bugün

/888
görsel
avrupa fatihiymiş..
En iyi döneminde bile Fenerbahçe'yi yenemeyen şanssız takım.
kasımpaşa gibi zor deplasmanda (ki itneler bize hep ters gelirdi)
tam dört gol atarak

ben bitti demeden bitmez diyen takımım.

maça gelecek olursak
fegouli inanılmazdi (bence futbol kariyerinin en iyi maçıydı)
belhanda maçın adamıydi
defansa iş düşmedi fazla
diagne hala üzerindeki formayı taşıyamıyor..

umarım fener maçına kadar 0 kayıp gidersek
fenerdende saracoğlunda beraberlik alırsak geliyor 22..
bugün oynanacak Benfica maçının kompozisyonunu yazıyorum.

Maç Galatasaray'ın istekli oyunuyla başlayacak, Galatasaray kontrataktan bir gol yiyecek ve hücum ağırlıklı oyundan ufak ufak düşmeye başlayıp savunma ağırlıklı bir oyuna dönecek, bu aralarda diagne 1-2 faul yapacak ve belkide kırmızı kartla atılacak. Tüm bunlar olasıya kadar da fatih terim öylece oturup izleyecek.

Eğer galatasaray 11 kişi olarak tek gol yiyerek devre arasına girerse Fatih terim değişiklik yapmaz ve oyunu 60 dakikalara kadar izler ve 60. dakikalarda herkesi dumur edecek saçma sapan değişiklikler yapar.

Eğer Galatasaray 11 kişi olarak 2 golle devre arasına girerse fatih terim arada saçma sapan 1-2 oyuncu değişikliği yapıp 2. yarıya öyle başlar yine oyunu 80. dakikalara kadar öylece izler ve son oyuncu değişikliğini de 80. dakikalarda yapar.

eğer araya diagne kırmızı kart görmüş şekilde girerse de arada yine saçma sapan 2 oyuncu değişikliği yaparak full defans yapan bir takım çıkartır sahaya ve yine 80. dakikalara kadar seyirci gibi izler.

maç bu anlattıklarımdan çok farklı olmayacak diye düşünüyorum, inşallah kazanırız ama ben buna pek ihtimal vermiyorum.
bugün ilk 15-20 dk içinde gol atarsa turu geçecek takımım..

belhanda
fegouli
diagne en güvendiğim adamlar

musleraya büyük görev düşüyor
lyundama ve marcaoyada tabiki....
inşallah kazanır dediğim takımım şuan benfica kazanacak diye bi his var içimde 2 1 diye ama umuyorumki galatasarayımız kazanır.
Bence bugün en büyük görev kanat oyuncularına düşüyor. eğer geçen maçtaki gibi bireysel hatalar yapılmazsa, oyunu açmak da sıkıntı olmaz. O zaman Lyindama ve Marcao tandemi oyunu rakip alana taşıyabilir. Yoksa işimiz gerçekten zor.

Djiagne den hiç umudum yok açıkçası.
Yensende seninleyim, yenilsende seninleyim.
Gönlümün kazananı her daim sensin canım takımım.
Benficanın yedekleriyle berabere kaldıklarına sevinen taraftara sahip takım. Evet.
UEFA kupasından elenmesi ile birlikte bu sezonki şampiyonluğunu garantiye alan futbol kulübü.
Emre geldi acilen 4 4 2 sistemine geçilmeli o zaman daha iyi futbol oynariz.
Kanatlıların zoruna gitmesin, çakma istatisliklerle. Adımız yeter.
trabzonspor maçından sonra trabzonsporluların hakem hatalarına serzeniş etmelerine ''ağlamyın len ne ağladınız zaten size koyuyoduk'' diyerekten cevap verirken benfica maçlarında yapılan hakem hatalarından sonra '' yav doğradılar bizi bu ipneleri elerdik burda penaltı işi bozdu orda da golümüzü vermediler yeaa bizi her yerden bitiriyorlar diye serzeniş eden enteresan bir güruha sahip takım. lan tamamen aynı mantık benfica istese portekiz de yatırır kaldırırdı sizi zaten. adamlar 10 kere gelir atamaz sen 2 kere gidersin 2-0 olur maç. ki 9 kişi kalmış ve bir de penaltı almış olursan bu ihtimal sanki daha da artıyor.

(bkz: bildiriyi imzaladınız)
başkan erdoğan birazcık feraset sahibiyse bu kulüp görünümlü yapıyı alaşağı eder, kanserli rahmi dağıtır.
nam-ı değer kuş siker..
https://s17.directupload....mages/190224/fl2efjwe.jpg
Dünkü son dakika golü olması 2-3 haftaya Başakşehir şampiyonluğunu ilan edecekti. Lakin Başakşehir puan kaybetmez ise 4-5 haftaya zaten şampiyon olacak.

Edit; Ne eksiliyorsunuz bende galatasaray lıyım. Ama galatasaray ın bütün maçlarını kazanması yetmiyor. Başakşehir in 1 yenilgi alması lazım. Galatasaray ın şampiyon olması icin yalan mı?
Hatayspor a karşı bile hakemlerden ayrıcalık bekliyor amk.
yedek kadrosu 1.ligde oynasa küme düşer.
ya şu köpekleri bi dışarı alalım önce.

amk hataydan 4 tane yiyoruz yine gelip ağlıyorlar kalıbını sikicem birinizin en sonunda.

güzide bir istanbul kulübü. en fazla başarıya imza atanından..
totoyu son an da kurtardılar. im "para" tor klübe de ecel telleri döktü.
Ahahahahhahahaha ayrıcalık bekliyorlar diyor amk sığırına bak bi.
2 tane gol hediye etti hakem karşıya, ne olsun istiyonuz lan?
as kadrolarıyla kupadan teker teker elenmiş kanatlı yavşakları başlığına toplamış türkiye'nin en büyüğü.

hakem görünümlü tetikçinin tüm çabalarına rağmen yedek kadromuzla yarı finale çıktık.

kudurun amk. *
Burada dalga geçenler; Ümraniye'nin patlıcanını yiyenlerle, tiner çektiği için kupadan siktiri yiyenler.
Düşünün çıtayı.. Yazık lan bunlara.
Süt kupası maçında, alt lig takımı ile oynuyorsun
4 gol yiyorsun
Hakem diye ağlıyorsun
Hasan Şaş ve Fatih Terim dördüncü hakemi dövmediği kalıyor
Maçı anlatan Levent Tüzemen Gs amigoluğu yapıyor
Siz nasıl bi camiasınız lan
Ben yazmaya utandım şunları

Sorun, hakemi dövmeye kalkmaları değil, buna müsade edilmesi.
işlerini nasıl düzgün yapsın bu adamlar, mümkün mü? Dövseler, dayak yiyen hakeme düdük astırılır.
© copyright 2005 - 2026