bugün
- sarapci koala69
- dünün en beğenilen entry leri3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın8
- pazartesi diyete başlamak4
- sözlükteki bot yazarlar3
- el chadaille bitshiabu9
- silver ile evlenecek erkek41
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak2
- teomancalmasur7
- ellerim bos gonlum hos29
- sabahları nefret edilen şeyler15
- rica etsem beni linçler misiniz14
- yüzüklerin efendisi6
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- aşk-ı memnu3
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- günün sözü25
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı2
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- nervio hamferdi10
- parayla saadet olması18
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- ortama girince herkesin susması11
- amedspor19
- katatespizartmasi16
- sözlüğün toplam zekası6
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- resmine 31 çektim de yattım3
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
Fenerlilerin çekemediği takımdır.
rakip takım taraftarlarına bile izletecek bu sene takımı.
özellikle iç saha maçlarında futbol izlemek istiyorsanız izleyin.
özellikle iç saha maçlarında futbol izlemek istiyorsanız izleyin.
(bkz: akıyor bu akşam maaşallah)
o kadar yönetime küfür eden adamlar şimdi gelmiş buraya ahkam kesiyor..
Tam bir transfer sezonunu kar ile kapattık derken. Gene sıfırı tükettik..
Sokayım kupasına zaten beşiktaş kötü fener bildiğiniz gibi bırak başaksehir olsun.
Uefa kupasımı zaten o var sende..
Neden 20 milyon dolar girdik içeri anlamadım..
Tam bir transfer sezonunu kar ile kapattık derken. Gene sıfırı tükettik..
Sokayım kupasına zaten beşiktaş kötü fener bildiğiniz gibi bırak başaksehir olsun.
Uefa kupasımı zaten o var sende..
Neden 20 milyon dolar girdik içeri anlamadım..
Şu an bok gibi oynayan.
Öyle bi havaya girdiler, öyle bir övdüler ki, yok siyahiler gelmiş de, çiğ etle besliyorlarmış da bilmem ne. Alanya orta sahadan çıkartmıyor kendilerini ve tek kale oynuyorlar. Gs en az 2 gol yemediyse köpek şanslarındandır. ikinci yarı o köpek şansı ile göte bala atacağı bir golle kazanır ama. Sonra ne muhteşem takımız derler.
Şöyle söyleyeyim, şu anki yeni transferleri ile çıkışa geçmiş fener, Kadıköy'de sizin içinizden geçer.
Edit: inanılmaz döşedi alanya. Mükemmel gol.
Öyle bi havaya girdiler, öyle bir övdüler ki, yok siyahiler gelmiş de, çiğ etle besliyorlarmış da bilmem ne. Alanya orta sahadan çıkartmıyor kendilerini ve tek kale oynuyorlar. Gs en az 2 gol yemediyse köpek şanslarındandır. ikinci yarı o köpek şansı ile göte bala atacağı bir golle kazanır ama. Sonra ne muhteşem takımız derler.
Şöyle söyleyeyim, şu anki yeni transferleri ile çıkışa geçmiş fener, Kadıköy'de sizin içinizden geçer.
Edit: inanılmaz döşedi alanya. Mükemmel gol.
ulan takımı öyle bi eleştiriyolarki bilmeyen bu köklü takım 10 yıldır şampiyon olamıyor sanacak halbuki geçen yılın şampiyonu adamlar sırf şammpyonluktan daha çok zevk almak için özellikle şapiyon olmuyor nadasa bırakıyor 1 yıl özlem çekince şampyonluk daha lezzetli olur .
maç başlığına da yazmıştım. alanya çekindiğim bir takımdı. barça ilan etmenin alemi yok gs yi dedik. işte sonuç ortada. gs ye orta sahada top yaptırmadılar.
ikinci yarı bir mucize olmazsa alanya maçı alır.
not: galatasaray.
ikinci yarı bir mucize olmazsa alanya maçı alır.
not: galatasaray.
3 maçta 7 puan almıştır.
2 deplasman oynadı..
arkadaşlar yapmayın, yola devam.
