/888
uefa kupası olmayan takımın taraftarları tarafından sevilmeyen uefa kupası sahibi tek türk takımıdır..
bir zamanlar ömer çavuşoğlu abimizin tarifini yaptığı üçüncü sınıf alt segment çakma futbol kulübüdür. yazık..
görsel
Hic sevmem .maç çıkışı hiç bir suçumuz olmamasına rağmen Galatasarayli taraftarların saldırısına ugramistik.
Her dönem acıtan hoplatan takım. Ağlayın evladım.
TFF, harcama limitlerini açıkladı.

başakşehir - 170 milyon TL
trabzonspor - 152 milyon TL
beşiktaş - 298 milyon TL
Galatasaray - 493 milyon TL
fenerbahçe - 177 milyon TL

%15 sapma hakkı ile Galatasaray 493 Milyon TL yani 60 Milyon Euro ile en fazla harcama hakkına sahip takım.
artık türk futbolu küçülmeye gidiyor ekonomi kötüye gittiği için. bu yüzden düşürülen limitlerle ekonomiyi rahatlatmak hedefleniyor. futbolculara ödenen milyon eurolar ülkede kalmış ve ekonomiye katkı vermiş olacak. sorun şu ki bu limite göre kurulacak olan kadroları avrupada paramparça ederler.

tek kurtuluş yolu ajax, porto ve benfika gibi sıfırdan oyuncu yetiştirip satmak.
sosyal medya üzerinden yaygara kopartılan camia.

terim geldiğinde de aynı yaygararı kopartmıştı bu asalaklar. ne oldu sonra? öpe öpe kutladınız gelen şampiyonlukları. dansöz gibi kıvırttınız her zaman yaptığınız gibi. befret ettiğiniz terim'in götünü yaladınız hiç utanmadan.

bu seferkinin farkı arda'nın başarısız olacağına aşırı derecede emin olmaları. bu sefer haklı çıkmayı o kadar çok istiyorlar ki galatasaray'ın başarısız olması için yağmur duasına çıkacak yavşaklar. aksi durumda çünkü ettikleri o büyük lafları götlerine sokarak bile gizleyemeyeceklerini biliyorlar çünkü.
Dünya yıldızı ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan kulüp.
uefa kupasından elenmesi lazım 3 ön eleme oynamak insan işi değil.
Bir aralar çok fanatiktim. Zamanla bitti ama.
görsel
Millet birer ikişer takviye yaparken arda turan gibi bir virüse yıllık 4 milyon ödeyen takımımız. Taraftar transfer bekliyor haberiniz olsun.
Yıllık 4 milyon tl feda olsun..

Mert hakan yandaşa imza parası 10 milyon tl nakit verildi. Bilin istedim.

5 maç garanti tek başına alır bu sene..
arda turan gibi karaktersiz bir futbolcuyu transfer ederek şaşırtmıştır.
mert hakan transferinde mebla nedir bilmem ama yanlış yapmış kulüp.
he çok mu yanlış? hayır. zira GS tercih etmeyip malum kulübe gidenlerin sonu belli çok şaşırmamak lazım.

şunun unutmamak lazım GS ölüsü alayının dirisini silkeler.
transferler politikasını ağırdan almasını daima takdir ettiğin takımım.
sırf taraftarı kazanmak için gerekli gereksiz ataklar yapmıyor. 3 mevkiye sağlam yapılacak atış şampiyonluğu yine rahat getirir.
Maicon satışında yanlış yapmış takımım

Aga maicon sadece 1.4 milyona sattık.
Takımın stopere ihtiyacı var
Ki bir stoper en az 5 milyon Euro

Maiconun yıllık ücreti 3 civarı falan

Yani 1.4 kar edeceğiz diye 5 milyon Euro artı maç başı artı gelen adamın kulübüne para vereceğiz..

Yazık oldu..
görsel
devleti çok ciddi şekilde sömüren ama taraftarları tarafından tanrı yerine konulup tapılan takımdır. galtasarayın başkanlarıda bu taraftar isimli enayilere bakıp bu ahmakları nasıl sömürdükleriyle alay ediyorlardır sanırım.
galatasaray ailesi denilen takımın hissedarları yöneticileri ve onun çocukları 100 yıldır bu ülkede saltanat sürüyor.
sevgili galatasaraylı bu takım sana ne verdi? kuru yalanlardan başka.
görsel
iddia ediyorum son 10 yıldaki tüm şampiyonluklarının sebebi lehine yapılan hatalar ve kollanmasıdır! Afedersiniz bu a******r ne derse o anında kabul ediliyor. Hiçbir şampiyonluğu haklı değildir, başına şanlı kelimesini getirmek ayıp kabul ettiğim şeydir.
Yine beyinsiz kuşları sabah sabah ayağa kaldıran takımım.

Köpekler istedi diye atlar ölmez beyler...
Mustafa Cengiz: "Transfer bitmez. 4 Ekim'e kadar süremiz var. Limitlerimiz içinde hem gelenler hem gidenler olacak."

Mustafa Cengiz: "Siz bi kural koyuyorsunuz. Siz bunu kafanıza göre değiştiremezsiniz. Ben buna istediğim gibi uymam, aşarım diyemezsiniz. Kurallara uymazsanız, kaos ve anarşi olur."

Mustafa Cengiz: "Ben başkalarının anlaştığı futbolcuyu ayartıp kat kat daha fazla para verirsem ve limitless dersem beni suçlayın."

Mustafa Cengiz: "Biz, limitlerimiz içinde, Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda transferleri yaparız. Kuralları kafamıza göre değiştiremeyiz."

Mustafa Cengiz: "Siz hem karnım doysun diyeceksiniz, hem yemeğim eksilmesin diyeceksiniz. Böyle bir dünya yok."

Mustafa Cengiz: "Bir takım biz istersek her futbolcuyu alırız diyor. Samimi söylüyorum futbolcular önce Galatasaray'a gelir, anlaşamazlarsa kat kat daha fazla paraya diğer takıma giderler."
tartışılmasız türkiye'nin en büyük takımıdır. net.
Yeri Türkiye ligi değil layık olduğu Fransa 2.ligidir.
© copyright 2005 - 2026