bugün

/888
Üst üste 3 maç da kaybetmemiş, sahasında antalyaspor’ a da yenilmemiş, hala lig sıralamasında diğer iki büyükten önde olan kulüp.
Fenerbahçe ve beşiktaş’ ın müzesinde bulunmayan dört yıldızlı 21. Şampiyonluk kupası, UEFA ve Avrupa süper kupası da bizde. Bu da her gün galatasaray’ ı anıp ağlama sebebi tabi...
Kızmaca, darılmaca yok. Ne de olsa gerçekleri yazıyoruz.

Edit: anca eksilersin üç yıldızlı. Gerçekleri yıkamazsın. Kuduradur.
nedense sevenlerinin değil de çekemeyenlerinin daha çok başlığının altına uğradığı ekiptir.
türkiyenin en asil,en başarılı, en büyük spor kulübü.
daha iyisi daha büyüğü yok.
Türkiye’nin sporda tek markası, türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü. Çıldırın ulan, babanız galatasaray!
(bkz: çocukluk aşkımsın)
trabzon'dan 4 yerse porto'dan 50 yer.

arkadaşlar, galatasaray uefa şampiyonu olduğu sene erzurumspor'a yenilmişti.

bu erzurumspor'u arsenal veya milan'dan güçlü yapar mı? yapsın hadi bakalım.

galatasaray aşktır, candır, gurbette hasretinden prangalar eskitilendir.

3 büyük takımla beraber kalan 15'e de saygım sonsuz, altına da, amatörlere de.

her takımın seveni var. sevgiye saygı duymak lazım.

cimbom da benim canım. hayat işte...
Çocukluk aşkımsın
Sen ilk göz ağrımsın
Kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi
Sevdanın uğruna terkettim her şeyi
Hayatın anlamı GALATASARAY ❤️❤️.
evinde 52 bin taraftarı ve kulübede fatih terim'iyle büyüğe saygı kültürümüzdür. biat edeceksiniz.
taraftarından yöneticisine full + full itici uzak durulması gereken mason destekli bir kulüp. evet..
Süper ligin en çok şampiyonu olan, 1905'te kurulmuş türk futbol takımı.
bazı daly*raklara dert olmuş takımım..

ulan size ne trabzondan 4 yemiş
trabzonun tasmasi kimin elinde fenerin bjknin..

not:en dandik kadrosuyla bile şampiyon olabilen takım.

ben hep söylerim bu lig için fazlayiz biz..
Kadro yetersiz olunca dışarıdaki askerleri ( tpfd başkanı hakan ünsal ) tff başvurup ek tranafer süresi istemiş.

görsel
görsel

Soranlara herkes bize düşman dersiniz.
Transfere ek süre isteyenlerle bir ilgisi bulunmayan takım.
Zira küçük hakan ile Galatasaray'ın yolu futbolu bıraktığında ayrılmıştı. Kendisi bizim için değersiz basit bir yorumcudur.
görsel
türkiye'nin en büyük takımı olduğu tüm avrupa tarafından söylenen takımdır. avrupa'da türkiye denilince galatasaray derler !
bu yüzden gs'liler ''biz en büyüğüz'' diye konuşmaz. onu zaten dünya söyler. bugün; sao paulo'da, papau yeni gine'de, ekvador'da bile üzerinde gs forması olan insanlar görebilirsiniz.

büyüklük dediğiniz şey sadece sizin kendi beyninizde kabul ettiğiniz duygusal bağ ile olmaz.
amedspor taraftarına da sorsan ''en büyük amed'' der. bayburt özel idare gençlik taraftarına sorsan ''en büyük bayburt gençlik'' der. bjk'liye sorsan öyle, fb'liye sorsan öyle, ts'liye de sorsan öyle der.

mühin olan sizin söylemeniz değil, dünya'nın söylemesi...
750 bin euro ya vagner love u alamayan takımdır.Galatasaray ı kim bu hale getirdi bilmiyorum ama
, alanyasporun 2m euro ya forvet aldığı dünyada, şu gruba şu oyuncu alamayan takım...
bence tff nin kadro kuramyan, risk dönemindeki takıma düzenleme getirmesinin şart olacağını düşünüyorum.750 bin euro ya transfer yapamayan takım, bal liginde oynasın, ülkeyi rezil etmesin, beşiktaş dan trabzona bizim takımlarımız şu gruptan 1.çıkacak düzeydedir, ama galatasaraydan artık bıktık be abi,realite fanatizmin önündedir.Bir bakıyorsun drogba ebuoe snijder, birde şuna bak abi yedek yok ya ilk 11e kimi koysan ne olacak, bence gs hem şampiyonluğu hem gruptan cıkamayacak, 10 günde 3 maçı kaldıracak bir kadroları yok zaten.yazık oldu kura şansına.
Türkiye'de avrupa fatihi dense de avrupa'da averaj fatihi olarak anılan kulüp.
emre akbabayı almakla bu sene en doğru hareketi yapmıştır.
emre akbaba transferi rakiplerini kıskançlıktan çatır çatır çatlatmış olan takım.
elindeki gruba dahi yetmeyecek tahminimce 3. olarak uefa'ya gidecektir. forvet yok. takım dinamiği yok.

artık transfer yapacak paraları da yok. satacakları bir riva'da yok ara transferde. takviye de yapamazlar.

bu yıl çok garip olaylar bekliyor galatasaray'ı ben taraftarı olsaydım bir feda sezonununa hazırlardım kendimi.

bol bol ürün alırdım. store'dan.
hırstan eksileyipte bir çift söz yazamamak. o da garip doğrusu. kendileri de biliyor içten içe haklı olduğumu.
okumadım ama eksiledim. düşene bir tane de ben vurayım.
Menemencilerle, 620 milyon Euro borcumuz var diye ağlayan Ali koç'çuların ekonomisi hakkında atıp tutmamaları gereken Türkiye'nin en büyük ve başarılı kulübü.
fanatizm değildir, derdimiz ülke puanıdır.Ne yazıkki yedeği, olmaya, tek forveti olan takım avrupada bizi temsil edicek, gönül isterki 15 puan alsın, ama gerçekler ortada ilk 11 mükemmel bile oynasa sadece 11 kişi bunu kaldıramaz, city real bayern gibi klupler yedeğine yıldız transfer ederken sen kimsin arkadaş? bence risk durumundaki takımların kesinlikle şampiyonlar ligine gitmemesi lazım.
Şike soruşturması geçirmiş büyük takımlar arasında bulunmayan, sigma’ dan 7, liverpool’ dan 8 yememiş, futbolda iki, basketbolda bir Avrupa kupası sahibi kulüp.

Edit: anca eksilersin üç yıldızlı, kudur ! Gerçekleri yokedemezsin.
© copyright 2005 - 2026