bugün

/887
herkes birgün 4 yıldız alacak ama tarih ilk bizi yazacak!!!
tudor temizlik yapiyor ama yetmez. bu takimi icinde bulundurdugu türk topcular mahvediyor. tolga selcuk yasin ahmet hepsinin gitmesi gerek. tabi çöp yabancilarda var. riekerink bey guzel bi temizlik yapti sira tudorda. galatasarayda kontrol futbolcularda oldugu surece bi bok olmaz. futbolcuda o formayi kaybetme korkusu olmasi gerek kimse kendini ilk 11de garanti gormemeli. basariya ac oyuncular alınmalı ki bak bakalim neler oluyor. bide son olarak dursun ozbek istifa. *
"Galatasaray Avrupa takımıymış falan diyorlar ama isveç liginde oynasalar anca 4. olurlar!"

görsel

"Maçtan önce bize "Cehenneme hoşgeldiniz" dediler ama benim için orası Disneyland gibiydi.''

görsel
" Galatasaray bugün Galatasaray olduysa bunun en büyük mimarı Fetullah Gülen hoca efendidir! "

- hakan şükür.
Tarkan' dan geliyorum,

Yanarım,sana emeklerime yanarım,

Ne çıkar şimdi dönsen,ah kalmadı ki tadım
senaryolar...

1. terim galatasaray'a gelecek. lucescu mili takıma gidecek. arda gelmeyecek.
2. lucescu galatasaray'a gelecek. terim bitecek. arda da gelirse tüy dikilir.

ikisini de istemiyorum. arda da terim de boş insanlar. galatasaray'dan uzak dursunlar. ama başkan dursun'sa lucescu kötünün iyisi. lucescu hevesini kaybetti diyorlar. fatih terim, dursun varken bu işe girmez de diyorlar. bunlar mantıklı geliyor. ama şampiyonlar ligi diye birşey varken ortada, tüm bu muhabbetler dursun vizyonsuzluğunun galatasaray'a getirdiği küçük dünyadaki, uzun vadede bir işe yaramayacak günü kurtarma hamlelerinin ta kendisi.
Seyirci ve yönetim arasında farklı fikirlere sahip olanlar var ki anormal olan bu fikirkerin birbirine tahammülünün kalmamış olması. Genel olarak yapılan transfer maliyetleri ve teknik direktörün yeterliliği tartışılıyor Bu yüzden şu günleri hararetli geçirmekte.
Saha içine gelirsek bariz şekilde hazır olmadığını görüyorum.
Transfer konusunda fikirlerden sıyrılmak gerekirse alınan oyuncular iyi oyuncular özellikle mariano ve belhanda fark yaratacak düzeyde. Gomis ise güçlü bir forvet.
Gündemdeki isimler (yöneticiler de bu isimleri onayladı ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi) fernando üst düzey bir defansif orta saha.
Ndiaye selçuk ile Forma yarışında olacak Ayrıca On Numara alternatifi olacak biri ama taraftarın baskısı selçuğun yedeğe çekişmesine sebep olabilir.
Feghouli Son aşamada olan bir transfer nihayete ermesi sonucu maliyeti fazlaca tartışılacak gibi ama yasin Sinan Rodriguez alternatiflerinin yanında zaruri bir ihtiyaç.
Elia vr clichy transferlerini neden Galatasarayın yapmadığı konusunda dün taraftarın çok rahatsız olduğunu gördüm ki benim fikrim de bı yönde.
Toparlamak gerekirse hazır olmayan ve binadan sahaya idare problemleri olmasına rağmen sağlam kadro oluyor ilk 5 alınacak iyi sonuçlar taraftarı stada çeker.
Bir plan, bir kurgu bu kadar belli edilmez amk.

Olm çıkın adam gibi açiklayin; Biz yönetim işini beceremiyoruz, terimi alacagiz ki hem teknik isleri hemde yonetim islerini yapsin.
Östersunds..

görsel
Bu sezon dursunun gitmeyecegi ve mayistaki secimde tekrar baskan olamayacagi son iki sezonda 6 ve 4. olunmasi ve bu yil ilk turda elenilmesininden sonra belli artik. O nedenle dursun bu yil mutlaka kafaya oynatabilecek tek sezonluk bir hoca getmeli takima. Sanmiyorum ama belki tudor uzun vadede iki uc sezonda baaari yakalar ama galatasarayin camia olarak ve ekonomik acidan bunu bekleyecek hali kalmadi. Dursun ozbek bu nedenle bir an evvel hoca bulamasa dahi tudoru yollayip futbolcularin takim olabilmesinin onunu acmali. Bu tek yillik hoca lucescu da olabilir terim de. Gelecek yonetim icin ilk alternatif blann, tuchel, emery gibi sistem yaratabilecek hocalar olmali. Ha abdullah avciyi getirebiliyorsan ona da varim ancak uzun yillar calismayi goze alman lazim hocayla.
riva satıldı kulüp saçtı paraları son para saçma kısmını da terim ile gerçekleştirecekler.

yıllık 5 milyon euro verirler ona inanıyorum *
Öncelikle kadro kurması gereken takım.
Beklenen 3 transfer yapılmazsa hiç şansı yok ama Aksi halde boşta olan bir fatih Terim varken kadroyu kurduğu halde muhtemel bir hoca değişikliği ile toparlanabilir.
Yapılan güzel transferlere rağmen östersunds faciası ile başlayan sezon ve yine taraftarın güvensizliği. Biz bunu 2014-2015 sezonunda da yaşadık diyeceğim ama sonra aklıma dursun geliyor ardından yönetimi geliyor sonra da kim gelir dersin selçuk yasin...
Umarım yanılırım.
başlıyacam fatih teriminize.

yeter artık imparatorsa gitsin herhangi bir anadolu kulübüne de imparatorluğunu görelim artık nasıl bir şeymiş.

bursa'ya gitsin mesela! görelim imparator mu parator mu?
Şu sıralar Eskişehir ile hazırlık maçı yapan ve 0-1 yenik durumda olan takımdır.
Kırığım ama seviyorum. Maalesef.
dün oynanan hazırlık maçının sadece gollerin ve gol ataklarının olduğu videoyu izledim fena değildi.

maiconun da belhanda nın da golleri güzeldi.

mariano ise ciddi anlamda fişek.
bu sene

muslera
marioana
maicon
serdar
carole
belhanda
selçuk
fernando
feghouli
sinan
gomis..
kadrosuyla iyi şeyler yapabilecek takimim.

umarim lucescuda gelir...
carole selcuk la iyi isler yapilabilecegini zanneden taraftarlara sahip klup.
------------muslera
mariano-maicon-denayer-strinic-
-------fellaini-fernando
feghouli---belhanda---ribery
--------------gomis

lucescu da gelirse kısa vadede beli doğrultup, uzun vadede planlar kurmaya başlayabiliriz. tabi düzene çomak sokacak selçuk, yasin, ahmet, menajerleri falan dehlemek gerekiyor. ayrıca arda, volkan şen falan gelecek diye sinir hastası olacağız neredeyse. ndiaye'ye de 3'den fazla verilmez. gerisi galatasaray'a ihanettir.
Fellaini feguli fernando belhanda gomis maicon Mariano..
Olm soygun mu yaptınız aq.
Aslında faydalı transferler yapılıyor fakat ligin başında avrupa gitmese iyiydi.
bir beşiktaşlı olarak fernandinho haricindeki transferleri fos olarak görüyorum. belhanda gereksizdi sneijder 10 belhanda eder. fellaini bitik bir topçu. gomis eren derdiyoktan daha yeteneksiz bir adam fakat çok transfer yapıldı. ya batacak ya çıkacak. birlikte görücez.
dün bu kadroyu yapmıştım.

-------------muslera
mariano-maicon-denayer-strinic-
-------fellaini-fernando
feghouli---belhanda---ribery
--------------gomis

şimdi düşünüyorum da hiç gerek yoktu gitmelerine... dünya yıldızlarını gönderdik. akıl alır gibi değil! zaten bu yapılanların akılla alakası yok. tamamen duygusal.

-------------muslera
mariano-maicon-denayer-strinic
---------fellaini-fernando
----podolski-sneijder-bruma
--------------gomis

kahvede maç öncesi sandalye ayırır gibi mevki mevki ilk 11'i parsellemişler. herkes kendi piyonu oynasın istiyor. menajerler komisyonuna bakıyor. selçukla, yasinle, serdarla, ahmetle, kazmalarla, çöplerle sinir hastası yaptılar bizi.
(img:#1495495)
Yazın yazdırın ulan.
Bu arada axe çok güzel kokuyomuş.
© copyright 2005 - 2026