bugün
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi8
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- bira cips6
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar4
- yalnizca deli yalnizca sair3
- laptop5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- maden suyu4
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- oytun erbaş3
- aga be şarkılar5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması6
- sözlük kızlarının kombinleri20
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- velvet vs nervio19
- bir zaman hatası2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- mezarlıkları sevmek5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- özgür irade ve determinizm üzerine bir tartışma2
- alparslan türkeş in atatürk düşmanı olması2
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
- karanlık bir akşamüstü hüzünlü gezer olmak2
- ktç birader4
- allah6
- manyak olmaya karar verdim9
- lahmacun4
- yıllık izin2
- aylık 470 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- selam sözlük4
- slavko vincic15
- velvet12
- nervio11
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- alparslan türkeş kadir mısıroğlu ilişkisi2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- hayat2
- aşkın nur yengi2
Burada dalga geçenler; Ümraniye'nin patlıcanını yiyenlerle, tiner çektiği için kupadan siktiri yiyenler.
Düşünün çıtayı.. Yazık lan bunlara.
Düşünün çıtayı.. Yazık lan bunlara.
Süt kupası maçında, alt lig takımı ile oynuyorsun
4 gol yiyorsun
Hakem diye ağlıyorsun
Hasan Şaş ve Fatih Terim dördüncü hakemi dövmediği kalıyor
Maçı anlatan Levent Tüzemen Gs amigoluğu yapıyor
Siz nasıl bi camiasınız lan
Ben yazmaya utandım şunları
Sorun, hakemi dövmeye kalkmaları değil, buna müsade edilmesi.
işlerini nasıl düzgün yapsın bu adamlar, mümkün mü? Dövseler, dayak yiyen hakeme düdük astırılır.
4 gol yiyorsun
Hakem diye ağlıyorsun
Hasan Şaş ve Fatih Terim dördüncü hakemi dövmediği kalıyor
Maçı anlatan Levent Tüzemen Gs amigoluğu yapıyor
Siz nasıl bi camiasınız lan
Ben yazmaya utandım şunları
Sorun, hakemi dövmeye kalkmaları değil, buna müsade edilmesi.
işlerini nasıl düzgün yapsın bu adamlar, mümkün mü? Dövseler, dayak yiyen hakeme düdük astırılır.
Bu hafta en zor maçlarindan birini oynayacak takimim hava sartlari ve deplasman ikisi bir arada.
Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel taa arşa şanlı Galatasaray…
Taraftarı itici olan beach club.
2018-2019 sezonunu her şeye rağmen şampiyon olarak kapatacaktır.Hiç kimse inancını kaybetmesin. Mayısların sözü var bize.
2018-2019 sezonu Şampuanı.
Sonuna kadar mücadele edecegiz her türlü ayak oyunlari olsa bile.
çok iyi futbol oynayıp da şampiyon oldukları bir seneyi hatırlayamadığım takım. cidden bunu laf atmak için söylemiyorum şöyle tüm türkiye'nin takdirini kazanarak şampiyon oldukları bir sene varsa yazın ben hatırlamıyorum. varsa yoksa fenerbahçe'nin mallıklarıyla, hakemlerin ittirmeleriyle, fatih terim'in kavga dövüşleriyle son dakika golleri, penaltıları sayesinde kazanılmış şampiyonluklar görüyorum bu takımda hep. bir de bunu winnerlık diye yutturmaya çalışıyorlar. galatasaray'ın 6., 8., 4. olduğu senelerde niye çıkmıyor bu winnerlık?
dediğim gibi birilerini kızdırmak için söylemiyorum ben bu takımın taraftarı yerinde olsam sürekli ite kaka kazanılan maçlardan rahatsız olurdum açıkçası açık ve net.
dediğim gibi birilerini kızdırmak için söylemiyorum ben bu takımın taraftarı yerinde olsam sürekli ite kaka kazanılan maçlardan rahatsız olurdum açıkçası açık ve net.
Nasil ite kaka sampiyon olduk amk geçen sene koyduk geçtik.
$ike yaptiniz 8 9 puan koyduk süper final diye bir götlük çikti onda da koyduk.
Süper kadro kurduk avrupada iyi sonuçlar aldik yabanci kurali çikti.
Say say bitmiyor amk.
$ike yaptiniz 8 9 puan koyduk süper final diye bir götlük çikti onda da koyduk.
Süper kadro kurduk avrupada iyi sonuçlar aldik yabanci kurali çikti.
Say say bitmiyor amk.
Şampiyonluk şansı hâlâ vardır ve kasım 1999'da 6 ay sonraki uefa kupasını alma ihtimalinden kat kat fazladır. Böyle bir hikaye yazılacaksa Galatasaray'da, onun yazarı Fatih Terim'den başkası değildir. Kalan 10 hafta 30 puan var. Hiçbir şey bitmiş değil. Umut tacirliği yapmak istemiyorum ama başakşehir'in bir yenilgisine bakıyor hâlâ iş. Puan farkı tek maça indiği an o stresi yine kaldıramayacaklar bunları herkes biliyor. Yeter ki o kayıp gelsin. Gelecek de zaten. Mesele bizim değerlendirmemiz. Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır.
devlet üstün hizmet madalyasına sahip tek kulüptür.
Net Türkiye'nin en asil kulübüdür.
Diğerlerinden çok farklı tarihi vardır.
Galatasaray gibi kültürü olan bir kulüp olmasaydı, Türkiye sporunun işi zordu. Keşke Mekteb-i sultani gibi daha fazla okul olsaydı da geçmişte, amigo müptezellerin iftiraları ile uğraşmasaydık. Ama ağlamaları da bir yandan zevkli oluyor :/
Diğerlerinden çok farklı tarihi vardır.
Galatasaray gibi kültürü olan bir kulüp olmasaydı, Türkiye sporunun işi zordu. Keşke Mekteb-i sultani gibi daha fazla okul olsaydı da geçmişte, amigo müptezellerin iftiraları ile uğraşmasaydık. Ama ağlamaları da bir yandan zevkli oluyor :/
galatasaray lisesi mezunları kongreye uzun zamandır alınmıyor üye yapılmıyor. mustafa cengiz başkanın kesin direktifi var. hiç bir başvuru kabul edilmiyor, eften püften sebeplerle. oysaki eskiden galatasaray yönetmeliğine göre mezunları direkt üye yapılıyordu. galatasaray şuan ikiye bölünmüş durumda. büyük bir iç savaş var medyaya yansımayan.
mustafa cengiz başkana bu süreçte galatasaraylılar destek olmalı eğer liseliler üye yapılırsa taraftarlığı mı bırakıyorum. 150 liseli sevinceğine 250 başakşehirliler sevinsin daha iyi.
tehlikeyi erken farkeden mustafa cengiz başkan büyük bir savaş veriyor. allah yardımcısı olsun.
mustafa cengiz başkana bu süreçte galatasaraylılar destek olmalı eğer liseliler üye yapılırsa taraftarlığı mı bırakıyorum. 150 liseli sevinceğine 250 başakşehirliler sevinsin daha iyi.
tehlikeyi erken farkeden mustafa cengiz başkan büyük bir savaş veriyor. allah yardımcısı olsun.
maçı çevirecektir. ikinci yarı 2 bitecek.
Tamam buraya kadarmis topu diktik bu sezon amk.
Edit: bir mucize oldu biri var çok ugurlu geldi truva li helen misin bee
Edit: bir mucize oldu biri var çok ugurlu geldi truva li helen misin bee
çevirecek bu maçı.
şampiyonluk umurumda değil ama terim işini layıkıyla yapmıyor!
defans hattı ayakta duramıyor, ortasahada belhanda resmen yürüyor, emre taşdemir sol açık olmasına rağmen bütün aldığı topları defansa dönüyor, o zaman sol açık olmanın ne anlamı var? getir sıradan bir adamı koy açığa aldığını geri kussun.
olmaz! bu futbolla şampiyon olmak istemiyorum. sezon sonu muslera hariç bütün kadronun yenilenmesi lazım. muslera da daha iyi bir kulübe gider sanıyorum.
defans hattı ayakta duramıyor, ortasahada belhanda resmen yürüyor, emre taşdemir sol açık olmasına rağmen bütün aldığı topları defansa dönüyor, o zaman sol açık olmanın ne anlamı var? getir sıradan bir adamı koy açığa aldığını geri kussun.
olmaz! bu futbolla şampiyon olmak istemiyorum. sezon sonu muslera hariç bütün kadronun yenilenmesi lazım. muslera da daha iyi bir kulübe gider sanıyorum.
türkiye sporunun lokomotifidir. ancak kötü yönetildiği için batmaya mahkum. fenerbahçenin en sevdiği düşmanı.
küme düşme potasındaki rakibi karşısında öne geçtiği için sanki şampiyonluğa oynuyormuş gibi sevinen taraftarlara sahip vasat takım. başakşehir'in kendilerine şampiyonluğu vereceğini falan sanıyorlar.
Garip.
Garip.
''Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır.'' sözünü bir kez daha kanıtladığı için sonsuz teşekkür ettiğim takımım.
bursaspor maçında faul başına sarı kart gören takım. hatta bir dakikaya kadar faul sayımız beş, sarı kart sayısı falan altıydı. komedi yani.
bu rezillik yaşanırken gündüz hükümet destekli takıma 1-0 geride olduğu ve hakemin uzatma olarak 90+4 verdiği maçta 90+6'da attığı penaltı golüyle 1 puan hediye edildi.
organize bir çalışma var yani kısacası. medyasından, hakemlerine, maaşlı sosyal medya trollerine kadar.
(bkz: herkesin adaleti şaşar allahın adaleti şaşmaz)
bu rezillik yaşanırken gündüz hükümet destekli takıma 1-0 geride olduğu ve hakemin uzatma olarak 90+4 verdiği maçta 90+6'da attığı penaltı golüyle 1 puan hediye edildi.
organize bir çalışma var yani kısacası. medyasından, hakemlerine, maaşlı sosyal medya trollerine kadar.
(bkz: herkesin adaleti şaşar allahın adaleti şaşmaz)
mevcut yönetimi mali açıdan ibra edilmiş, idari açıdan (2. dönem) ibra edilmemiş ve işbu sebepten seçime gidecek kulübüm. bayılıyoruz kargaşaya.
lisecilerin ellerindeki oyuncak.
ne yaparsak yapalım bu değişmeyecek.
kulübün kapısına kilit vurulur ama bu gerçek değişmez malesef.
ne yaparsak yapalım bu değişmeyecek.
kulübün kapısına kilit vurulur ama bu gerçek değişmez malesef.
Bu gece verilen karar resmen bir faciadır. Mustafa cengiz ve yönetimi göreve geldiğinden beri liseli zihniyetin zamanında ibra ettiği malum başkanının yediği haltları düzeltmek için uğraşıyor. Bu taraftar bunu mu hak etti? Şampiyonluk yolunda kendi ayağımıza çok büyük bir kurşun sıktuk yazıklar olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar