bugün
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- nickten isim tahmini yapmak72
- kalabalıklar içinde yalnız olmak9
- rüyamda kadın olmuştum6
- hayattan zevk alamamak15
- yazarların öldükten sonraki planları4
- gocunun nerede olması12
- makine mühendisliği3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- hikayeyi devam ettir30
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- uyumayın konuşalım2
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- sokakta kavga teknikleri3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- en güzel tatlı2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- biber dolması olsa da yesek5
- kadın2
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- yeşilçam filmi izlemek6
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- cioran neden intihar etmedi3
- uysaljakoben16
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- çağımızın hastalığı2
- jackie chan2
- aziz nikola3
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- yeni parti50
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
Kütük'ün hoşlandığı kıza kafa atmasıyla Amigo orhan'a gönderme yapan dizi.
mürsel, breaking bad taşlamalarıyla kopartmıştır.
bugünkü bölümde şüküfe, "bana amca deme" diyen amcaya "ne diyim mahmut mu diyim" diyerek çiçek abbas ve bilimum sözlük dünyasına selamı çakmıştır.
ayrıca tartışmasız bu haftanın kopartanı mürsel olmuştur. mürsel'in el bombasının pimini çekip masaya bırakması, bombalı odadan çıktıktan sonra çantasını unuttuğunu hatırlayıp geri dönmesi, o sırada bombaya doğru 'patlama' der gibi fantastik hareketler çekmesine abartısız dakikalarca gülmüşüzdür.
ayrıca tartışmasız bu haftanın kopartanı mürsel olmuştur. mürsel'in el bombasının pimini çekip masaya bırakması, bombalı odadan çıktıktan sonra çantasını unuttuğunu hatırlayıp geri dönmesi, o sırada bombaya doğru 'patlama' der gibi fantastik hareketler çekmesine abartısız dakikalarca gülmüşüzdür.
cevahir: chp mitinginde akp bayrağı sallayan ulvi.
son iki bölümünde senaristler sıçma eğilimi göstermeye başlamışlardır, güldük eğlendik şakalar komiklikler filan tamam ama,
1* şukufe eve geldiğinde bu yaşlı amca bana asıldı dükkan da diye neden demedi,
2* domuşuk adamın nerde kaldığını nerden biliyordu, adamı ikinci görüşünde kuddisi amcaların evine getirdi, teslim etti gitti.
geçen haftaki salak hırsızın karısının paçoz hali, olayların askıda kalmasından sonra bu hafta olan olaylardı, haftaya ne olacak bakalım.
1* şukufe eve geldiğinde bu yaşlı amca bana asıldı dükkan da diye neden demedi,
2* domuşuk adamın nerde kaldığını nerden biliyordu, adamı ikinci görüşünde kuddisi amcaların evine getirdi, teslim etti gitti.
geçen haftaki salak hırsızın karısının paçoz hali, olayların askıda kalmasından sonra bu hafta olan olaylardı, haftaya ne olacak bakalım.
Bu diziye konuk oyuncu gitmiyor kardeşim kasmayın işte. illa konuk olacaksa çok fazla replik verilmesin.
göynümün dizisi.
replikleriyle yardıran fakat hikaye örgüsüyle sıkan dizidir. öyküden anlayan bir senaristin acilen kadroya dahil edilmesi gerektiğine inanmaktayım. yoksa yazık olacak bu sıcak ortama.
dizide takıntılı mekanlar vardır
(bkz: at pazarı)
(bkz: at pazarı)
koyu bilal'in ağzındaki lolipopu sansürleyerek efsaneler arasındaki yerini sağlama almış dizidir.
ruhi su'ya selam çakmış dizi. türk televizyon tarihi açısından her bakımdan ilklere imza atan bir dizidir.
son bölümde doktor rolünde olan adamı bir yerlerden çıkaracağım ama bulamadım bir türlü. hani şu sonradan arayıp mürselle ilgili konuşan doktor. kimsin sen yarışmasına katılmış olabilir.
Mürsel Ayna karşısında kendinden hoşlanarak bizi yarmıştır.
--spoiler--
Mürsel aynanın karşısında saçını taramaktadır. Aynada kendine bakar.
MÜRSEL: Daaa çok yakışıklı oldum. (duraksar yüzü
düşer) Danaaa kendimdem hoşlandım, kendime nikah
düşmez bozayım biraz o zaman saçımı, akraba aşkı gibi.
--spoiler--
--spoiler--
Mürsel aynanın karşısında saçını taramaktadır. Aynada kendine bakar.
MÜRSEL: Daaa çok yakışıklı oldum. (duraksar yüzü
düşer) Danaaa kendimdem hoşlandım, kendime nikah
düşmez bozayım biraz o zaman saçımı, akraba aşkı gibi.
--spoiler--
Matruşka bebekleri gibi iç içe geçmiş ailedir .
son yayınlanan bölümde pencere kızlarının en sağda duranı -bir iki dakika da olsa- gülme krizine sebep olmuştur. cevahir ve ulvi' nin ölüm orucu üzerine;
--spoiler--
bilal: e nerden anlıycaz aj olduğunu bunun? öteden beri ağzı kokardı bu sefilin..
pencere kızı: ayy evlerinin önüne çadır kurup acıkıyorlarmış..
--spoiler--
--spoiler--
bilal: e nerden anlıycaz aj olduğunu bunun? öteden beri ağzı kokardı bu sefilin..
pencere kızı: ayy evlerinin önüne çadır kurup acıkıyorlarmış..
--spoiler--
cevahirin kardeşi annesi ve ninesinin yazmalarının uçlarını birbirine bağlayıp ağladıkları sahneden sonra bir daha izlemediğim tv dizisi...
ulvi'nin 35. bölümde sevo'ya telefonda söylediği yalan herşeye Bedel olan dizidir.
--spoiler--
sevo: iş çıkışı geleyimde hamburger yemeye gidelim ne dersin.
ulvi: olmaz. olmaz sevo ya. şimdi çok büyük bir iş geldi biliyon mu? he. ya dozerle ginger birbirine girmiş kaza olmuş çarpışmışlar. usta şimdi gingera girdi. dozer 3 takla atmış kızım ya 3 takla atmış. bende dozere girecem şimdi.
--spoiler--
--spoiler--
sevo: iş çıkışı geleyimde hamburger yemeye gidelim ne dersin.
ulvi: olmaz. olmaz sevo ya. şimdi çok büyük bir iş geldi biliyon mu? he. ya dozerle ginger birbirine girmiş kaza olmuş çarpışmışlar. usta şimdi gingera girdi. dozer 3 takla atmış kızım ya 3 takla atmış. bende dozere girecem şimdi.
--spoiler--
izleyenlerin zekalarından şüphe ettiğim dizidir.
sözlük yazarı izleyiciler, her hafta televizyonda duyduklarının aynısını sözlüğe yazarak kendi kendilerine takılıyorlar. başkasının komikliği üzerinden artı oy peşinde koşup, kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. acıyorum.
vasat oyunculuk, vasat senaryo, vasat espriler, vasatın altı izleyiciler. sonuç; berbat.
sözlük yazarı izleyiciler, her hafta televizyonda duyduklarının aynısını sözlüğe yazarak kendi kendilerine takılıyorlar. başkasının komikliği üzerinden artı oy peşinde koşup, kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. acıyorum.
vasat oyunculuk, vasat senaryo, vasat espriler, vasatın altı izleyiciler. sonuç; berbat.
diğer benzerlerinin aksine karekterlerinin birbirinden komik olduğu dizidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar