bugün
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak8
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması8
- göz kanlanması6
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- uludede'nin cenaze eventi8
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş4
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- uludede'yi karıya götürmek7
- 3 kere üst üste 31 çekmek9
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- pick me girl5
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- avare be3
- ekmeğe çikolata sürmek7
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- gunluklerim aylik olmus4
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- uludede nim mirası4
- sürekli özür dileyen insan5
- söylenilen pembe yalanlar3
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı5
- gece gece nervioyu düşünüp efkarlanmak3
- bana ayrılan sürenin sonuna geldik4
- eyeliner çekme yöntemleri7
- trump'ın iran açıklaması2
- sarma3
- gece kapıya dayanan zombilere lahmacun ısmarlamak4
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
- robotların insanlara baş kaldırması5
- ortaçağda cadı avlamak3
- yunan adalarına gitmek20
- kömbe6
- fatma betül sayan kaya64
- kahverengi göz kalemi6
- dinci ahlaksızlığı19
- queen ravenna olarak aranızdan kopuyorum3
- ciğer yiyen midesizler10
- arkadaşlar3
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- ciğer vs kokoreç8
- makyajın ciltte pütür durması5
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması3
- inci sözlük8
Kütük'ün hoşlandığı kıza kafa atmasıyla Amigo orhan'a gönderme yapan dizi.
mürsel, breaking bad taşlamalarıyla kopartmıştır.
bugünkü bölümde şüküfe, "bana amca deme" diyen amcaya "ne diyim mahmut mu diyim" diyerek çiçek abbas ve bilimum sözlük dünyasına selamı çakmıştır.
ayrıca tartışmasız bu haftanın kopartanı mürsel olmuştur. mürsel'in el bombasının pimini çekip masaya bırakması, bombalı odadan çıktıktan sonra çantasını unuttuğunu hatırlayıp geri dönmesi, o sırada bombaya doğru 'patlama' der gibi fantastik hareketler çekmesine abartısız dakikalarca gülmüşüzdür.
ayrıca tartışmasız bu haftanın kopartanı mürsel olmuştur. mürsel'in el bombasının pimini çekip masaya bırakması, bombalı odadan çıktıktan sonra çantasını unuttuğunu hatırlayıp geri dönmesi, o sırada bombaya doğru 'patlama' der gibi fantastik hareketler çekmesine abartısız dakikalarca gülmüşüzdür.
cevahir: chp mitinginde akp bayrağı sallayan ulvi.
son iki bölümünde senaristler sıçma eğilimi göstermeye başlamışlardır, güldük eğlendik şakalar komiklikler filan tamam ama,
1* şukufe eve geldiğinde bu yaşlı amca bana asıldı dükkan da diye neden demedi,
2* domuşuk adamın nerde kaldığını nerden biliyordu, adamı ikinci görüşünde kuddisi amcaların evine getirdi, teslim etti gitti.
geçen haftaki salak hırsızın karısının paçoz hali, olayların askıda kalmasından sonra bu hafta olan olaylardı, haftaya ne olacak bakalım.
1* şukufe eve geldiğinde bu yaşlı amca bana asıldı dükkan da diye neden demedi,
2* domuşuk adamın nerde kaldığını nerden biliyordu, adamı ikinci görüşünde kuddisi amcaların evine getirdi, teslim etti gitti.
geçen haftaki salak hırsızın karısının paçoz hali, olayların askıda kalmasından sonra bu hafta olan olaylardı, haftaya ne olacak bakalım.
Bu diziye konuk oyuncu gitmiyor kardeşim kasmayın işte. illa konuk olacaksa çok fazla replik verilmesin.
göynümün dizisi.
replikleriyle yardıran fakat hikaye örgüsüyle sıkan dizidir. öyküden anlayan bir senaristin acilen kadroya dahil edilmesi gerektiğine inanmaktayım. yoksa yazık olacak bu sıcak ortama.
dizide takıntılı mekanlar vardır
(bkz: at pazarı)
(bkz: at pazarı)
koyu bilal'in ağzındaki lolipopu sansürleyerek efsaneler arasındaki yerini sağlama almış dizidir.
ruhi su'ya selam çakmış dizi. türk televizyon tarihi açısından her bakımdan ilklere imza atan bir dizidir.
son bölümde doktor rolünde olan adamı bir yerlerden çıkaracağım ama bulamadım bir türlü. hani şu sonradan arayıp mürselle ilgili konuşan doktor. kimsin sen yarışmasına katılmış olabilir.
Mürsel Ayna karşısında kendinden hoşlanarak bizi yarmıştır.
--spoiler--
Mürsel aynanın karşısında saçını taramaktadır. Aynada kendine bakar.
MÜRSEL: Daaa çok yakışıklı oldum. (duraksar yüzü
düşer) Danaaa kendimdem hoşlandım, kendime nikah
düşmez bozayım biraz o zaman saçımı, akraba aşkı gibi.
--spoiler--
--spoiler--
Mürsel aynanın karşısında saçını taramaktadır. Aynada kendine bakar.
MÜRSEL: Daaa çok yakışıklı oldum. (duraksar yüzü
düşer) Danaaa kendimdem hoşlandım, kendime nikah
düşmez bozayım biraz o zaman saçımı, akraba aşkı gibi.
--spoiler--
Matruşka bebekleri gibi iç içe geçmiş ailedir .
son yayınlanan bölümde pencere kızlarının en sağda duranı -bir iki dakika da olsa- gülme krizine sebep olmuştur. cevahir ve ulvi' nin ölüm orucu üzerine;
--spoiler--
bilal: e nerden anlıycaz aj olduğunu bunun? öteden beri ağzı kokardı bu sefilin..
pencere kızı: ayy evlerinin önüne çadır kurup acıkıyorlarmış..
--spoiler--
--spoiler--
bilal: e nerden anlıycaz aj olduğunu bunun? öteden beri ağzı kokardı bu sefilin..
pencere kızı: ayy evlerinin önüne çadır kurup acıkıyorlarmış..
--spoiler--
cevahirin kardeşi annesi ve ninesinin yazmalarının uçlarını birbirine bağlayıp ağladıkları sahneden sonra bir daha izlemediğim tv dizisi...
ulvi'nin 35. bölümde sevo'ya telefonda söylediği yalan herşeye Bedel olan dizidir.
--spoiler--
sevo: iş çıkışı geleyimde hamburger yemeye gidelim ne dersin.
ulvi: olmaz. olmaz sevo ya. şimdi çok büyük bir iş geldi biliyon mu? he. ya dozerle ginger birbirine girmiş kaza olmuş çarpışmışlar. usta şimdi gingera girdi. dozer 3 takla atmış kızım ya 3 takla atmış. bende dozere girecem şimdi.
--spoiler--
--spoiler--
sevo: iş çıkışı geleyimde hamburger yemeye gidelim ne dersin.
ulvi: olmaz. olmaz sevo ya. şimdi çok büyük bir iş geldi biliyon mu? he. ya dozerle ginger birbirine girmiş kaza olmuş çarpışmışlar. usta şimdi gingera girdi. dozer 3 takla atmış kızım ya 3 takla atmış. bende dozere girecem şimdi.
--spoiler--
izleyenlerin zekalarından şüphe ettiğim dizidir.
sözlük yazarı izleyiciler, her hafta televizyonda duyduklarının aynısını sözlüğe yazarak kendi kendilerine takılıyorlar. başkasının komikliği üzerinden artı oy peşinde koşup, kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. acıyorum.
vasat oyunculuk, vasat senaryo, vasat espriler, vasatın altı izleyiciler. sonuç; berbat.
sözlük yazarı izleyiciler, her hafta televizyonda duyduklarının aynısını sözlüğe yazarak kendi kendilerine takılıyorlar. başkasının komikliği üzerinden artı oy peşinde koşup, kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. acıyorum.
vasat oyunculuk, vasat senaryo, vasat espriler, vasatın altı izleyiciler. sonuç; berbat.
diğer benzerlerinin aksine karekterlerinin birbirinden komik olduğu dizidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar