bugün
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek7
- açık oylayan yazar ne demek istiyor12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı23
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı4
- serhat kılıç10
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam13
- amedspor23
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri7
- sözlükteki şer çetesi12
- sözlükteki büyücüler7
- mustafa serhat kılıç3
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- çilekli el kremi kullanan erkek2
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- zorunlu eğitim13
- rüyadan akılda kalan iki cümle2
- sözlükte herkesin avcı olması12
- hıyanet i vataniye kanunu2
- sözlükteki zorbalar12
- haftasonları entry girmeyen yazar2
- sudekiray4
- ayten alpman2
- hardallı patates salatası5
- gocu50
- sinoplular nasıl insanlardır8
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- slipknot3
- takı takmayı çok seven kız7
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler4
- izmirbeyefendisi13
- kuzukulağı5
- gecenin şarkısı12
- tuğba ekinci yalnız değildir2
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular5
- oksizoron2
- sivaslılar6
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- sovuk kahve3
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- masum erkek6
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- bıçak kemiğe dayandı6
- tai lung42
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- kadir mısıroğlu3
- tobey maguire lı spiderman5
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
Türkiye' nin en büyük takımıdır zira.
10 puan hakem penaltıları ile alan göt oğlancıklarına dert olmuş kulüptür.
Hadi diyelimki kasımpaşa maçında şike var 3 puan, bizden 3 puan düşün sizden 10 puan.
Hadi diyelimki kasımpaşa maçında şike var 3 puan, bizden 3 puan düşün sizden 10 puan.
Kötü futbolu ile liderliği elinde tutan takımım. Gene birilerinin canını yakmış dostundan çok düşmanın entry girdiği başlık olmuş. 11 dk Geç çıktı diyenler ikinci yarının başında Kasımpaşa'nın topu muslera nın kurtarışıyla direkten döndü bunu nereleriyle izlediler de 11 dk yı bahane ediyorlar. Kasımpaşa lig de en çok gol yiyen takımlardan savunma yok adamlarda bok atıp tutarken mantıklı atın da bi durup düşünelim.
haline üzüldüğüm takım kimseye yaranamaz.
kime koysa kadıköy'den ah beşiktaş'tan oh sesleri yükselir.
kime koysa kadıköy'den ah beşiktaş'tan oh sesleri yükselir.
dünya sıralamasında 1. sıraya yükselebilmiş tek türk takımı.
https://www.facebook.com/Galatasaray takipçi sayısı azalmış ilginç, fenerbahçeninki de azalmış, biri ne oldugunu söylesin bari.
fc barcelona, juventus, ac milan, paris saint germain, as monaco, real madrid, manchester united, liverpool, psv eindhoven, borussia dortmund, lazio gibi avrupa devleri karşısında yıllar boyunca aldığı galibiyetlerle türk futbolunu avrupa' da en iyi temsil eden kulüplerden biri olmuş kulüp.
yine gidip gignac'ı alacaklar. pandev gidecek dzemali kalacak. sabri bedelsiz wolfsburg'a gidecek. sniejder'e bi ton haber yapılacak olduğu yerde kalacak. yeni başkan (albayrak veya ali dürüst) basıp parayı mehmet ekici'yi alacaklar.
fernandao alınsa bile balon çıkacak oynayamayacak galatasaray'da. hamzaoğlu'nun isteği üzerine oumar niasse ile görüşme başlatılacak tabii ki her teknik direktörün eski takımından oyuncu getirmesi gerek bu da fos çıkacak.
hiç biter mi? başkan gidip alakasız yerlerden alakasız şekilde orta saha oyuncularıyla ilgilenecek gereksiz yıldız transferi yapılacak.
geçenlerde çıkan habere göre scout ekibi bruma yerine ekici'yi tavsiye etmiş ekici 1 milyon euro'ya alınmamış. ne kadar doğru bilemem.
sonuç olarak her zaman ki gibi fos transferlerle kendimizi göstermeye çalışacağız.
amrabat, yasin, burak, sniejder, muslera, melo altılısı elinden geleni yapacak ve bu takım yine şampiyon olacak.
fernandao alınsa bile balon çıkacak oynayamayacak galatasaray'da. hamzaoğlu'nun isteği üzerine oumar niasse ile görüşme başlatılacak tabii ki her teknik direktörün eski takımından oyuncu getirmesi gerek bu da fos çıkacak.
hiç biter mi? başkan gidip alakasız yerlerden alakasız şekilde orta saha oyuncularıyla ilgilenecek gereksiz yıldız transferi yapılacak.
geçenlerde çıkan habere göre scout ekibi bruma yerine ekici'yi tavsiye etmiş ekici 1 milyon euro'ya alınmamış. ne kadar doğru bilemem.
sonuç olarak her zaman ki gibi fos transferlerle kendimizi göstermeye çalışacağız.
amrabat, yasin, burak, sniejder, muslera, melo altılısı elinden geleni yapacak ve bu takım yine şampiyon olacak.
seneye avrupa' da yer alamayacak takımdır.
Ünal yasal gelmesin adnan öztürk gelsin.
öyle bir takım ki, tek başına başarının simgesi gibi duruyor. adı bile karizmatik lan.
her harfin sonunda bir 'a' var. okunuşu keyifli.
ingiltere liginde ortaya çıksaydı muhtemelen oranın manchester united'ı olurdu.
Süper küpe ve UEFA kupasına ilk ve son kez Türkiyeye getiren tek futbol takımı..
avrupada başarılı olmasına o kadar alışmışız ki bu takımın ligde oynadığı maçları halen garipsiyorum. veya ben sadece avrupa maçlarını takip ettiğim için bana öyle geliyor.
1905 yılında kurulan Türk takımı. Renkleri sarı ve kırmızıdan oluşmaktadır. Kuruluş amaçlarından biri de; Türk olmayan takımları yenmektir.
türkiye'nin avrupa'ya açılan kapısıdır. o yüzdendir ki, altyapının olmadığı, siyasilerin hep içinde olduğu, şike ve düzenbazlığın, adam kayırmanın ve ahlaksızlığın kol gezdiği türk futbolu'nda elinden geldiğince, misyonunu sürdüren takımdır. hedef hep avrupa'dır.
Ulkenin ve dunyanin Dort bir yaninda davul zurna ve çiceklerle karsilanan profesyonellik, başarı, aşk ve tutkunun takimi.
Türk Telekom arenada bugün oynayacağı maç arenadaki en erken lig maçı. Arenada Daha erken oynanan Galatasaray maçı ertelenen juventus maçıydı.
Stsl 2015 şampiyonu olacak şanlı takım, avrupa fatihi.
iklerin takımıdır...
Avrupa'da averaj takımı olmuş, kendi evinde 6 tane yemiş (1-6), bu sezon her önüne gelene iç saha dış saha farketmeksizin 4 gol yemiş vergi kaçakçılarına hala avrupa fatihi diyen taraftarlara sahip şikeci takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar