bugün

/888
Son şampiyon.

görsel
zannediyorum tarihinin en beceriksi yöneticileri tarafından idare edilmeye çalışılıyor. taraftarı okşamak için de emperor is coming diye video atmışlar instagrama. gomis zam istedi diye gönderdik, karlı çıkalım derken şampiyonlar liginden gelecel paralardan olduk. albayrak zırtosunun hali ortada, başkan sessiz. ve şansımıza ligin zayıf takımlarıyla karşılaşıyoruz şu aralar. scout hazırlıkları da yapılmamış. sezon başından beri forvet yok, hiç kimse bütçemiz yeterse şunu kolundan tutup getirelim dememiş.
4 gün var, getirin artık birilerini.

not: 4 yıldız.
görsel
bir sağlam forvete işi götürecek takım, aksilik olmazsa tabi.
Belki zorunluluktan, belki içimde zamanla oluşturduğu güvenden olsa gerek gönül vermeyi asla bırakmayacağım topluluktur.
ne zamandır bir şey yazmayacağım, yazmayacağım, polyanna açısından bakayım diyorum ama yok arkadaş. elle tutulur bir yanı yok. ereni siktir et, şu takımda en son bafe gomis "gerçek" olarak oyundan çıktı ve bir daha başka bir forvet oyuna dahil olamadı. nedir bu? dalga mı geçiyorsunuz?

7 ay olmuş siktir boktan takımlar bizimle taşak geçiyor hala buna izin veriyor ve insan gibi doğru dürüst adam yerine koyup açıklama bile yapmıyorsunuz. yazıklar olsun. elindeki hali hazırda en iyi iş yapacak en değerli oyuncuyu satıyorsun ve peşine ele dişe dokunu bir adam almıyorsun. ne diyelim daha size? söyleyecek söz mü bıraktınız?
Kendi evinde real madrid den 6 tane kazık yiyen vasat takım.

Bellemişler mk bizim uefa kupamız var diye napalim biz tenekeden kupayi aq salağı.

Organize sanayiden çıkma kupayla övünüp duruyorlar komik lan.
ben kulüp başkanı olsam, taraftarla etkileşim halinde olan tüm sosyal medya hesaplarını anında kapatırım.

Özellikle Twitter denen 12-13 yaşındaki taraftarların saçma sapan yorumlarıyla oluşan algı kulübün yönetimini etkiliyor ve profesyonellikten uzaklaşıyorlar.

Sadece Galatasaray değil, diğer kulüpler için de geçerli bu.

Taraftar denen duygusal manyaklarla içli dışlı olmayı bir an önce kesip, ulaşılmaz olmalılar.
Bence yönetim forvet işini yanlış anlıyor. Çünkü forvet hücum oyuncusudur ve Galatasaray'da da bol miktarda var.
Sayın yönetim yanlış anlaşılmadan dolayı kusura bakmayın. Santrafor istiyoruz. En ileride oynayan adam.
Son vuruşu yapan, gol atan.

Ulan transfer dönemi bitti kanser olduk amk bu kafayla benfica'yı da geçemeyiz.
Alın lan şu takıma adam gibi bi golcü, çıldıracam.
20 yıldır sürekli ve ısrarla yanlış kişilerce yanlış yönetilen türkiye'nin en büyük spor kulübü.
ananin ami denilen takimdir.

ananin ami galatasaray.
Bu günde forvet gelmedi anne bu günde.
şuan ultraslan ı susturan tek etmen fatih terim. ağzından çıkan tek kelimeye bakıyoruz, o da hatrı olduğu için. hiçbir zaman, hiç kimse tarafından susturulamadık. yalnızca yaptığımız bir hata var bazen gereksiz çıkışlar yapıyoruz. maç 3-0, transfer bekliyorsun yapılmıyor, güzel kardeşim yıksana stadı ‘transfer transfer’ diye.. bunların organize edilmesi lazım, kimse ultraslanı karşısın alamaz, söylenen her zaman yapılır.

hocaya dua edin.
transfer konusunda dursun özbek yönetiminden bile daha beceriksiz bir yönetime sahip takım. diagne gibi birine 13 milyonlar veriliyorsa şapkanızı önünüze koyup bir düşünün derim. hatta önünüze koymayın götünüze koyun da kısayoldan bu taraftar kıçınıza teneke bağlayıp göndermesini de iyi bilir sizi beceriksiz andaval topluluğu.
Kapı kaptıran kulüp.
diagne ve kostas transferi ile ultraslanin ağzına bir tutam bal çalan takımım..

ağbi aylar öncesinden alan carvalho,pato falan dedik gittik aldığımız adamlara bakın amk..

tamam mitroglou benim yıllarca galatasarayda hayalini kurduğum forvet tipi ama yıllar geçti adam yaslandi
nerde olympiakosda ortalığın amk koyan kostas.

diagneye gelince kasımpaşanin çöpe attığı adami almak bize yakışmıyor..

hele hele mustafa denizli gibi kurt hoca diagneyi boşa yollamaz vardır bir olayı..
Diablo kardeş kasımpaşa ne zaman diagne'yi çöpe attı. Adamın 5 maç mı ne cezası var oynamaması o yüzden. Ayrıca 10 milyon euro üzeri teklif var ve oyuncuda Galatasaray'a gitmek istiyorken mustafa denizli ne yapabilir? Mustafa denizli o kulüpte bugün var yarın yok kasımpaşa böyle paralar kazanarak her zaman var olur.
Yaptığı forvet transferleriyle gerçek anlamda hayvan gibi bir hücum hattı kuran takım. Eğer ilk devredeki gibi ciddi sakatlıklar olmazsa çok can yakacağını düşünüyorum. Ayrıca, Galatasaraylı bakış açısıyla Takımın şu anki tam kadrosu, harbiden o seneyi bu sene yapabilir. Fenerbahçe bu denli kötüyken, Kadıköy’de yine galibiyet gelmezse, bundan sonra da gelmez amk.
ankaragücü'nü 6-0 yenmeyecekti.
Sampiyonluk yakin mesaleleri yakin.

Geliyoruz alayinizi kirmiziya boyayacagiz.
ligin ikinci yarısında ilk yarıdaki kasımpaşa'nın benzeri olacak. atacak ama attıkça yiyecek.
görsel
efendilik isteyen fenerbahçe' yi beşiktaş' ı izlesin. *
son transferlerimizin ne anlama geldiğini rakip takım taraftarları daha iyi biliyorlar...
transferin son günü diagne, mitroğlou ve luyindama isimlerini kadrosuna katmış takım.

sezon başında yapılması gereken hamleler devre arasında yapıldı. lig sıkıntıya girdi, şampiyonlar liginde kolaylıkla çıkabileceğimiz bir gruptan çıkamadık bu nedenle.

ama yapacak bi şey yok. geçmiş geçmişte kaldı. transfer konusunda yönetim öyle ya da böyle son güne kalsa bile hocanın isteklerini yerine getirdi. hem de gayet makul mali şartlarda. transfer dönemi bi şekilde bitti. zor bir döneme giriyoruz ve tablo ortada.

ama bu yolun sonu 22. şampiyonluk inşallah. allah yardımcımız olsun...

https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be&t=115
Fenerlilerin çekemediği takımdır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026