2 deplasman oynadı..
arkadaşlar yapmayın, yola devam.
Bu sene şampiyon olması zor ama ikincilik bu sezon için başarılı bir sonuç olacak. Başakşehir' i yakalamak zor.
Şampiyonluk iddiamız sonuna kadar devam edecektir kimse lige havlu attığımızı düşünmesin.
Başakşehir'in 8 haftalık fikstürüne baktığımda:
Erzurum(e)
Antalya(d)
*Bursa(e)
*Malatya(d)
*Fenerbahçe(e)
Kayseri(d)
*Konya(e)
*Beşiktaş(d)
Puan kaybetmesini beklediğimi olası 5 maç var. Bu 5 maçtan herhangi 3 maçta puan kaybetmesini çok olası görüyorum. Başakşehir buradan 7-8 puan kaybıyla çıkması hiç şaşırtmaz.
Galatasaray'ın 8 haftalık fikstürüne baktığımda:
Trabzon(e)
Kasımpaşa(d)
Akhisar(e)
Erzurum(d)
Antalya(e)
Bursa(d)
Malatya(e)
Fenerbahçe(d)
Galatasaray bu 8 haftalık periyotta evinde oynadığı tüm maçlarını zaten kazanmalı ve kazanacaktır da. Kritik 4 deplasman var. Bu 4 deplasmandan ne yapıp edip minimum 9 puan toplamalı. Toplayamaz mı derseniz bal gibi toplar. Özellikle Erzurum deplasmanına 3 te 3 ile gelir ve basaksehir bu 3 haftalık periyotta puan kaybederse 10 da toplar.
Kötü ihtimali düşünürsek başakşehir bu 8 maçta 7 puan kaybetsin Galatasaray da deplasmanlardan 8 puan alsın yani totalde 4 puan kaybetmiş olsun. Fark 5 olmuş olur 28.hafta sonunda.
Şimdi geçen sezon 6 da 6 yaparak şampiyon oldugumuz ligin finalindeki 6 maça bakalım.
Başakşehir'in fikstürü
Rize(e)
Göztepe(e)
Sivas(d)
Ankaragücü(e)
Galatasaray(d)
Alanya(e)
Galatasaray'ın fikstürü
Kayseri(e)
Konya(d)
Beşiktaş(e)
Rize(d)
Başakşehir(e)
Sivas(d)
Galatasaray yine evindeki maçları kazanıp 9 puanı cebe koymalı. Kritik 3 deplasman var. Bu 3 deplasmanda sadece bir maçta puan kaybetme lüksü var. Konya'ya şansımız tutar genellikle yeneriz. Rize o haftaya kadar düşme hattından kurtulursa ki kurtulacak görünüyor bu form durumuyla o maçı final havasında yenmemiz zor değil. Sivas maçı artık şampiyonluk maçı yorum yapmaya gerek yok. Deplasmanlarda son 6 haftada puan kaybetmeyiz gibime geliyor ilk 8 haftalık gibi senaryo işlerse.
Başakşehir'in kafadan Galatasaray maçı olduğu için 3 puan kaybı zaten yazıyoruz. Bundan sonra başakşehir'in kalan 5 maçı var. Bu 5 maçtan herhangi birinden puan kaybı Galatasaray'ı şampiyon yapıyor.
Yazdığım senaryo hiç uç bir senaryo değil. Yeter ki ali Sami Yen kapalı gişe olsun oyuncular biraz şampiyonluk havasına girsin tamamdır bu iş.
Maç maç bakıp her maçı final havasında oynamalıyız bunu yaptıktan sonra önce galatasaray genleri aktif hale gelir sonra da 22.şampiyonluk gelir.
Başakşehir'in 8 haftalık fikstürüne baktığımda:
Erzurum(e)
Antalya(d)
*Bursa(e)
*Malatya(d)
*Fenerbahçe(e)
Kayseri(d)
*Konya(e)
*Beşiktaş(d)
Puan kaybetmesini beklediğimi olası 5 maç var. Bu 5 maçtan herhangi 3 maçta puan kaybetmesini çok olası görüyorum. Başakşehir buradan 7-8 puan kaybıyla çıkması hiç şaşırtmaz.
Galatasaray'ın 8 haftalık fikstürüne baktığımda:
Trabzon(e)
Kasımpaşa(d)
Akhisar(e)
Erzurum(d)
Antalya(e)
Bursa(d)
Malatya(e)
Fenerbahçe(d)
Galatasaray bu 8 haftalık periyotta evinde oynadığı tüm maçlarını zaten kazanmalı ve kazanacaktır da. Kritik 4 deplasman var. Bu 4 deplasmandan ne yapıp edip minimum 9 puan toplamalı. Toplayamaz mı derseniz bal gibi toplar. Özellikle Erzurum deplasmanına 3 te 3 ile gelir ve basaksehir bu 3 haftalık periyotta puan kaybederse 10 da toplar.
Kötü ihtimali düşünürsek başakşehir bu 8 maçta 7 puan kaybetsin Galatasaray da deplasmanlardan 8 puan alsın yani totalde 4 puan kaybetmiş olsun. Fark 5 olmuş olur 28.hafta sonunda.
Şimdi geçen sezon 6 da 6 yaparak şampiyon oldugumuz ligin finalindeki 6 maça bakalım.
Başakşehir'in fikstürü
Rize(e)
Göztepe(e)
Sivas(d)
Ankaragücü(e)
Galatasaray(d)
Alanya(e)
Galatasaray'ın fikstürü
Kayseri(e)
Konya(d)
Beşiktaş(e)
Rize(d)
Başakşehir(e)
Sivas(d)
Galatasaray yine evindeki maçları kazanıp 9 puanı cebe koymalı. Kritik 3 deplasman var. Bu 3 deplasmanda sadece bir maçta puan kaybetme lüksü var. Konya'ya şansımız tutar genellikle yeneriz. Rize o haftaya kadar düşme hattından kurtulursa ki kurtulacak görünüyor bu form durumuyla o maçı final havasında yenmemiz zor değil. Sivas maçı artık şampiyonluk maçı yorum yapmaya gerek yok. Deplasmanlarda son 6 haftada puan kaybetmeyiz gibime geliyor ilk 8 haftalık gibi senaryo işlerse.
Başakşehir'in kafadan Galatasaray maçı olduğu için 3 puan kaybı zaten yazıyoruz. Bundan sonra başakşehir'in kalan 5 maçı var. Bu 5 maçtan herhangi birinden puan kaybı Galatasaray'ı şampiyon yapıyor.
Yazdığım senaryo hiç uç bir senaryo değil. Yeter ki ali Sami Yen kapalı gişe olsun oyuncular biraz şampiyonluk havasına girsin tamamdır bu iş.
Maç maç bakıp her maçı final havasında oynamalıyız bunu yaptıktan sonra önce galatasaray genleri aktif hale gelir sonra da 22.şampiyonluk gelir.
Alanya Galatasaray maçını izleyemedim, anca bugün izleme fırsatım oldu.
maç günü twitter'da millet belhanda'ya ve feghouli'ye saydırıyordu genelde ama bu adamların ne kadar beyinsiz olduğunu bugün maçı izleyince anladım.
Maçın en kötüsü kesinlikle Ndiaye ve onyekuru denen beyinsiz. aptal yorumcu bile Belhanda'yı kötülüyordu maç esnasında ama ndiaye ile onyekuru maçın en kötü 2 adamı.
Belhanda maç boyunca defans ile forvet arası bağlantıyı tek başına yapmaya çalıştı. Ndiaye'ye ne zaman baksam saçma sapan bir noktada hep pozisyonları izliyordu.
Onyekuru hem bencil, hem de korkak top oynuyor. Karşıdaki adam sertse hemen topu bırakıyor.
Maçın hakemi de alanya'ya fazla inisiyatif gösterdi, ceyhun ortalığın amına koydu resmen kart görmedi.
son olarak Fatih terim de hatalı. Sinan değişikliği tamamen gereksizdi. Ndiaye ve onyekuru'yu 2. yarı kesinlikle başlatmaması lazımdı.
maç günü twitter'da millet belhanda'ya ve feghouli'ye saydırıyordu genelde ama bu adamların ne kadar beyinsiz olduğunu bugün maçı izleyince anladım.
Maçın en kötüsü kesinlikle Ndiaye ve onyekuru denen beyinsiz. aptal yorumcu bile Belhanda'yı kötülüyordu maç esnasında ama ndiaye ile onyekuru maçın en kötü 2 adamı.
Belhanda maç boyunca defans ile forvet arası bağlantıyı tek başına yapmaya çalıştı. Ndiaye'ye ne zaman baksam saçma sapan bir noktada hep pozisyonları izliyordu.
Onyekuru hem bencil, hem de korkak top oynuyor. Karşıdaki adam sertse hemen topu bırakıyor.
Maçın hakemi de alanya'ya fazla inisiyatif gösterdi, ceyhun ortalığın amına koydu resmen kart görmedi.
son olarak Fatih terim de hatalı. Sinan değişikliği tamamen gereksizdi. Ndiaye ve onyekuru'yu 2. yarı kesinlikle başlatmaması lazımdı.
fenarbahçenin ne zaman çıkmaza girse stres topu olarak kullandığı mason futbol kulübü. evet..
3 kulvarda giden bir takım.
yeni transferler geldi.heyecanlı bir bekleyiş var.
3 haftada o kadro ile 7 puan alan takım bu ligi rahat kazanır.
yeni transferler geldi.heyecanlı bir bekleyiş var.
3 haftada o kadro ile 7 puan alan takım bu ligi rahat kazanır.
Canım takımım Hayatımın anlamı inşallah bu sene de şampiyon Olucaz.
Bugün ki maçta biraz işgillendim.uefa maçı izleyip degerlendirsin.
Ceza verilebilir.
Ceza verilebilir.
Geliyoruz ulan alayinizi kirmiziya boyayacagiz.
kendisine karşı cephe almış her kim varsa günü geldiğinde bedelini ağır ödeten takım. huylu huyundan vazgeçer mi? vazgeçmez. o zaman bu takımın karşısında birlik olmayacaksınız. yoksa bedelini aha bu akşam olduğu gibi ağır ödersiniz...
17 takımın babasidir kendileri..
18-19 yaşlı oyunculardan oluşan trabzonsporu hakem desteği ile 3-1 yenmişsin ki ilk devrede de onlar seni 4-0 yenmişti gelip bedeleni bu akşam olduğu gibi ağır ödersiniz diyor. ahaha neyin kafası la bu.
kızlarımın anne demeden önce cimcomcom demeyi öğrendikleri takımdır.
Nerede sarı kırmızı görseler aaa bak cimbom derler.
Benim de artık her alt yapıdan futbolcu çıkardığında "Ah yavrum,evladım!" şeklinde sevindiğim canım Galatasarayım'dır!
Gurur duyuyorum takımımla!
Türkiye'nin alt yapıya en fazla yatırım yapan ve en fazla futbolcu çıkartan takımıdır ayrıca. Süper Lig'de oynayan genç oyuncuların neredeyse %50 si GS alt yapısından yetişmedir.
Nerede sarı kırmızı görseler aaa bak cimbom derler.
Benim de artık her alt yapıdan futbolcu çıkardığında "Ah yavrum,evladım!" şeklinde sevindiğim canım Galatasarayım'dır!
Gurur duyuyorum takımımla!
Türkiye'nin alt yapıya en fazla yatırım yapan ve en fazla futbolcu çıkartan takımıdır ayrıca. Süper Lig'de oynayan genç oyuncuların neredeyse %50 si GS alt yapısından yetişmedir.
Ulan nasıl adamlarsınız..
3 yaşında bir sahabeyi, evladı bile pis işlerinize, pis düşüncelerinize bulaştırıyorsunuz.
Pisliğinizde boğulun..
3 yaşında bir sahabeyi, evladı bile pis işlerinize, pis düşüncelerinize bulaştırıyorsunuz.
Pisliğinizde boğulun..
adamlar dirabizonu eze eze yendi o kadar.
not: fener.
not: fener.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar