bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- true nickli yazar10
- son beş yıldır sevgilisi olmayan insan2
- en gey özelliğiniz9
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- burçlara inanan erkek15
- dinsize inanır mısın17
- ipek çiçek3
- bir insanı yaptığı ilk hatada hayatından çıkarmak2
- bir kadının en güzel bölgesi8
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- eski seni özlüyor musun6
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- bir gün öleceğini unutmak10
- salak yazarlar7
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- deri ceketli serseri4
- kültürün bireyi boğması4
- pandela6
- gocu pandela barışı4
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- muslettin amca3
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- kuran da neden namaz yok8
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- ioçke'nin elleri4
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- gocu31
- geceye bir şarkı bırak23
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
entry'ler (973)
twitterda bu aralar çok prim yapmış kişi. abuk subuk şeyler yazıp gündemde kalmaya çalışıyor kendileri. baktığın zaman başarılı da oluyor. şahsen ben "acaba bugün ne yazmış" deyip follow'ladım kendisini. ha saçma mı? evet. komik duruma düşüyor mu? o da evet. ama merak ediyor insan ister istemez.
ekşi sözlük yazarları tarafından gerçekleştirilen, komiklik olsun diye yapılan, fakat hiçbir şekilde suratta tebessüm etmeye sebep olamayan, aksine şaşırtan boş davranış. açıkçası ben bu * sözlük tayfasını -en azından çoğunu- her zaman bilgili, kültürlü insanlar olarak kurmuştum kafamda. bugün o videoyu izledikten sonra üzüldüm. türkiye'nin en çok takip edilen sözlük sitesinin yazarlarının bu kadar düşük seviyede olmaları bir türk gencini üzüyor. aynı nesilde olmaktan yakınmaya sebebiyet veriyor.
http://www.youtube.com/wa...hd4re&feature=related
http://www.youtube.com/wa...hd4re&feature=related
en çok ata'ya yakışır.
insan götünü başını "ben çağdaşım ulan istediğim yeri açarım. çağdaşlık budur" diyip çağdaş olma amacıyla açıyorsa o kişi afedersiniz gerizekalıdır. öbür türlüsünü soruyorsan sana ne kardeşim. götünü de açar başını da açar. sen nası kapıyorsan o da öyle açar seni de ilgilendirmez. diye düşünürüm ben.
gece vakti anneannem yanımdan kalkınca nereye gidiyorsun diye sorduğumda verdiği cevap. "yatağa gidiyorum" anlamına geliyormuş. o zamanlar hiç gülmezdim ama aradan uzun zaman geçince aklıma bak yine geldi yine gülmeye başladım.
rastladıkça bizim evin halleri adlı diziyi aklıma getiren dizi. onun yolunda ilerliyo. kaç bölüm oldu. tam da kardeşimin okuldan eve geliş saatine denk geliyo ve ilkokul yıllarıma götürüyo bu dizi beni.
böyle ilgi çekici bir programı bu derece itici hale getirebilmeyi başaran bir hıyardır.
kim takar yalova kaymakamını sözünü tarihe gömen milletvekili.
yeni yakılmış sigara kokusu. hani ilk yakınca bi koku var ya. ha o işte.
an itibariyle show tv'de gösterimde olan ve sinir katsayımın hızlıca artmasına sebebiyet veren tv programı. o batuhan piatti mi ne ağzını yüzünü patlatasım var.
Doğru haber olmadığı iddiaları mevcuttur. merakla iyi haber beklemekteyiz.
nefret edilmesi gereken reklamlardan biridir. kanalı değiştirmeye sebebiyet verir.
n'olursa olsun o kızdan uzaklaşmak gerekmektedir. zira kendimizi o kızın erkek arkadaşı yerine koyduğumuzda durumun ne kadar sinir bozucu ve huzursuzluk verdiğini anlayabiliriz.
bakışlardan çok rahat anlaşılabilmektedir.
yeri ve zamanında söylenmesi gereken sözdür. zira bu cümleyi çok fazla kullanmak monotonluğa sebep olabilir.
Fiziksel ve psikolojik olarak bütün bi haftanın mahvolmasına sebebiyet verebilecek durumdur.
(bkz: geçmiş olsun)
(bkz: geçmiş olsun)
doğarken.
(#9093524) entrysi ile çok önemli bir tespitte bulunan yazar. sözlüğe bu entarisiyle fazlasıyla yarar sağladı. çok teşekkür ediyoruz kendilerine.
bir tercihtir.