bugün

/86
--spoiler--
cevo hapse girerse bende girerim her türlü

biz ana 2 baba 2 kardeşiz.
--spoiler--
kütük karakterinin hoşlandığı kızla kafa tokuşarak* selamlaştığı dizi.
kütük karakterinin kendini reddeden kıza kafayı gömdüğü dizidir.*
bugün kütüğün aşık olduğu kız rolünde oynayan kızın pırıl ın yanına diziye girmesini diliyorum. gerçi o kafayı yedikten sonra kolay kolay kendine gelemez. *
kütüğün selamün aleyküm diyerek olaya girişi, akabinde kızın kafasını tutarak kendi kafasıyla tokuşturması, benden hoşlanmaya başla demesi ve nihayetinde reddedilmesiyle kafayı atıp gitmesine kahkahalarla güldüğüm komik dizi.
--spoiler--
mürsel bebeğinin erkek olduğunu öğrendiğinde kuddusi'ye :

+ kuddusü baba bebek erkek. şeyi var senin benim gibi.
--spoiler--
kütük karakterinin hoşlandığı kızla buluşmak için parlak kırmızı ceket ile okula geldiği dizidir.
cevahir'in ulvi'ye atın oğlu demesiyle yaran dizidir.

böyle bir küfürü bu şekil sansürlemek... pes doğrusu. *
Türk Dizi Tarihinde, oran olarak En fazla olumlu oy alan Süper Baba'dan sonra, 10 üzerinden 9.02'yle 2. Sırada olan dizidir.. Geniş Aile'den bahsediyorum..
bu dizide gördüğüm zaman gazetesiyle nereye mesaj vermek istediğini anlayamadım. herkes bilirki zaman gazetesi abone sistemiyle tirajı üst sıralara çıkmaktadır. yani bir evde kimi zaman 20-30 gazete bulabilirsiniz. hangi zihniyetin ürünü olan gazetenin elde olması çok düşündürücü olsa gerek. yakında vakit, yeni şafak gazetelerini de görmemiz mümkündür.
--spoiler--

eski bölümlerden birinde mürselle koyu bilal karşılaşırlar.

m- bende devletteyim, ellerinizi görebileceğim bir yere koyun, hadi hadi koyu bilal senin derdin ne dostum.
kb- lan pasifik bana böyle hiper pasif hareketler yapma, yürü git lan cırcır.

--spoiler--
içinde aile ismi geçen dizilerden tiksinmeme rağmen bünyeme bambaşka bir coşku yaşatmış dizidir. bunda en büyük pay sahibi dizinin senaristi cüneyt inay'dır. replikler komik olmasa oyunculuklar, yönetmenlik, konsept hepsi yalandır.
şu cümleyi duyabilmemizi sağlamış bir dizidir: he mi ya la?
bugünkü bölümün özeti:

Kuddisi'nin askerlik arkadaşı Nasip, misafirliğe geliyor. Çapkınlık yapan ve her yakalandığında kabahati Cevahir'in üzerine atan Nasip, Cevahir'in başına olmadık işler açıyor.
an itibari ile beşiktaş tribünlerine selam çakmıştır.
ulvi nin birlikte ölüm orucu tuttuğu cevahir e " cevo tükrüğünü yutunca ölüm orucu bozuluyor mu ha" demesiyle koparan dizi..

(bkz: cevahir den aforizmalar)

--spoiler--
gönlümün açlığından atar damarım kokuyor..
--spoiler--
as oyuncuları bir yana arka plandaki oyuncularıyla bile yerlere yatıran dizi.at pazarının hasan sabbah'tan sonraki lideri kütük ve kayınco kunter geleciğin yıldızı olmaya adaylar.
çarşı'ya selam diziye devam.
(bkz: yeter kuddusi baba yeter)
en iyi örnek için; (bkz: ziyagiller)
koyu bilal'in ağzındaki lolipop şekerin sansürlenmesi ile beni benden alan dizi.
an itibari ile nazan'a çizdikleri kaşlarla yarılmama sebep olmuşlardır. sanırım şahan gökbakar'ın nevriye budak'ına selam çakmışlardır.
cevodan çok zekainin ön plana çıkarılmasını istediğim dizi cevo kendini tekrar eder oldu zek ve tayfası her bölüm yardırmakta.

--spoiler--
o değil de olacakları gözümüze gözümüze sokmasa keşke zekainin bilgi yarışmasında genel kültürde dedesinin dinlediği türkücü *çıkcak gibi.
--spoiler--
edit:uyarısı için antitez'e teşekkürler
--spoiler--
ne demişler; dünya kadar malın olacağına, fındık kadar aaaa yalın olsun.
--spoiler--
çok fena bir ayara daha imza atmış dizi.

mürsel: babaannemin küçük bir toprağı vardı, büyüdü gelişti sattım.

nazan: yabancılara mı sattın yoksa?

mürsel: olur mu eşek arısı mıyım ben.

repliğinde ki arı anap'ın simgesi olmakla beraber, yabancılara sattıkları topraklara vurgu yapılmıştır. vay arkadaş diyorum.
zekai yarmıştır;

--spoiler--
olum adama tikky diyoruz da, adam miami deki tüpçünün numarasını biliyo!.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026