bugün

görsel
https://youtu.be/0-UQ-NWcZYA
86'lar, 87'ler ergun gursoy'lar, tofaslar, sahinler...
Ali koç gidene kadar kafası rahat futbol kulübüdür.
Bu ülkede diğer kulüplerin ne yaptığı önemli değil önemli olan Galatasaray ın ne yapacağıdır.

Normal şartlarda fener çok kötü değil şampiyonluk için ama Galatasaray efsane bir sezon yapılanması ile efsane sezon geçiriyor.

Hem de geçen sene ki faciadan sonra.

Herkes diyor şampiyonluk için istikrar lazım ama Galatasaray yok la kodroyu kurup ligin içinden geçeriz diyor geçiyor.
inşallah cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olacak.
https://youtu.be/0-UQ-NWcZYA
Sanırım bugün maçı olan takım. Her şeyi anladım iyi hoş fakat neden o yarısı sarı yarısı kırmızı kıvırcık bonus peruğu takıyorsunuz? Bilmiyordum metroda bir anda görünce korktum aq. Yapmayın böyle şeyler koca koca adamlar. Korku filminin içine hapsoldum sandım.
Futbol takımı tutmam.
Göt yanıkları başlamış taraftarında. Götleri tutuştu sağa sola saldırıyorlar sözlükte ahaha. Olum bizim ölümüz en zor deplasmanlarda 3 puan alıyorsa korkun. Alanya dep, Karagümrük dep, başakşehir dep. Hepsinde koyduk. Size haftaya vodafone’da bjk koyunca ne yapacaksınız? Buruk okanın götüne teneke bağlayacaksınız ahahah.
Biz arenada size öyle bi koyacagiz ki hem jesus hem ali kocun artik neresine ne bağlarsınız siz düşünün amk.
- şampiyonlar ligi gruplarında asla 0 çekmemiştir. çeken var tabi.
- 7-8 gol yememiştir resmi maçlarda. yiyen var tabi.
- rakip taraftarın oturacağı yere saman ve çamur koymamıştır. koyan var tabi.
- rakip takımın teknik direktörüne cep telefonu fırlatmamıştır. fırlatan var tabi.
- elle gol atmamış, kale çizgisi üzerinden smaçla top çıkartmamıştır. atan ve çıkartan var tabi.
hem futbol hem basketbolda avrupa kupası sahibi, en başarılı türk spor kulübüdür. kıskananlar çatlasın.
inancımız tam. Haftaya beşiktaşı fa yeneceğiz gerekirse. Takimin da inanci var. Boyle gerilimli maçlarda 1-3 ten geri gelmek cok zordur. Biraz daha konsantre olabilsek 4 ü atacaktik ama kısmet değilmiş. Musleranin kötü günüydü.

zerre telaş yok. Avans verdik.Kuşların hevesini kursağında bırakacak cimbomum.
Olur böyle şeyler takım iyi oynuyor

Defansif ve kaleci hatası oldu.

Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın.
Karagümrüğe 2 puan kaybedip şampiyonlar liginde 0 çekmediğini yazan denyo taraftarları olan kulüp.
Karagümrük başlığına ağlayacaksın, burada galatasaray güzellemesi yapmanın sırası değil.

Ha ayrıca avrupa kupalarında östersünd yada trömsö gibi takımlara elendiğini de yazıver başka zamanda samimiyetine inanalım genç adam.

Varsa tabii.
görsel
Dua ve himmete muhtaç kalan takım*.
tırt ya .
görsel

https://youtu.be/E7sBgJHO_T0

Kalbimdesin..
tamam, hakemler aleyhimize ve fenerbahçe lehine çok hata yaptı. tamam, fener ve beşiktaş ciddi direniş görmeden çok maç kazandı.
ama suçlusunuz sayın buruk ve kadro. çünkü konyaspor maçı ile futbolda başlayan düşüşü durduramadınız. bize de maçları izlememek dışında çare bırakmadınız.
yolunuz açık olsun. ama son iki haftadır çok kalp kırdınız, belirteyim.
Kanser etti bu gece kanser.hele o yediğimiz 2.gol.vur şişir ileri geç adamlar zaten press yapıyor çok haybeye yedik.birde geçen haftada aynından yedik insan ders alır.
Oldu olası Hava toplarından sıkıntı çeken takım. Duran toplardan çok gol yiyor.
inşallah şampiyon olamazlar. Fenere razıyım bi tsli olarak.
görsel

Ahahahahahahahahahahahahaha.

görsel
son dört maçı final niteliğinde. en ufak bir hata şampiyonluğu elinden alır.

aslolan sen de hayal kurma o jesus'la şampiyon olamayacağınızı taa sezon başında söyledim size. hele hele ligin şampiyonu son maç yani arena'daki galatasaray-fener maçında belli olacaksa geçmiş olsun size. şampiyon olacağım derken ligi üçüncü bile bitirebilirisiniz, beşiktaş'ın gidişatına bağlı tabi. fenerbahçe'nin derbilerde numarası yok kaldı ki şampiyonluk maçı maç arena'da galatasaray farka bile gidebilir. arena'daki derbi dolmabahçedeki derbiye benzemez.