bugün

entry'ler (1000)

17 nisan 2026 fenerbahçe rizespor maçı

FENERBAHÇE RiZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Süper Lig'in 30. haftasında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe ile Rizespor 17 Nisan 2026 Cuma günü saat 20:00'da karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE RiZESPOR MAÇI HANGi KANALDA?
Fenerbahçe Rizespor maçı Bein Sports ekranında canlı olarak yayınlanacak.

gune bir şarkı bırak

https://www.youtube.com/watch?v=BqhRVNkZoPQ

rory culkin

Culkin'in yer aldığı yapımlar arasında; The Chumscrubber, Down in the Valley, Mean Creek, Law and Order, Twilight Zone. ve Lymlife sayılabil

arda güler

Arda Güler tarih yazdı! Bayern Münih'e attığı frikik golüyle hem Del Piero'nun hem de Mesut Özil'in rekorlarını kıran Arda, Devler Ligi tarihine geçti.

seks kasedin olsa ne yapardın sorusu

Seks kasetin falan çıkarsa sakın geri adım atma ☺
Hepimiz sevişiyoruz.

havuz medyası

Bugün iktidarın yeniden internet ve medyaya yönelik yasakları tartışılırken, bir tarikat-cemaat koalisyonu olarak yola çıkan AKP’nin devlet içerisinde kadrolaşma ve toplumda rıza üretme sürecinde medya büyük rol oynadı. Ergenekon-Balyoz operasyonları, Dink cinayeti, sivilleşme tartışmaları, yargıyı ele geçirmek için tezgâhlanan 12 Eylül 2010 referandumu gibi süreçlerde tarikat medyası adeta operasyon aparatı gibi çalıştı. O dönemlerde “Hizmet Hareketi” dedikleri FETÖ’nün elindeki Zaman, Taraf, Nokta gibi yayın organlarında kimlerin hapse gireceği önceden bildirilirken diğer cemaatlerle bağlantılı islamcı gazetelerde de (Yeni Şafak, Akit, Türkiye vb…) benzer bir destek propagandası hâkimdi. Aynı dönemde bu gazeteler, başka gazetelerin kapatılmasını hatta gazetecilerin içeri atılmasını savunuyorlardı.

kalın bacaklı kadın çekiciliği

Erkek olarak bu durum bize de zarar veriyor, çünkü onları zor durumda bırakan veya yukarıdaki sorunlara neden olan talepkar isteklerimizin sonuçlarıyla karşılaşıyoruz. Öz güven sorunuyla birlikte, çoğu erkeğe karşı daha az sıcak ve alıcı kadın demek oluyor ve sonra erkekler de genelleniyor ve klişelere sokuluyor.

erdal kömürcü'nün akp grup toplantısına katılması

Türk televizyon tarihinde en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı ‘Erdal Kömürcü’ karakteriyle ünlenen ve Yeraltı dizisi ile yeniden adından söz ettiren oyuncu Sefa Zengin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Zengin, grup toplantısı öncesinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Adalet Bakanı Akın Gürlek ve birçok AK Partili yetkiliyle bir araya geldi.

sözlük bitmiş

efsane geri döndüü

beylerrr sakiiinn

bugün benim doğum günüm

evet bugün benim doğum günüm sözlük. ailem ile çok güzel bir doğum günü kutladık. hadi sizde kutlayın da yatacam. *

hayattaki amacınız ne

iddaa da yüksek oran tutturmak. mesala 20 TL ye 200 bin

kısa boylu şişman kızdaki inanılmaz özgüven

Allah güzellik vermeyince çene vermiştir. onunla egosunu tatmin eder ve çok konuşurlar.

küçük penisli erkeği anlama taktikleri

çekik gözlü olması.

üstteki yazar hangi ulaşım aracı tahmin et

kağıt arabası.

marmaray

ağa ne zaman binersem bineyim Gebze halkalı yönü fark etmiyor tıklım tıklım dolu. hani bu millet de para yoktu???

cristiano ronaldo beşiktaş a gelmek istiyor

Manchester United dan ayrıldığına göre kesin olarak Beşiktaş da. şimdi renkliler düşünsün hahahah hahaha

faşist denilince akla gelen ilk isim

şu aralar (bkz: Ümit Özdağ) dır.

messi dünyanın en iyi oyuncusu değildir

dünyanın değil zaten. kainat ın futbolcusu. gelmiş geçmiş en iyi futbolcu

kibar küfür etmek

ya hadi lan ordan. aslında siktir lan ordan demektir

her şeyin herkese kolay gelmesi

güvenlik işi yapıyorum. ne zaman birine güvenliğim desem oh e güzel bütün gün otuyorsun maşa başı iş diyorlar. lan öyle değil öyle değil o kadar basit değil. 8 saatin neredeyse 7 saati ayakta geçiyor.Yeri geliyor valelik yapıyorum, elektrikler gider ben bakarım su kesilir ben bakarım. güvenlik den daha çok iş yapıyorum.
© copyright 2005 - 2026