bugün
- evliliğin anlamı4
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması13
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- ağlayarak 31 çekmek2
- fenerbahçe9
- günaydın4
- gençlerbirliği6
- uludağ sözlük evreni10
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- kadın olmanın avantajları16
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- nervio22
- asimilasyon harika bir şey2
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey12
- g i l d e d l i l y18
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- hayatın kuralları9
- yaşamak istenilen şeyler10
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- türkiye'ye geldim11
- geceye bir şarkı bırak10
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- kurtar bizi müsavat16
- penisi seks objesi olarak görmek7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- kankadan sevgili olur mu5
- yazarların sevmediği insan türleri2
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- okan buruk12
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- friedrich hegel la bi cay icek7
- kürtsüz türkiye4
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- anın görüntüsü30
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- ismail kartal4
- iremga31
- zengin olunca yapacaklarınız3
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- trans kadın çekiciliği5
- devran dönecek8
riva gibi değeri yüksek olan araziyi çöp yabancı futbolcuların üstüne yapan kulüp.
bu sene ligi en iyi 6. veya 7. bitirirler.
bu sene ligi en iyi 6. veya 7. bitirirler.
derhal tudor'a yol vermesi ve sneijder'i geri kazanması gereken kulüp...
Volvoya çarpmış şahin misali.
Hiç bir yunan ve rum takımının kaybetmediği gecede ülke puanının içine eden takım.
galatasaray ruhu Nerdesin.
sayesinde itin köpeğin maskarasi olduğumuz takimim..
ulan daha dun sigma bilmemneden 8 yiyen leeds unitedden 6 liveroooldan 8 yiyen kamiller bizi eleştiriyor.
ulan daha dun sigma bilmemneden 8 yiyen leeds unitedden 6 liveroooldan 8 yiyen kamiller bizi eleştiriyor.
(bkz: sen gülme ulan ayı)
Güldürmeyi bile beceremeyen takım.
Tek eğlencemizdir.
dünden beri galatasarayla ilgili her başlığa her haber sitesine giriyorum.
hani belki benden akıllı birisi çıkar da "kardeşim dün kötü oynadı ama bakın böyle böyle şeyler de düzelmiş, bu takım ışık veriyor" gibisinden yorum yapar ben de biraz olsun motive olurum diye.
işte bizimki de kendimizi kandırmaya çalışma, yoksa bu yıl da bi sik olmayacak bu takımdan.
ah beee! ulan riekerink'e bu kadar transfer yaptırsaydınız bu takım şuan sistem takımıydı.
yok oyunu okuyamıyormuş, yok 65 den sonra değişiklik yapıyormuş!
tudor bırakın okumayı görmüyor bile amk!
hani belki benden akıllı birisi çıkar da "kardeşim dün kötü oynadı ama bakın böyle böyle şeyler de düzelmiş, bu takım ışık veriyor" gibisinden yorum yapar ben de biraz olsun motive olurum diye.
işte bizimki de kendimizi kandırmaya çalışma, yoksa bu yıl da bi sik olmayacak bu takımdan.
ah beee! ulan riekerink'e bu kadar transfer yaptırsaydınız bu takım şuan sistem takımıydı.
yok oyunu okuyamıyormuş, yok 65 den sonra değişiklik yapıyormuş!
tudor bırakın okumayı görmüyor bile amk!
Kulüp içinde dursuna muhalif kim varsa allah aşkına harekete geçsin, isyan hareketi başlatsın.
Taraftar dursun istifa edene kadar stada gitmesin.
Şu yoklukta sneijder'ı yollarsın adam alacaklarından vazgeçer diye sevinirsin. Transferden anlamazsın. Ligde bir halt yapamazsın. Avrupada tromsö'den kötü takımdan 2 yersin. Rivayı satarsın.
Galatasaray adası'na da cami yaptır kullanıp napacağız!
Ünal başkan neredesin?!
Taraftar dursun istifa edene kadar stada gitmesin.
Şu yoklukta sneijder'ı yollarsın adam alacaklarından vazgeçer diye sevinirsin. Transferden anlamazsın. Ligde bir halt yapamazsın. Avrupada tromsö'den kötü takımdan 2 yersin. Rivayı satarsın.
Galatasaray adası'na da cami yaptır kullanıp napacağız!
Ünal başkan neredesin?!
yahu kriz yönetimi sıfır. arkadaş sneijder i yollayacaksın anladık. böyle sakız gibi uzatırsan olacağı budur. haftaya elenirse o zaman yer yerinden oynar. bunlar daha artçı sarsıntılar.
Bana milanın çöküşünü anımsatıyor, orta sıra takımına dönüşen milanın kurtuluşu satılmakla oldu, sonumuz hayrolsun.
Ne yapacağımı şaşırdım. Desteğimi (Belki bir kıytırık forma ve maneviyat) keseyim şu özbek vs gidene kadar umrunda olmasın desem gönlüm hiç razı değil. Taraftarlık işte. Lig maçı olsa belki umrumda olmazdı da köy takımına kaybetmek çok içime oturdu.
escobarların dördüncü kuşşaktan sol t.şşağı gibi top tepici bulup transfer etmiş takım. başarılar...
himmet ve dua ile...
himmet ve dua ile...
kadın hormonu isimli takimdan 2 tane gol yemek sneijder e ve cogu futbolcuya yapilan ayiplar salak salak transferler.
Seneye 11i muslera strinic maicon serdar mariano imbula fernando belhanda nasri rodrigues gomis olursa iş yapabilecek takım, başka türlü kurtarmaz bu sene de şampiyon olamazsak mali anlamda daha ciddi sıkıntı yaşanır.
fernando-imbula ikilisi os yi bi anda ucurur ama bu taraftar sneijderi her zaman arayacak.
Armaya küsülür mü, küstüm kardeş. Buna rağmen gittim şort aldım. Böyle de salaşız.
dursun özbek'in içerden çökertmeye çalıştığı takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar