bugün
- dünya38
- 80 bin entry girecek kadar işsiz olmak9
- israil10
- amerika birleşik devletleri29
- yahudilere hınç besleyip cinnet geçirmek5
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı28
- telegram5
- sözlük kızları nerede sorunsalı6
- ismail yüksek3
- sözlüğün en güzel kadını12
- sözlükte yeni yeni bıdıkların ortaya çıkması4
- norveç9
- taş gibi kalçası olan kadın8
- apoya küfür edince deliren akpli4
- akaretler3
- fransa6
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- avrupa5
- mustafa kemal atatürk10
- isveç5
- ecevit denince akla gelen şeyler25
- 25 eylül 2026 macaristan ukrayna maçı3
- kırk yaş üstünü sözlükten göndermek2
- türk rock grupları8
- bilime güvenmek bir inanç mıdır2
- uğurcan çakır5
- seçilmiş topluluk2
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- şuan dinlediğin şarkı4
- cuma akşam evde kalan yazarlar4
- maddi dünyanın kazanımıyla övünmek2
- almanya4
- orospu çocuğu abdullah öcalan8
- evanjelist8
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- ukrayna3
- macaristan2
- hewal ebo12
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- finlandiya3
- 25 eylül 2026 isveç romanya maçı2
- mekke ortak savunma anlaşması nda kritik toplantı3
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- hava durumu4
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- türkçe vs arapça vs farsça4
- dikili bir ağacının olmaması6
- simko314
- allah bize salat etti5
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
Koyu bir tinerci olarak Bu akşam kendilerine başarılar dilediğim takımdır. Hazır avrupa ligi'nde ki üç takımımız da belçika takımlarıyla aynı gruba düşmüşken galatasaray'ın alacağı her puan ülke puanını bir adım ileri taşır.
Bu fırsat çok zor gelir bir dahaki sefere.
Bu fırsat çok zor gelir bir dahaki sefere.
Lokomotiv Moskova maçının hangi kanaldan verileceği hala net değil. Sizce de sinir bozucu bir olay değil mi?
Kuşların hayalinin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlıyor. Gerçek ligine hoşgeldin!
görsel
Edit: bak evladım. O gördüğün kupa maşrapa değil; avrupa'nın en büyük üç kupasından biri. Sizin yayla kupalarınıza benzemez!
görsel
Edit: bak evladım. O gördüğün kupa maşrapa değil; avrupa'nın en büyük üç kupasından biri. Sizin yayla kupalarınıza benzemez!
içimde yine yenileceğimize dair bir his var.
Geçen Alanya maçında da öyle hissetmiştim ama farklı yendik. inşallah yine aynısı olur.
Geçen Alanya maçında da öyle hissetmiştim ama farklı yendik. inşallah yine aynısı olur.
o değil de akşam şu ilk entryi giren arkadaşa üzüleceğim en çok. ne de zahmet etmiş garibim. emeğine oyladım seni adamım.
Ölüm varmış korku varmış.
Bu dünyanın sonu varmış.
Bizim için yoktur tasa.
Kalbimde sen yaşadıkça.
Başarılar gelir geçer.
Asaletin bize yeter.
Deplasmanda Samiyen'de.
UltrAslan hep seninle.
Bu dünyanın sonu varmış.
Bizim için yoktur tasa.
Kalbimde sen yaşadıkça.
Başarılar gelir geçer.
Asaletin bize yeter.
Deplasmanda Samiyen'de.
UltrAslan hep seninle.
Başlığında bile ezik gay kuşların dolaştığı büyük takım büyül taraftar şampiyonlar liginin duayeni takımdır...
hem süper ligin hem şampiyonlar ligi d grubunun lideri olan takım.
Mis gibi bir galibiyet aldı. Güzel başlangıç yaptı.
Desteklerini esirgemeyen rakip taraftarlara teşekkürü borç biliriz.
Bir teşekkür de aslanlarımıza.
Desteklerini esirgemeyen rakip taraftarlara teşekkürü borç biliriz.
Bir teşekkür de aslanlarımıza.
Çöp Moskova’yı yenince havalara giren takım. Bu Moskova Türkiye’de küme düşer. Evet.
maçtan önce galatasaray kesin 3-0 yenilir dedim ama tam tersi oldu 3-0 kazandı.
büyük takımsın vesselam.
büyük takımsın vesselam.
gelecek kaygısı, kpss sınavı stresi, onun stresi bunun stresi vs üstüne aşk hayatımın dibine kadar vasat olduğu şu günlerde, fatih terim'in aslanları olarak şampiyonlar ligine galibiyet ile başlayarak keyif vermiş takımdır. şampiyonlar ligi arenası başka be abi, burada çatladıkapısporu bile yensen değeri ve keyfi çok karizmatik oluyor. o yüzden geçen sene beşiktaşın gruptan lider çıkışını çok takdir etmiştim galatasaraylı olarak. umarım bizde daha önce yaptıklarımız gibi avrupa fatihi apoletini tekrar tazelemeye başlarız. hayırlısı.
Tebrikler Galatasaray. Şampiyonlar liginde kalbimiz seninle.
galatasaray, lokomotiv moscow maçında galibiyet primi olarak €2.7m / gişe hasılatından 2m tl / maç günü store hasılatından da 5m tl gelir elde etti.
= ~ 28.000.000 tl
(bkz: galatasaray/#40265887)
= ~ 28.000.000 tl
(bkz: galatasaray/#40265887)
Iyi gün taraftarlarina sahip kulup.
2018/2019 sezonu şampiyonu olacak takım.
Sonra gelsin yabancı kuralları, 5+0+3'ler falan. Ancak öyle durdurabiliyorlar Galatasaray'ı.
Sonra gelsin yabancı kuralları, 5+0+3'ler falan. Ancak öyle durdurabiliyorlar Galatasaray'ı.
Şampiyonlar liginde oynuyor diye destekleyecek değilim.
Şansı ve golleri bol olsun.
Bu sene de şampiyon olacak takım.
Şu yaşıma kadar beni hep mutlu eden takımım.
sporun her türlüsünü izlemeyi çok severim. Her zaman koyu Galatasaraylı oldum. Arkadaşlarım barbie bebeklerle evcilik oynardı, ben erkeklerle futbol muhabbeti yapardım.
Bir insan nasıl Galatasaray'dan başka takımı tutabilir anlamıyorum. Hayır kuşlar üstüne alınmasın, insan diyorum..
Son olarak fatih Terim allah kerim! inan olsun kazanacağız!
sporun her türlüsünü izlemeyi çok severim. Her zaman koyu Galatasaraylı oldum. Arkadaşlarım barbie bebeklerle evcilik oynardı, ben erkeklerle futbol muhabbeti yapardım.
Bir insan nasıl Galatasaray'dan başka takımı tutabilir anlamıyorum. Hayır kuşlar üstüne alınmasın, insan diyorum..
Son olarak fatih Terim allah kerim! inan olsun kazanacağız!
Ayrıca o kupayı hak etmiştir.
Bu şahsi fikrim. Bir kartal olmam bu fikri paylaşmama engel değil. Bilin..
Bu şahsi fikrim. Bir kartal olmam bu fikri paylaşmama engel değil. Bilin..
O kupa gerisine girer cimbomu kıskananların, çatlayın dürttüğümün yıkıkları.
Bu ülkeye bir yüzyıl daha uefa kupası gelmez, 200 yıl daha süper kupa gelmez.
Galatasarayı yenmeyi marifet sanan ezikler, bizim başarılarımız biz egale edene kadar geçilemez.
Adı duyulmamış takımlara yenilen ezikler, avrupanın en kötüsü seçilen yıkıklar, galatasarayı yenmekle övünedurun, biz keçinin etine değil sesine hastayız, meleyin durun.
Bu ülkeye bir yüzyıl daha uefa kupası gelmez, 200 yıl daha süper kupa gelmez.
Galatasarayı yenmeyi marifet sanan ezikler, bizim başarılarımız biz egale edene kadar geçilemez.
Adı duyulmamış takımlara yenilen ezikler, avrupanın en kötüsü seçilen yıkıklar, galatasarayı yenmekle övünedurun, biz keçinin etine değil sesine hastayız, meleyin durun.
köy takımı lokomotif moskovayı yendi diye şampiyonlar ligi kupasını almayı hayal eden bir taraftara sahip olan günahların klübü.
Şu hayatı daha yaşanılabilir kılan nadir güzelliklerden bir tanesi. Çocukluk aşkımız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar