+/- 3), gamzeli, sevecen guluslu, ahu bakisli, ceylan sekisli, disi kimse. tanima uyan arkadaslara buradan selam eder, seviyeli bir birliktelige ne dersiniz derim.
(bkz: zargana)
(bkz: deep)
ütopik bir nitelendirmeden ibaret olan iyi insan kalıbının biraz daha oturaklı hali; olmazsa olmaz yüceltme edebiyatının biraz daha incelikli bir ifadesi güzel insan.
en güzeli değil tabii!
en güzeli değil tabii!
(bkz: gönül adamı)
(bkz: fethullah gülen)
(bkz: tayyip erdoğan)
(bkz: abdullah gül)
peşin edit: fikirlerine göre değil aile ilişkilerine göre seçtim bu kişileri. hepsinin aile ilişkileri çok iyidir, valla. yoksa fikirlerini desteklediğim için değil.
(bkz: tayyip erdoğan)
(bkz: abdullah gül)
peşin edit: fikirlerine göre değil aile ilişkilerine göre seçtim bu kişileri. hepsinin aile ilişkileri çok iyidir, valla. yoksa fikirlerini desteklediğim için değil.
cep telefonun elindeyken cebinde veya çantanda cep telefonunu bulamayıp telaşlanıyor musun, işte bu yüzden sen çok güzel ama biraz da tırsak bir insansın.
(bkz: alpay erdem tarzı entry girmek)
(bkz: alpay erdem tarzı entry girmek)
kendini güzel hisseden insandır.
(bkz: can dostum güzel insan)
vedat okyar'dır. allah rahmet eylesin.
efsane vedat okyar'ın insanlara hitap ederken kullandığı sıfat tamlamasıdır. kendisi gibi bir güzel insan daha var mıdır? bir daha onun gibi biri gelir mi bu dünyaya...
iç güzelliği yüzüne yansımış,nur yüzlü zat.
özü sözü bir,güleryüzlü insandır kendileri.
kafası güzel, içi güzel, gülümsemesi güzel, dişleri tertemiz, kendisi bakımlı, gözlerinin içi ışıl ışıl fener gibi yanan, içindeki güzellik gözlerine yüzüne yansımış insandır.
çirkin insan'a göre hayatı daha kolay olur. sahip olduğu içsel/dışsal güzellik, diğer insanlar katında bir itibara, önceliğe, ilgiye ve bunun gibi olumlu şeylere neden olduğu için yapmak istediklerini daha rahat yapar ve insanın iki yüzlülük zırhı dolayısıyla farklı muamale görür.
en basit bi örneğini aklımda kaldı, yeni duydum diye vermek istiyorum.
yemekteyiz adlı yarışma şeyinde, güzel bi kadın vardı. kadın yemek yaparken parmağını kesmiş. ordaki bi dallama da ''sizin gibi bi güzelliğin eli kesilmemeli'' tarzında bi övgüde bulunur.
burda, güzellik olgusunun yanıltıcı ve kayırıcı özelliği açıkca ortada. arkadaşı, sevgilisi, herhangi bir akraabası olduğundan değil sırf güzel göründüğü için bir insanın parmağı kesilmemeliymiş... estetik, herkesin gözünde bi farklı durur. güzel bi eşyayı satın alırız öncelikle. ama insani, yani güzellik ve çirkinlik olgularının daha üstündeki kavramlar; insanın kullandığı araç-gereçlerle, yönettiği hayvan-robot nesnelerle bir tutulduğunda ancak, böyle sorunlu ve yanlış kafaların düşüncesi olan ''bir insan güzelse parmağı kesilmemelidir, çirkinse kesilebilir, sorun yoktur'' türünde olan önermeler görülebilir.
en basit bi örneğini aklımda kaldı, yeni duydum diye vermek istiyorum.
yemekteyiz adlı yarışma şeyinde, güzel bi kadın vardı. kadın yemek yaparken parmağını kesmiş. ordaki bi dallama da ''sizin gibi bi güzelliğin eli kesilmemeli'' tarzında bi övgüde bulunur.
burda, güzellik olgusunun yanıltıcı ve kayırıcı özelliği açıkca ortada. arkadaşı, sevgilisi, herhangi bir akraabası olduğundan değil sırf güzel göründüğü için bir insanın parmağı kesilmemeliymiş... estetik, herkesin gözünde bi farklı durur. güzel bi eşyayı satın alırız öncelikle. ama insani, yani güzellik ve çirkinlik olgularının daha üstündeki kavramlar; insanın kullandığı araç-gereçlerle, yönettiği hayvan-robot nesnelerle bir tutulduğunda ancak, böyle sorunlu ve yanlış kafaların düşüncesi olan ''bir insan güzelse parmağı kesilmemelidir, çirkinse kesilebilir, sorun yoktur'' türünde olan önermeler görülebilir.
(bkz: dost)
en süperinden bir adet övgü cümlesidir. iltifat değildir. abartı ya da sarfedilen kişiyi poh pohlama amacı gütmez.
içten geleni ifadenin güzel bir yoludur çoğunlukla.
içten geleni ifadenin güzel bir yoludur çoğunlukla.
barış manço
erkin koray
raj kapoor
zeki müren
erkin koray
raj kapoor
zeki müren
kullanmaktan zevk aldığım kişiye söylenecek en iyi sözlerden biri. güzel insan...
gunumuzde zor bulunan, bulundugunda degeri bilinmeyen, saygi ve sevgiyi en cok hak edenlerdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar